Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tia Hights Makadi Bay Hotel Hurgada

Tia Hights Makadi Bay Hotel Hurgada

Zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z tem hotelom?

Tule jih je 575 z izkušnjami (Tia HEights …)

lp tudi sama preverjan info o tem hotelu.Preko holidaychecka so dobre ocene malo me skrbi da je zelo velik kompleks.V katalogu piše da so lahko sobe tudi do 400 m odaljene do morja,odvisno v katerih sobah si nastanjen.lp

Res je velik kompleks, teh 400 m bomo že naredili do morja, saj drugega dela ne bomo imeli. Mi smo se že prijavili za oktoberske počitnice, a bi šli že kar danes, če bi lahko

bili oktobra v omenjenem hotelu,bilo nama je super,sobe se da tudi zamenjati če vam niso všeč,morje je čudovito z svojim koralnim grebenom,hrana tudi,lepo čisto in urejeno!!!!priporočam!!!!!!!!!!!!!(če vas še kaj zanima pa kar vprašajte)lp

Ali je na razpolago dovolj brisač za na plažo in jih lahko kadarkoli zamenjaš? Se vam je kdaj zgodilo, da niso imeli čistih brisač ali pa je bil kiosk z brisačami enostavno kar zaprt?

Iz slik in opisov nisem nikoli zasledil da bi bil pri tem hotelu koralni greben? A gre za kakšen manjši grebenček?
Ste rabili za sebe ali za otroke čevlje za v vodo?

Kako je v tem hotelu glede vode – so samo baloni ali je mogoče dobiti vodo v all inclusive tudi v pol litra flaškah?

Kako je z barom na plaži? Kdaj zjutraj odprejo, da se da dobit vodo

Ste kdaj koristili možnost hotelskega prevoza do Hurgade?

Hvala že vnaprej za odgovore

brisač je bilo zmeraj na pretek in si jih lahko menjal tudi 10x če si hotel,je manjši grebenček toda dovolj za pogledati,snorkljati,…..čevlje za vodo nisva uporabljala(sva šla sama brez otrok),saj je mivka,voda je po hotelih in po barih v balonih si jo lahko zmeraj natočiš,vodo sva pa dobijala vsak dan po dve plastenke liter in pol,tako da za vodo nisva skrbela,bar na plaži mislim da je odprt od 10 ure zjutraj,pred 10 pa lahko vodo dobis v baru v hotelu saj ni daleč(cca 200m),v hurgado sva se peljala z hotelskim taxijem (cca 30 evrov smo plačali za skoraj tri ure-vas odpelje,počaka 2 uri in vas pripelje nazaj-smo šli pa 4 in si razdelili stroške),res super sva se imela,bi šla še enkrat!!!!!hehehehe
če te še kaj zanima pa kar vprašaj z veseljem odgovorim!lp

ja hvala za izčrpne informacije

še nekaj me zanima, ali imajo v hotelu kakšno manjše nogometno igrišče – sine trenira nogomet in hoče zmeraj s sabo vzet žogo in superge

a je bil takrat že odprt nov vodni park ko ste bili v hotelu? baje naj bi ga odprli v oktobru. kako izgleda.

mislim da nogometnega igrišča ni,se pa da kje brcat z žogo….hehehehehe,kar se tiče pa vodnega parka ,ja je bil odprt že takrat ko smo bili in vam povem……….suuuuppeerrr jeee!!!!!!!!!!!veliko toboganov,lepo in urejeno,….sva si z ženo dala duška kot dva majna otroka in se veselo spuščala po toboganih cel dan!!!hehehehe

ja, super – moji otroci že komaj čakajo junij da gremo

glede hrane – a se za izbične otroke tudi kaj najde? no enega imamo takega zelo izbirčnega

hrane je dovolj,tudi za izbircne se vedno kaj najde,hehehehe……..mislim da se boste imeli super!!!!!midva bi sla kar se enkrat……

Lahko kaj svetuješ glede sobe lagoon – bungalovi – lokacija? V katalogih sem zasledila, da imaš v sobi kotliček ?? za kavo in čaj. Kako je s tem? Meni strašno paše zjutraj ob petih kava in bi bil to zakon.

midva sva bila v bungalovih takoj nad hotelom in nama je bilo super,vidis celoten zaliv(skoraj),lagoon sobe so ob hotelu in so blizje morju,nekatere nimajo terase(midva sva imela veelikoo),ne vem no,stvar okusa,vec ali manj pa je to isto!a ja pa lagoon sobe so menda dražje.vse se da zmenit z receptorji,če pa jih se malo podmazes z 10 evri,pa skacejo na glavo ce je treba…hahahaha,so prijazni ni kaj,nobenih problemov!:)
kar se tiče kotlička, je v sobi,kavo pa kr prinesi od doma!

Kako se kuha ta kava, imajo gorilnik ali kaj, se kuha turška kava (barcaffe) ali so potrebne kakšne blazinice? Sem mislila, da so lagoon sobe slabše, sicer pa če so bliže morju, to pa mi zelo odgovarja. Balkon si pa želim zaradi jutranje kave. Če ga ne bo, bomo pač podmazali. S katero agencijo si bil, če ni skrivnost. Mi gremo z Oasis.

Hvala vam za koristne informacije glede hotela. Zanima me še tudi ali je vodni park vključen v ceno ali ga je potrebno posebej plačat in pa sobni mini bar, nekje piše da ga dnevno polnijo z brezalkoholno pijačo ali samo z vodo.

v sobah je grelnik vode,tako da lahko iz te vode izvedes vec variant kave…hehehehe,sicer sobe bungalov ali lagoon niso neka razlika v sobah ampak samo da so te lagoon bližje morja,ampak tudi druge niso daleč,tako da poglejte,če vam ne odgovarja zamenjajte!midva sva bila v sobi 4508,lep razgled na hotel in na zaliv!bila sva z relaxom,midva vodni park nisva imela vkljucen v ceno,mislim pa da ga nima nihce,cena za cel dan pa je za odrasle 15 eurov,vodo polnijo vsak dan po dve plastenke liter in pol,midva sva tudi dobijala dve plastenke po pol litra coca cole in sprite!

Zdaj me je pa pribilo meter pod zemljo – da vodni park ni vključen v ceno !! Mi smo se ravno zaradi tega odločili za ta hotel, drugače bi šli v Caribbien world. Pero, pa je tam vsaj kakšen tobogan brez doplačila. Če bi lahko, bi sedaj najraje menjala. O kakšnih doplačilih vodnega parka niso niti omenili na agenciji, vprašala pa seveda tudi nisem. Nikakor pa nisem pripravljena na dan dati še 45 € (3 osebe) za vodni park.

Okrog grelnika mi je pa sedaj vse jasno kako in kaj.

preveri pri agenciji,mogoce so kaj spremenili,vem pa da,ko sva bila se je placevalo in kot pravis ni prav poceni,midva tudi vedla nisva za vodni park,saj v ponudbi lani ni bilo,ko pa sva prisla sva videla da je in je prav velik in zelo lepo urejen,odprli pa so ga mesec preden sva prisla,toboganov brez doplacila pa ni,saj jih v bazenih ob hotelu ni!!!!
tako da,preveri se enkrat kaj in kako!lp

Gastja, nastanjeni bomo v lagoon sobah. Na relaxu so rekli, da so te sobe blizu plaže, z razliko od bungalovov. Kdaj se odpravljate tja, mi gremo julija.

Kačica;
ali si se mogoče že kaj pozanimala glede vodnega parka pri tvoji agenciji. Mi gremo z Relaxom in jih nameravam jutri poklicat. Če kaj izveš prosim sporoči.

Včeraj sem pisala na Oasis in sem dobila odgovor, da je za goste hotela gratis. Hura za nas !!!

V opisu programa tudi piše, da imajo otroški program, kar se mi dozdeva, da bi lahko v mini klubu bil tudi slovenski predstavnik, saj drugače ne bi pisalo.

Sicer pa sem se zmotila, mi imamo dune sobe, pa nič zato, par korakov več.

lp mi gremo termin od 15.6 do 30.6.imamo pa dune sobe…

Kačica hvala ti za te informacije, upam da bo res tako, ker otroci ne vidijo druga, kot samo tobogane. Nekaj me še zanima, ali kdo ve če imaš lahko v letalu med letom prižgan tablični računalnik, zaradi risank za otroke, ker let traja skoraj 4 ure in nevem kako jih naj drugače obdržim na sedežih.

tudi mi gremo v tia hights začetek julija. upam da smo se prav odločili. kaj s hrani ste bili zadovoljni in ali ste imeli kakšne prebavlne težave tisti,ki ste šli

hrana je super,nobenih prebavnih težav,mislim da boste zelo zadovoljni saj kot jaz!!!!!zaliv je precudovit,morje super cisto,hrana,bungalov,…………..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close