Tia Hights Makadi Bay Hotel Hurgada
Jerni, na letalu lahko imaš tablični računalnik, sicer pa iz izkušenj – ni z otroci tako težko kot se vnaprej zdi. Se kar obdržijo na sedežu, se pa zgodi, da se tudi malo “derejo” pa nič zato.
Pero74 nam pa tako pozitivno pomaga in nas navdušuje, da me je kar strah, da bo zginil s foruma. Hvala pero, da bi bilo čim več takšnih forumašev.
hehehehehehe……….hvala kacica,mi ni tesko,rad pomagam z kaksno informacijo ali z iskusnjo ki sem jo imel,vam pa zelim lepe pocitnice v hurghadi,mislim da vam ne bo zal,saj je makadi bay super,boljse kot ce bi bili kje v centru hurghade,kjer ni miru tudi ponoci,tia heights pa je zvecer miren in cudovit,pa saj boste videli,ko pa pridete pa kaksno recemo!!!!lp
Lepo pozravljeni!
Tudi mi gremo v navedeni hotel, ker je žal hotel, ki smo ga želeli prvotno zaseden. Mislim, da je hotel glede na ceno čisto super….samo kar dosti je oddaljen. Bili sem že lani v Hurgadi vendar v drugem hotelu, na izletu pa smo se družili tudi z gosti iz omenjenega hotela in so ga zelo hvalili. Seveda se pa najdejo ljudje, ki jih moti 1001 stvar. Največkrat so to ljudje, ki iščejo nekaj ZELLLLOOOO poceni dopust, potem pa bi radi imeli namestitev 6+* in ne vem kaj še vse zraven.
Zanima me če gre še kdo v omenjeni hotel v terminu 01.06.-15.06.?
Lp
se strinjam s saro230,kar se tice ljudi,hotel je odaljen cca 30km od hurghade,je pa plaža toliko lepša v makady bayu in ti ni potrebno hoditi cez cesto kot pri nekaterih hotelih v hurghadi,za ta denar pa hotel ponuja res maximalno.za šoping ali ogled hurghade pa vzamete taxi,cca 7-8 eurov na osebo,3 ure,vas odpeljejo-pripeljejo,pa se z vami gre lahko kod bodygard…hehehehehe,tako da nic bat super se boste imeli,ne dvomim!!!!lp
lp mi gremo termin od 15.6 do 30.6.imamo pa dune sobe…[/quote]
tudi mi gremo ta termin
gremo pa preko relaxa, je prišel ceneje kot oasis[/quote]
Glej ga zlomka, pa ima ta termin res relax cenejši. Konec oktobra je pa cenejši oassis. Te ponudbe je res treba dobro pregledat in preračunat, se lahko hitro zafrkneš.
Mi gremo tudi v ta hotel letos in seveda predvsem zaradi sina in toboganov – upam, da ne pridemo dol in da nas pričaka vstopnina za tobogane, ker to bo pa udarec za moj žep. Mali samo o teh tobaganih govori, tako, da sem že razmišljala, da bi bilo vseeno, če grem kar v terme 3000.
Torej, tisti ki greste prek Oasisa in pred mano ( jaz grem v juliju) prosim za informacijo ali je plačilo toboganov ali ni.
Sicer pa na agenciji trdijo , da je brezplačno – se pravi, da bi morali biti – valjda imajo pravo informacijo.
Tudi midva s fantom greva v omenjeni hotel v terminu 8.6-22.6. Sicer je bilo v tej temi napisano ogromno koristnega, nisem pa zasledila kako je z dostopom do interneta..
Zanima me tudi kak je kaj z ležalniki na plaži? So hitri zasedeni? Lani sva namreč bila v tuniziji in če nisi vstal pred šesto uro, si mogel imeti res srečo da je bil še kakšen frej..
Živjo. Mi se tudi odločamo o tem hotelu in kolikor vidim, ni slab :))
Zanima pa me glede izletov. Ali kdo ve če so tam organizirani, kajti jaz si zelo želim ogledat puščavo in beduine. Nekje sem zasledila da obstajajo izleti z jeep-i in quadi. Verjetno se da tam zmenit vse, ampak me zanima če ima kdo izkušnje s tem? 🙂
Hvala 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.