Najdi forum

Čez nekaj tednov se odpravljam v Tibet in me zanima, če imate kakšen predlog kaj si ogledati v dveh tednih.

Lp

v dveh tednih si lahko ogledaš Lhaso z okoliškimi samostani, Shigatse in greš mogoče do od jezer v okolici Tingri-ja in katerega od prelazov z jeepom

lp

Hm, v dveh tednih? No, ne verjamem niti, da je mogoce niti to, kar je napisal Jani. Razen ce bos najemal agencije ki te bodo vozile okrog z avti. Ampak to je baje precej draga varianta…

Bolj bi razmislil, ali se sploh splaca na Tibet za 2 tedna… Se posebej ob tezavah in stroskih za pridobotev dovoljenja za obisk…

lp

bv

Ker živim na Kitajskem, računam na to, da ne bom imel večjih težav s pridobitvijo dovoljenja za obisk Tibeta. Žal pa sta dva tedna vse kar si lahko v tem trenutku privoščim. Kako pa je s prevozom po Tibetu in prenočišči?

Lp

Na Kitajskem si?

Jaz sem trenutno v Luoyangu in pojutrisnjem gremo za Peking do 2.9. Ce si kje blizu in si za pivo, se javi. Najbolj mi je vsec ananasovo, priporocam (bljak).

lp

bv

Ananasovega piva še nisem poskusil, na splošno pa se mi kitajsko pivo kar dopade:)
Živim pa v Kantonu tako, da bo težka s pivom razen, če pridete tudi na jug. Kakšne pa imate kaj načrte za naslednji mesec?
Bi te pa lepo prosil še za kakšen nasvet glede Tibeta.

Lp

Hm, 2.9.letimo domov.

Glede Tibeta pa – pred kakimi 5 leti sva preecj natancno nastudirala pot, saj sva se odpravljala tja. Pa je potem pot padla v vodo in sva sla drugam.

Lahko kaj poiscem ko se vrnem v Slo.

lp

bv

Potem pa pivo ob kakšni drugi priliki.

Glede Tibeta bom vesel vsakega nasveta.

Lp in srečno pot!

Ali si že dobil odgovor od Gregorja?

LP!

Š3tof

Z Gregorjem si piševa. Žal se zaradi moje lokacije ne moreva pogovoriti v živo, kar bi bilo zagotovo zelo zanimivo.

Hvala še enkrat za pomoč in lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close