Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tia Hights Makadi Bay Hotel Hurgada

Tia Hights Makadi Bay Hotel Hurgada

Jerni, na letalu lahko imaš tablični računalnik, sicer pa iz izkušenj – ni z otroci tako težko kot se vnaprej zdi. Se kar obdržijo na sedežu, se pa zgodi, da se tudi malo “derejo” pa nič zato.

Pero74 nam pa tako pozitivno pomaga in nas navdušuje, da me je kar strah, da bo zginil s foruma. Hvala pero, da bi bilo čim več takšnih forumašev.

hehehehehehe……….hvala kacica,mi ni tesko,rad pomagam z kaksno informacijo ali z iskusnjo ki sem jo imel,vam pa zelim lepe pocitnice v hurghadi,mislim da vam ne bo zal,saj je makadi bay super,boljse kot ce bi bili kje v centru hurghade,kjer ni miru tudi ponoci,tia heights pa je zvecer miren in cudovit,pa saj boste videli,ko pa pridete pa kaksno recemo!!!!lp

Lepo pozravljeni!
Tudi mi gremo v navedeni hotel, ker je žal hotel, ki smo ga želeli prvotno zaseden. Mislim, da je hotel glede na ceno čisto super….samo kar dosti je oddaljen. Bili sem že lani v Hurgadi vendar v drugem hotelu, na izletu pa smo se družili tudi z gosti iz omenjenega hotela in so ga zelo hvalili. Seveda se pa najdejo ljudje, ki jih moti 1001 stvar. Največkrat so to ljudje, ki iščejo nekaj ZELLLLOOOO poceni dopust, potem pa bi radi imeli namestitev 6+* in ne vem kaj še vse zraven.
Zanima me če gre še kdo v omenjeni hotel v terminu 01.06.-15.06.?
Lp

se strinjam s saro230,kar se tice ljudi,hotel je odaljen cca 30km od hurghade,je pa plaža toliko lepša v makady bayu in ti ni potrebno hoditi cez cesto kot pri nekaterih hotelih v hurghadi,za ta denar pa hotel ponuja res maximalno.za šoping ali ogled hurghade pa vzamete taxi,cca 7-8 eurov na osebo,3 ure,vas odpeljejo-pripeljejo,pa se z vami gre lahko kod bodygard…hehehehehe,tako da nic bat super se boste imeli,ne dvomim!!!!lp

super da je vodni park vljučen v ceno tudi mi germo preko oasis tours!

Oasis je dobra izbira, ima najnižje cene in je dober organizator.

lp mi gremo termin od 15.6 do 30.6.imamo pa dune sobe…[/quote]

tudi mi gremo ta termin

gremo pa preko relaxa, je prišel ceneje kot oasis

Pero74, nekaj me zanima ali je kje v bližini hotela kakšen bazar ali trgovina ali moraš za kaj takega v Hurgado. Kako pa je z prevozom od hotela do Hurgde, nekje sem prebral da tja vozijo nekakšni avtobusi, za nazaj pa se mora vzeti taksi, ker avtobusi vozijo samo dvakrat na dan.
Lp

lp mi gremo termin od 15.6 do 30.6.imamo pa dune sobe…[/quote]

tudi mi gremo ta termin

gremo pa preko relaxa, je prišel ceneje kot oasis[/quote]

Glej ga zlomka, pa ima ta termin res relax cenejši. Konec oktobra je pa cenejši oassis. Te ponudbe je res treba dobro pregledat in preračunat, se lahko hitro zafrkneš.

Mi gremo tudi v ta hotel letos in seveda predvsem zaradi sina in toboganov – upam, da ne pridemo dol in da nas pričaka vstopnina za tobogane, ker to bo pa udarec za moj žep. Mali samo o teh tobaganih govori, tako, da sem že razmišljala, da bi bilo vseeno, če grem kar v terme 3000.
Torej, tisti ki greste prek Oasisa in pred mano ( jaz grem v juliju) prosim za informacijo ali je plačilo toboganov ali ni.
Sicer pa na agenciji trdijo , da je brezplačno – se pravi, da bi morali biti – valjda imajo pravo informacijo.

Tudi mi potujemo konec zadnji teden v juliju preko Relaxa, če potuješ prej bi prosil za kaj informacij.

Jaz sem glede tega hotela zasledila same dobre informacije..minus je edino gneča pri kosilu/večerji (ker je samo ena restavracija, vse druge so menda a-la carte).. ampak dobro, to že potrpiš 🙂
S fantom greva tja konec junija, gre še kdo takrat?

STA DVE RESTAVRACIJI,GLAVNA IN TISTA V PRVEM NADSTROPJU,TAKOJ KO SE NAPOLNI SPODNJA RESTAVRACIJA,PREUSMERIJO V ZGORNJO,PA TUDI ZUNAJ JE RESTAVRACIJA OZIROMA MIZE KJER SE LAHKO OBEDUJE,BILI V OKTOBRU IN NAM JE BILO SUPER!!!!

Seveda sporočim, samo se bomo verjetno glih zgrešili. Bi te pa rada opozorila, da se letos mesec ramazan začne že 20 julija, in da boste prav v času muslimanskega posta v Egiptu -pravijo, da takrat so malo tečni te Arabci, ker cel dan ne jejo – ampak je prednost, ker so zvečer toliko večje zabave.

Hvala za info! 🙂

Tudi midva s fantom greva v omenjeni hotel v terminu 8.6-22.6. Sicer je bilo v tej temi napisano ogromno koristnega, nisem pa zasledila kako je z dostopom do interneta..
Zanima me tudi kak je kaj z ležalniki na plaži? So hitri zasedeni? Lani sva namreč bila v tuniziji in če nisi vstal pred šesto uro, si mogel imeti res srečo da je bil še kakšen frej..

Tudi mi2 s kolegico prideva 8.6. v ta hotel.
Moniqe, predvidevam da gresta z Relaxom? Lp

No super, potem pa nas bo nekaj “naših” :))
Ja, z Relaxom greva..je bil first minute kar ugoden.

Tudi mi2 sva vzeli firsminute! Je bilo zelooooo ugodno, saj je dodatni teden skoraj zastonj 🙂
Sta bolj avanturista ali plazarja?

Hehe, nevem kako bi naju opredelila..malo eno in malo drugo :))
Vsekakor si bova ogledala tiste ta glavne znamenitosti, za vse ostalo pa se bova tako kot ponavadi, odločala sproti. Pa vidve?
Sicer pa že komej čakava da mine še ta mesec in greva :))

Pa mi2 sva tud tko…..odvisno od pocutja hehehe Bova pa definitivo malo raziskovali!
Tudi mi2 ze nestrpno odstevava dneve 🙂
Mi2 sva stari okoli 25let, predvidem da sta tudi vi2 mlajse generacije, ali se motim? Sta ze bila kdaj v Hurghadi?

Živjo. Mi se tudi odločamo o tem hotelu in kolikor vidim, ni slab :))
Zanima pa me glede izletov. Ali kdo ve če so tam organizirani, kajti jaz si zelo želim ogledat puščavo in beduine. Nekje sem zasledila da obstajajo izleti z jeep-i in quadi. Verjetno se da tam zmenit vse, ampak me zanima če ima kdo izkušnje s tem? 🙂
Hvala 🙂

bili v oktobru tam,izletov je dosti,v organizaciji agencije,pa tudi v hotelu kjer se zmeniš za različne vrste ogledov in izletov,hotel je pa super,saj nam je bil!!!

O super. Hvala. 🙂 Pa zanima me še glede brisač (navadnih in za na plažo), jih dobiš tam ali moraš s sabo vzet?

Oops, sedaj sem videla da že piše gor glede tega. No zaenkrat nimam več vprašanj,sedaj samo čakam da mi sporočijo prosta mesta in da rezerviram 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close