Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Thermana laško – ali preverjajo izpolnjevanje pogojev?

Thermana laško – ali preverjajo izpolnjevanje pogojev?

Z družino bi se naslednji teden odpravili v Laško in me zanima ali je potrebno na recepciji pokazati dokazilo o izpolnjevanju pogojev? Šli bi kot dnevni obiskovalci, ne mislimo prenočiti. Zanima me tudi kako je s savnami? Obratujejo, imajo programe?

Jaz grem jutri v savno (s potrdilom o cepljenju), pa ti povem. Vem pa že zdaj, da programov ni, parna ne dela in samo od 12-21 je odprto.

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

Za ne vem, sva pa bila včeraj z mojim v Termah Ptuj in ni nihče vprašal za kakšno potrdilo. Bolj me moti nekaj drugega. Zaprt je bil cel notranji kompleks s savnami vred (odpravila sva se predvsem zaradi savn), nato sva se odpravila v bližnji Primus, ampak žal ne sprejemajo zunanjih obiskovalcev, obratujejo pa samo finske savne (v Primusu imajo najboljše parne, ki že od lani ne obratujejo), v Fontano v Mbju pa niti nisva poskusila iti, saj že od lani ne obratuje nobena savna. Vse lepo in prav, ampak zakaj ne znižajo cen in na zaprtje savn opozorijo? Nekateri pridemo izključno zaradi savn. Vem, da trenutno parne nikjer ne obratujejo (naj me kdo popravi, če se motim) in da programov v savnah naj ne bi bilo, ampak potem naj bo tudi cena primerna ali naj ponudijo kaj drugega. Enostavno so vsi po vrsti začeli gostom ponujati polovico manj kot pred krizo in pričakujejo, da bomo zadovoljni z drobtinicami. No, jaz pač nisem.

*Za Laško ne vem

Kaj pa wellness Zala v Topolšici? Ima kdo informacije ali je odprt? Na spletu nikjer ne najdem koristnih informacij… In terme Dobrna? Kako je s savnami?

Odgovor na objavo uporabnika
gremo v laško, 09.06.2021 ob 17:40

Z družino bi se naslednji teden odpravili v Laško in me zanima ali je potrebno na recepciji pokazati dokazilo o izpolnjevanju pogojev? Šli bi kot dnevni obiskovalci, ne mislimo prenočiti. Zanima me tudi kako je s savnami? Obratujejo, imajo programe?

Evo, obljubljen odgovor. Punca na recepciji je, ko sem jo vprašal, povedala, da ji ni treba kazati ničesar, da pa lahko pride inšpekcija, ki lahko zahteva dokument. Takrat bi bila verjetno neka kazen, če nimaš ničesar, ne vem pa koliko. Zagotovo se da poiskati na netu. Bilo ni seveda nikogar, do zdaj jih tudi še niso videli, ampak ok, se je komaj začelo.

Torej, če nimate nič od PCT, boste prišli noter, lahko pa vas kasneje zakači inšpekcija, če pride. No, pa saj je po svoje prav, noter smo bili vsi brez mask, ne samo v savnah. Ni pa bilo neke hude gužve, tako da 2 m razdalje v savni ni noben problem vzdrževat. Danes v Ognju ni bilo nikoli z mano vred več kot troje ljudi, dvakrat v Kristalni sem bil sam, ampak so jo nabili na 90+, tako da je bilo kar vroče (bolj kot v Ognju, kjer trenutno ni merilcev), za večino verjetno prevroče. Mogoče zato, ker so jo prenovili in bi jo radi ohranili lepo in novo malo dlje. 😉

Je pa zdaj tako, da so poleg peči čebrički z vodo za polivanje, ki jih dokaj redno menjajo, tako da lahko sami polivamo peči. Z malo volje, si naredimo pa še vrtinčenje. 🙂 Ni pa bilo nekih arom v tej vodi, razen v Kristalni je bil evkaliptus.

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

Odgovor na objavo uporabnika
Borg, 11.06.2021 ob 01:25

Evo, obljubljen odgovor. Punca na recepciji je, ko sem jo vprašal, povedala, da ji ni treba kazati ničesar, da pa lahko pride inšpekcija, ki lahko zahteva dokument. Takrat bi bila verjetno neka kazen, če nimaš ničesar, ne vem pa koliko. Zagotovo se da poiskati na netu. Bilo ni seveda nikogar, do zdaj jih tudi še niso videli, ampak ok, se je komaj začelo.

Torej, če nimate nič od PCT, boste prišli noter, lahko pa vas kasneje zakači inšpekcija, če pride. No, pa saj je po svoje prav, noter smo bili vsi brez mask, ne samo v savnah. Ni pa bilo neke hude gužve, tako da 2 m razdalje v savni ni noben problem vzdrževat. Danes v Ognju ni bilo nikoli z mano vred več kot troje ljudi, dvakrat v Kristalni sem bil sam, ampak so jo nabili na 90+, tako da je bilo kar vroče (bolj kot v Ognju, kjer trenutno ni merilcev), za večino verjetno prevroče. Mogoče zato, ker so jo prenovili in bi jo radi ohranili lepo in novo malo dlje. 😉

Je pa zdaj tako, da so poleg peči čebrički z vodo za polivanje, ki jih dokaj redno menjajo, tako da lahko sami polivamo peči. Z malo volje, si naredimo pa še vrtinčenje. 🙂 Ni pa bilo nekih arom v tej vodi, razen v Kristalni je bil evkaliptus.

Najlepša hvala! Gremo konec tedna 🙂

Opozorijo.

Preverjajo ne.

PReverja inšpektor če pride – če nimaš rumenega traka, sledi kazen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close