Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek težka odločitev

težka odločitev

Zidati z klasično opeko in malto

ali ytong in lepilo.

Zakaj bi se odločili ?

Prednosti in slabosti.

Odgovor na objavo uporabnika
gradnja, 12.09.2021 ob 17:22

Zidati z klasično opeko in malto

ali ytong in lepilo.

Zakaj bi se odločili ?

Prednosti in slabosti.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Meni dišijo naravni materiali. Cigu, kamen, les.

Ali danes sipovič.

Cena je ista na m2 stene, sam v štartu več daš, to sem dopovedoval bratu moje, pa ni hotu.

No, cegu pa malta sta ,,zastonj” maš pa pol tle še omete, ki izenačijo ceno. Svinjarije je več.

Sipovič je dražji, samo solidno pozidano steno ti samo prevlečeš z limom in mrežco, in gotovo. Bolj čista in hitra  gradnja. Tona sipoviča zadošča za več m2 stene pri isti  debelini. To pomeni, da si manj crknu pri transportu.

Aja, pa boljši izkoristek prostora, haha;  npr. 15cm pozidana stena je končne debeline 15,5cm, pri cigli pa vsaj 17 če ne več…

Sipovič je bl user friendly za izdelavo kakšnih zaj. detajlov, dejansko se ga žaga k les. Štemanje janalov za inžtalacijo đabe.

– je edin obešanje npr. kuhinje, so zato namenjeni vložki, mal dražji.

No, jz sm za sipović.

Odgovor na objavo uporabnika
Dipester, 13.09.2021 ob 00:38

Ali danes sipovič.

Cena je ista na m2 stene, sam v štartu več daš, to sem dopovedoval bratu moje, pa ni hotu.

No, cegu pa malta sta ,,zastonj” maš pa pol tle še omete, ki izenačijo ceno. Svinjarije je več.

Sipovič je dražji, samo solidno pozidano steno ti samo prevlečeš z limom in mrežco, in gotovo. Bolj čista in hitra  gradnja. Tona sipoviča zadošča za več m2 stene pri isti  debelini. To pomeni, da si manj crknu pri transportu.

Aja, pa boljši izkoristek prostora, haha;  npr. 15cm pozidana stena je končne debeline 15,5cm, pri cigli pa vsaj 17 če ne več…

Sipovič je bl user friendly za izdelavo kakšnih zaj. detajlov, dejansko se ga žaga k les. Štemanje janalov za inžtalacijo đabe.

– je edin obešanje npr. kuhinje, so zato namenjeni vložki, mal dražji.

No, jz sm za sipović.

Fajn razloženo mnenje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close