Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Težke posledice po cepljenju

Težke posledice po cepljenju

( https://ibb.co/M7D8PqM )

Vir:

( https://www.mojvideo.com/uporabnik/thinker031/slika/slika-764145/764145 )

Objava čaka odobritev

Debili fašistični bodo rekli kolateralna škoda.

Dala sem se cepit in trpela Kristusove muke, ko mi je zdravstvena delavka zabila tisto grozno iglo v moje telo. Nikoli več, raje umrem, naj kar v koga drugega vtaknejo tisti drugi odmerek.

Saj meni je vseeno za vas anticeppilce  in vse, kar počnete. Si izmišljujete zgodbice in strašite ljudi, da dokažete ne vem kaj.

Ni mi pa vseeno za ljudi, ki v osnovi niso anticepilci, so pa ob vseh teh vaših nebulozah na smrt prestrašeni in se bojijo cepljenja. In prav grozno je, ko kateri od takih zboli za hudo obliko covida. Samo zato, ker se je bal cepljenja.

To so ljudje, ki bi jih vi morali imeti na vesti.

Lahko mirno spite?

Odgovor na objavo uporabnika
lahko mirno spite, 01.09.2021 ob 16:17

Saj meni je vseeno za vas anticeppilce  in vse, kar počnete. Si izmišljujete zgodbice in strašite ljudi, da dokažete ne vem kaj.

Ni mi pa vseeno za ljudi, ki v osnovi niso anticepilci, so pa ob vseh teh vaših nebulozah na smrt prestrašeni in se bojijo cepljenja. In prav grozno je, ko kateri od takih zboli za hudo obliko covida. Samo zato, ker se je bal cepljenja.

To so ljudje, ki bi jih vi morali imeti na vesti.

Lahko mirno spite?

Na internetu na neki strani sem opazil v okvirčku deljen zapis. Je ta zapis odraz resnice ali ne ne vem.

Delil sem ta zapis.

Povejte pa mi prosim vi,kako vi veste, da pa ni odraz resnice?

Res žalostno.  In na koncu bodo nastradali vsi nad 50, ki niso cepljeni in tudi mnogo mlajših in otrok.  Ampak takrat bo prepozno.

Darwin880, 01.09.2021 ob 16:33

Na internetu na neki strani sem opazil v okvirčku deljen zapis. Je ta zapis odraz resnice ali ne ne vem.

Delil sem ta zapis.

Povejte pa mi prosim vi,kako vi veste, da pa ni odraz resnice?

Zapis ne drži.

No zdaj bom pa jaz povedala iz prve roke kaj se je zgodilo človeku, ki ga zelo dobro poznam. Po 1.odmerku vse ok. Dobi  drugi odmerek, čez en dan pa cela desna stran mrtva. Pa človek pred tem bil popolnoma zdrav, v dobri fizični kondiciji in  v najlepših letih. Tako, da ne nabijajte slabe vesti tistim, ki se iz katerikolega razloga ne želijo cepit, če ne veste kako bo na koga vplivalo cepivo. Naj se vsak pobriga zase in naredi tako kot se njemu zdi prav.

Koronski fašizem ravno temelji na tem, da se debili fašistični nočejo brigati zase in hočejo vsem vsiliti svoje bolane fašistične ideje.

A ste prešpricali zgodovino v šoli ?

Žal res ne veš kaj bo. Precej mojih bližnjih in tudi jaz sem cepljena. Nikomur nič. OK bile so kratkotrajne posledice – pljučnica, boleče noge itd. ampak je po parih mesecih izzvenelo.

Poznam dva starejša, ki sta v enem tednu po cepljenju doživela kap in umrla. Predvidevam, da je povezano s cepljenjem, čeprav zdravniki zanimajo.

Poznam pa tudi kar nekaj (več kot 5 ljudi), ki je zaradi covida umrlo. Nekateri s pridruženimi boleznimi, za enega pa vem, da je bil čil in zdrav.

Še vedno verjamem, da cepljenje pomaga, čeprav bom čakala do zadnjega ko bo treba cepiti tudi otroke.

Pa nehajte no nakladati in si izmišljevati bedarije! Bodite odgovorni in se končno vsi cepite, da bo že enkrat konec teh korona časov.

prijava vložena, 01.09.2021 ob 16:42

Zapis ne drži.

Ker si ti tako reklo ne drži? KDO SI, da nam boš potrjevalo ali zanikalo?

Povej kaj več, zakaj ne, na čemu ta NE DRŽI, DRŽI?

Jaz tudi vem za enega iz Bosne ki je imel težke posledice po cepljenju. Ampak je les cepil in se je po nesreći u nogu zadel.

Darwin880, 01.09.2021 ob 18:55

Ker si ti tako reklo ne drži? KDO SI, da nam boš potrjevalo ali zanikalo?

Povej kaj več, zakaj ne, na čemu ta NE DRŽI, DRŽI?

Če tako teslo kot si ti tako trdi!

Seveda ne DRŽI, 01.09.2021 ob 19:07

Če tako teslo kot si ti tako trdi!

Govedar, kje pa sem trdil?

odj. pizd.un usekan fuj

Kar je napisano v okvirčku, drži. Gre za znanca te ginekologinje, ki je zadevo obelodanila, fantu se je po cepljenju hudo poslabšalo zdravje, vendar zadeve zdravniki niso povezali s cepljenjem, ampak so navedli, da je pri fantu pač izbruhnila neka avtoimuna bolezen. Izjava UKC Lj je bila v medijih, tako da zadeva ni izmišljena. Ali se je ta avtoimuna bolezen pri prej zdravem fantu pojavila zaradi cepljenja (časovno je sovpadala s cepljenjem oz se je pojavila neposredno po cepljenju) ali popolnoma naključno, pa ne bomo nikoli vedeli.

Debilni fašisti itak nikoli ne bodo priznali, da izvajajo genocid.

Seveda drži, 01.09.2021 ob 19:26

Kar je napisano v okvirčku, drži. Gre za znanca te ginekologinje, ki je zadevo obelodanila, fantu se je po cepljenju hudo poslabšalo zdravje, vendar zadeve zdravniki niso povezali s cepljenjem, ampak so navedli, da je pri fantu pač izbruhnila neka avtoimuna bolezen. Izjava UKC Lj je bila v medijih, tako da zadeva ni izmišljena. Ali se je ta avtoimuna bolezen pri prej zdravem fantu pojavila zaradi cepljenja (časovno je sovpadala s cepljenjem oz se je pojavila neposredno po cepljenju) ali popolnoma naključno, pa ne bomo nikoli vedeli.

seveda je to polsedica cepljenja, kakšna avtoimuna bolezn to kar klatijo brezevze ko ne vedo več kaj bi se še zlagali. in vi jim verjamete če ni avtoimuna je pa duševno bolan kanede

ne veš kaj bo, 01.09.2021 ob 16:56

Žal res ne veš kaj bo. Precej mojih bližnjih in tudi jaz sem cepljena. Nikomur nič. OK bile so kratkotrajne posledice – pljučnica, boleče noge itd. ampak je po parih mesecih izzvenelo.

Poznam dva starejša, ki sta v enem tednu po cepljenju doživela kap in umrla. Predvidevam, da je povezano s cepljenjem, čeprav zdravniki zanimajo.

Poznam pa tudi kar nekaj (več kot 5 ljudi), ki je zaradi covida umrlo. Nekateri s pridruženimi boleznimi, za enega pa vem, da je bil čil in zdrav.

Še vedno verjamem, da cepljenje pomaga, čeprav bom čakala do zadnjega ko bo treba cepiti tudi otroke.

IN po vseh teh podatkih se greš ti cepit? Kok moraš bit debilen, da veš, da je možnost, da umreš, pa se vseeno cepiš?

Res grozno, 01.09.2021 ob 15:46

Dala sem se cepit in trpela Kristusove muke, ko mi je zdravstvena delavka zabila tisto grozno iglo v moje telo. Nikoli več, raje umrem, naj kar v koga drugega vtaknejo tisti drugi odmerek.

O NYCI, si nazaj iz covid intenzive?

se nihče ne ukvarja kaj lahko vse povzroči covid in njegove posledice in naredi primerjavo s posledicami cepljenja ( ne tistimi, ki so prehodne, ampak s tistimi, ki so dolgoročne), tudi procentualno ali številčno? To bi bila najbolj realna primerjava. Tudi števila morebitnih smrti, za ta vemo, da jih je pri covidu veliko več.

Zakaj215, 02.09.2021 ob 01:29

se nihče ne ukvarja kaj lahko vse povzroči covid in njegove posledice in naredi primerjavo s posledicami cepljenja ( ne tistimi, ki so prehodne, ampak s tistimi, ki so dolgoročne), tudi procentualno ali številčno? To bi bila najbolj realna primerjava. Tudi števila morebitnih smrti, za ta vemo, da jih je pri covidu veliko več.

In ti res mislis, da je kdo danes se povsem nevtralen oziroma da ni podkupljen s strani katerekoli strani, da bi lahko realno primerjal stanje? Poleg tega tudi podatki vprasanje, ce so dejanski, ker nekomu zelo pase vsa tale kovid evforija.

Cez ene 50 let ali vec, bo kaksen dokumentatec o tej temi. Seveda le pod pogojem, da bodo glavni akterji ze zdavnaj pod rušo.

Vsako leto toliko in toliko ljudi zboli za rakom, ai boleznimi, vsemi drugimi boleznimi.

Četudi se vsi cepijo, bodo še vedno tudi zbolevali za raznimi boleznimi tako kot pred cepljenjem. Samo sedaj je za vse bolezni krivo cepljenje. Imam prav?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close