Težke posledice po cepljenju
cepljenje strup, 01.09.2021 ob 20:39
Seveda drži, 01.09.2021 ob 19:26
Seveda ne DRŽI, 01.09.2021 ob 19:07
Darwin880, 01.09.2021 ob 18:55
prijava vložena, 01.09.2021 ob 16:42
Darwin880, 01.09.2021 ob 16:33
lahko mirno spite, 01.09.2021 ob 16:17
Saj meni je vseeno za vas anticeppilce in vse, kar počnete. Si izmišljujete zgodbice in strašite ljudi, da dokažete ne vem kaj.
Ni mi pa vseeno za ljudi, ki v osnovi niso anticepilci, so pa ob vseh teh vaših nebulozah na smrt prestrašeni in se bojijo cepljenja. In prav grozno je, ko kateri od takih zboli za hudo obliko covida. Samo zato, ker se je bal cepljenja.
To so ljudje, ki bi jih vi morali imeti na vesti.
Lahko mirno spite?
Na internetu na neki strani sem opazil v okvirčku deljen zapis. Je ta zapis odraz resnice ali ne ne vem.
Delil sem ta zapis.
Povejte pa mi prosim vi,kako vi veste, da pa ni odraz resnice?
Zapis ne drži.
Ker si ti tako reklo ne drži? KDO SI, da nam boš potrjevalo ali zanikalo?
Povej kaj več, zakaj ne, na čemu ta NE DRŽI, DRŽI?
Če tako teslo kot si ti tako trdi!
Kar je napisano v okvirčku, drži. Gre za znanca te ginekologinje, ki je zadevo obelodanila, fantu se je po cepljenju hudo poslabšalo zdravje, vendar zadeve zdravniki niso povezali s cepljenjem, ampak so navedli, da je pri fantu pač izbruhnila neka avtoimuna bolezen. Izjava UKC Lj je bila v medijih, tako da zadeva ni izmišljena. Ali se je ta avtoimuna bolezen pri prej zdravem fantu pojavila zaradi cepljenja (časovno je sovpadala s cepljenjem oz se je pojavila neposredno po cepljenju) ali popolnoma naključno, pa ne bomo nikoli vedeli.
Če bi ga korona samo oplazila,bi rekli da je od corone.Meni gre ob vsem tem na bruhanje,posebno,ker težijo in eni tu gor tudi ,da se treba cepit,j.s.se lepo
Poznam jih okoli 100 cepljenih brez težav in 5 s težavami. Se pravi po moji statistiki jih ima okoli 5% težave po cepljenju. Poznam jih tudi s posledicami po covidu ampak večinoma imajo spremenjen okus ali pa so konstantno brez energije, umrlo je pa kar 11 mojih znancev, ki so dobili covid. Še nobeno leto toliko znanih ni šlo. Po cepljenju ni umrl noben od znanih. Govori se pa za enega iz sosednje vasi, da je umrl 2 dni po cepljenju.
Jaz se zaenkrat držim distance, maske in umivanja rok. Nočem covida, niti mi ni za cepivo.
Zame so vsi, ki zanikajo covid in hočejo da bo vse po starem, enostavno neumni. Ne bo šlo. Čas je že pokazal svoje.
cepljenje, 02.09.2021 ob 12:59
Poznam jih okoli 100 cepljenih brez težav in 5 s težavami. Se pravi po moji statistiki jih ima okoli 5% težave po cepljenju. Poznam jih tudi s posledicami po covidu ampak večinoma imajo spremenjen okus ali pa so konstantno brez energije, umrlo je pa kar 11 mojih znancev, ki so dobili covid. Še nobeno leto toliko znanih ni šlo. Po cepljenju ni umrl noben od znanih. Govori se pa za enega iz sosednje vasi, da je umrl 2 dni po cepljenju.
Jaz se zaenkrat držim distance, maske in umivanja rok. Nočem covida, niti mi ni za cepivo.
Zame so vsi, ki zanikajo covid in hočejo da bo vse po starem, enostavno neumni. Ne bo šlo. Čas je že pokazal svoje.
Kovid seveda obstaja in je nevaren za zdravje. Ne maram tistih, ki kričijo, da je treba odpreti vse in dovoliti vsem brez mask. Ne maram pa tudi tistih, ki silijo s cepljenjem, medtem ko podatki o takojšnjih stranskih učinkih niso transparentni, o tistih na dolgi rok pa sploh ne obstajajo. V krogu mojih znancev so umrli trije, ki pa so bili vsi starejši od 80 let in s pridruženimi boleznimi. Prav tako pa je v krogu mojih znancev nekaj takih, ki imajo hujše posledice (možganska kap, strdki, infarkt, urtikarija, pekoč občutek v glavi, motnje vida, pa še kaj bi lahko naštela), katerim pa vsem po vrsti zdravniki hladnokrvno odgovarjajo, da to ni nikakor povezano s cepivom. Prav ta zgodba ima grenak priokus. Zdravniki, ali dejansko ničesar ne vedo, ali pa se bojijo za svoje delo. Druga razlaga ni mogoča. V prvem primeru žal dvomim v njihovo strokovnost, v drugem pa v njihovo etičnost.
Forum je zaprt za komentiranje.