Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek The Notebook / Beležnica

The Notebook / Beležnica

Ob 20.00.

Tisti, ki še niste gledali, sploh večni romantiki – toplo priporočam.

To je moj najljubši film, gledala sem ga vsaj že 5× in še ne mislim nehati:)

Knjiga je, vsaj meni, se boljsa:-) Je pa film res vreden ogleda.

Pa še nisi dobila sladkorne?

Pa še nisi dobila sladkorne?[/quote]

Ker sem rada tudi realna, sem upala, da bo katera napisala vsaj scenarij. Ker je vse ostalo v reali s cukrom pač boljše. Čeprav se pravljice tudi v življenju zgode …

Mmm danes je pa moj dan! Zaradi zlomljenega gležnja ne morem početi nič kaj pametnega pa sem si privoščila en tak “romantični” dan. Mož je dežuren, jaz pa sem najprej zjutraj gledala Mama Mia, potem ob štirih Lov za svobodo, zvečer pa pride Beležnica. Ja je za dobit sladkorno ampak me pa vsi te filmi spravijo v jok. občasno pa tudi v smeh. Sem velik romantik pač. Tako da komaj čakam, da bo ura 8 🙂

Želim ti hitro okrevanje in veliko dobrega počutja ob ogledu filma in tudi drugače.
Uživajmo dokler lahko:)

lp

p.s.: Kakšnega žanra pa je film Lov na svobodo in kdo igra? Je vreden ogleda?

Pa še nisi dobila sladkorne?[/quote]

Ne še. In tudi še en krof bom pojedla zraven:)

Želim ti hitro okrevanje in veliko dobrega počutja ob ogledu filma in tudi drugače.
Uživajmo dokler lahko:)

lp

p.s.: Kakšnega žanra pa je film Lov na svobodo in kdo igra? Je vreden ogleda?[/quote]

Lov za svobodo…na Partisu ga ni, mi lahko poveš original naslov?
Hvala!

Lov za svobodo je originalno Chasing Liberty. Igrajo pa Mandy Moore, Matthew Goode, Mark Harmon. Ampak od filma ne pričakovat preveč. Je tipična najstniška romantična komedija, nič posebnega, ni za tiste, ki imajo radi res dobre filme z vrhunsko igro (moj mož ga ne prenese). Ampak jaz ga naravnost obožujem. Je prav lahkoten in me spomni na moja najstniška leta. Ampak kot že rečeno ni za tiste, ki od filmov ogromno pričakujete. Seveda pa ne seže niti do kolen (po kakovosti, igralcih ali zgodbi) Titaniku ali Beležnici.

Film je vreden ogleda. A za tiste, ki imajo radi romantične filme priporočam Love story iz nekje okoli leta 1970…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close