Težavna moška srednja leta
Sicer, se tudi sam strinjam s tem, da je mimo, če se slinijo tipi 50 let stari okoli 20 letnice, pri 30 letnicah je že malo bolje,saj so že nekaj življenja dale za sabo, da vedo same, komu dovolijo, da jim pride bliže. To, da si pa kupujejo motorje je pa pač njihova mladostna želja, ki si jo v mlajših letih pač niso mogli izpolniti.
Naka zgrešil si moj poklic.
Sem si šel ogledati tvoje komentarje za nazaj in preklicujem tisto o edini sivi celici! Tudi tista ti je preč prišla![/quote]
Ti povem rezultat = 0. Dvajsetletnica bo gledala ali na denar, ker kaj neki bo z moškim (SugarDaddy), ki je starejši od njenega očeta, razlike 30 let? Druga opcija pa je, da ima očetovski kompleks, da moški “poskrbi zanjo”, jo popedena, kjer pa ženska nima pravega svojega karakterja, če je ona “njegova punčka” (psihološko podrejen položaj) in ne enakovredna partnerica – to je čista odvisniška zveza. Lahko pa še tretja opcija – kombinacija obojega, kompromis med finančnim ugodjem, ki ji ga nudi tak moški, in neka psihološka potreba po odvisnosti, ker se sicer počuti nemočno, ne dovolj samostojno in nesamozavestno.
Glede moškega pa, koliko je tak moški osebno-čustveno zrel, da se sploh zapleta s tako mladim dekletom, pa si nekaj domišlja, da je “poseben”, verjetno ne veliko bolj kot ustanovitelj Playboy-ja Hugh Heffner ali naš Rajko Hrvatič. Oziroma takšno žensko jemlje tudi kot “objektivizacijo” ali predmet potrjevanja, ki mu služi kot dokaz, “kakšen mlad žrebec še vedno je”, s čimer se tudi v družbi rad postavi, da ga drugi vidijo in “mu zavidajo”.
Spider, kaj pa ti delaš – čitaš te “teorije”, kar je še slabše, a ne? Lahko se sedaj sam umestiš, kamor želiš. 😉
Veš da hekajo – le če imajo debelo denarnico, bo vraga šla takšna maldenka sicer v posteljo z enim “očkom”, saj niso neumne. Janša, Jelinčič, Cavazza, kaj je skupno tem moškim? Šarm? 😀
Tu ne gre za teorije, ker je Rockatansky uporabil slabšalni izraz, da je “podrl” te ženske. Gre za bahanje majhnega moškega ega, ker tudi če že bi imel tak namen, bi bil tiho, ne bi tega razlagal po forumih , ker razvrednoti žensko in vzbudi samo dvome, kakšnega slovesa je ta ženska (isto kto za gostilniškim šankom, kjer “podirajo” vse živo :D), glede na njegove reakcijo je tudi očitno, da je bila z njim zaradi keša, da si jo je “kupil”. 😉
[/b]
Si ne moreš zamišljati, da je šla kera z njim tud kar tko, iz užitka, firbca, enostavno se je poklopilo, verjetno pa nista govorilo o love at first sight in forever variantah. Men je pa to čist jasno, da se da, da ni treba kar kupiti, sploh če ne zgleda slabo, zna fajn vrtet jezik( v vseh primerih, hehe). Mogoče imaš ti kake predsodke, pa da imaš ti težave dobiti free sex.
hja, če TI tako misliš, jaz sem povedal svoje mnenje, to je to. Jaz ne rabim nikogar prepričevati, da bi se moral strinjati z mano.
Iskreno mislijo tudi v političnih strankah, če si pristaš oz. simpatizier točno določene stranke, potem je ta stranka “iskrena” – ZATE, ker se poistovetiš z njihovimi načeli, ker ti je blizu način razmišljanja, natančneje povedano – IDEOLOGIJA (iskrenosti). 😀
kljukci … najprej pridite blizu 50+ z znosno familijo in prijaznimi kolegi, znanci ☺
da ste blizu boste vedeli po tem, da boste spoštljivo počakali s tem kar boste govorili, da si sogovornik mirno ogleda mimohod tresenja jošk in šejkanja riti. Ko se vam spet posveti pa nadaljujete svoj govor ☺
seveda velja enako spoštovanje v drugo smer ☺
ob tem ženske vseh starosti kar trepljajo s trepalnicami in pošiljo pohotne “signale” — pa vseeno kako je desc oblečen, vampast, s čim se je pripeljal, kaj in kako pije/je ☺
Z veliko naučenimi besedami, skušaš povedati nekaj, česar ne moreš razumeti. Uživaj v stereotipih!![/quote]
matjazko imam pač kompleks “mama hotela” — kjer je v zakonski spalnici že dolgo tišina, k mami pa tudi ne pride nihče, ki bi pobčku dal za kino in sladoled ☺
Spider, vsaka čast, tudi jaz sem to ugotovila. Gre za moške, ki so si nakopali težavno ženo ali ženo, ki je nikoli niso ljubili, pa jih prime norost na starejša leta. S tem zapolnjujejo čustveno praznino in korigirajo zapravljena mlada leta.[/quote]
Ojej, kakšno selektivno dojemanje. Ti si sedaj razumela točno to, kar si hotela. Ni govoril o kvaliteti ženske, ampak o številčnosti, da se moški ni “izživel”, torej seksualno. Če želiš zvestega moža, Antilopa, poslušaj Spiderjev nasvet in vzemi enega, ki je pokav** vse kar leze in gre tja do 30-tega, ker to je za njega garancija za zvestobo pri moškem? 😀
Spider, vsaka čast, tudi jaz sem to ugotovila. Gre za moške, ki so si nakopali težavno ženo ali ženo, ki je nikoli niso ljubili, pa jih prime norost na starejša leta. S tem zapolnjujejo čustveno praznino in korigirajo zapravljena mlada leta.[/quote]
Ojej, kakšno selektivno dojemanje. Ti si sedaj razumela točno to, kar si hotela. Ni govoril o kvaliteti ženske, ampak o številčnosti, da se moški ni “izživel”, torej seksualno. Če želiš zvestega moža, Antilopa, poslušaj Spiderjev nasvet in vzemi enega, ki je pokav** vse kar leze in gre tja do 30-tega, ker to je za njega garancija za zvestobo pri moškem? :D[/quote]
Kako lepo je, da vem, da imam svojega MON-ovega angela varuha – Matjažka. Matjažko, kakšen se ti zdi m111? Misliš, da njemu lahko zaupam? :))))
In še nekaj, Antilopa, ženske si posredno okrivila, da so krive za moževo obnašanje, ker doživlja 2. puberteto ? Kakopak, ženska je kriva vsega, “težka je”, ne zdrži zraven nje, čeprav mu kuha, pere, lika, in si abrahamec omisli izhod iz tega “težkega življenja”, tolažilno nagrado, tako da se okiti z 20-letnico, lepo te prosim.. 😉
U jebemti, sem na 2let star post odgovoru a sem se spomnu pahorja, SO WHAT?
Naj povem še tole… Lej zakwa bi se pa moški skos nekaj nazaj držal ? Celo jebeno življenje ene norme, OŠ, srednja, faks, služba, pol žena, otroc, skos eni pritiski pa kwa smeš, kwa ne smeš, kwa je družbeno sprejemljivo… pol se pa en dan zbudiš pa gledaš v ogledalo pa rečš WHAT THE FUCK HAPPENED? Kdo je ta tip v ogledalu ? In se zaveš da je KONEC bližji kot ZAČETEK, prjatelji, vrstniki ti začnejo umirat in ne veš kdaj boš naslednji. En dan boš morda nekaj zatipal, čez pol leta te že ne bo. Al pa boš začutil bolečino/slabost, za tem blisk svetlobe in napis GAME OVER.. A pozor, NI ŠE ČAS… Evo utrinki moškega srednjih let, katerega popolnoma razumem. Razumevajoča žena bo dala možu svobodo ko psu (hranit, skrbet zanga, pa mal VEN SPUSTIT), če ne vam bo šel za večno! doovlj je blo 40-50let podrejanja, take it or leave it. Ta pametne počakaj, ostalo so pa tukaj na forumu pa ostalim svetujejo naj se ločijo za vsak drek… evo:
Could you just be my friend right now? Is that all right? No.
I mean, even if I could get past the fact that you have had sex with yet another barely legal girl, what am I meant to do, smile and just stroke your bruised ego when you’ve slept with my girlfriend’s daughter? – It had nothing to do with you.
– Bullshit, Sean! There are a hundred starlets you could have bedded.
Sh You’re right.
I don’t know what I was thinking.
Yes, I do.
I’m 42 years old, and I can feel it.
My knees creak when I walk.
I get up to pee twice a night.
You know who I am now when I smile at twenty-something girls? I’m the creepy old guy.
My flame is dying, and I can feel the cold air coming in.
Eden reignited me.
She was like a bucket of gasoline.
You don’t have to tell me about the spiritual benefits of young pussy, Sean.
I’ve been dipping myself in those shealing waters for years.
Yeah, you have! I’m sorry if I scared you guys.
I didn’t mean – I didn’t mean to do any of this.
– Oh, come on.
Come on.
We’ve all got regrets, made mistakes, right? – We’re here for you.
– Thanks.
VIR: http://www.springfieldspringfield.co.uk/view_episode_scripts.php?tv-show=niptuck&episode=s05e07
Sej tipi smo do ene 45ega naredli vse kar ste hotle… recimo 20let zakona, otroci polnoletni, kaj bi še rade ?
A ste res mislile stare kosti glodali do smrti ? 20LET poroke je MAKSIMUM, potem se mora pa ženska POŠTENO truditi, da bo tipa obdržala, če je vsaj še kolikor toliko potenten.
Če ne papa, sej ste imele 20let, skupaj smo vzgajali otroke, jih spravili do polnolenosti ali celo do kruha, kaj bi še ? To je to, naše delo je končano. Zdej je pa čas, da porivamo še dokler lohk in eč ste se v teh 20ih letih zanemarile potem ste si same krive, nobena dieta infitnes vas več ne reši, če ste ga srale..
Če ste pa še vedno zdrave in fit, potem boste s pravo karizmo tudi noravega deca v srednjih letih krotile, samo take so redke. Večina je takih, da bi možje kurca raje pokopali, saj jim ni vojni zločinc. Kako ženske z ogromno ritjo sploh mislijo, da koga zanimajo ? Fuj, pol si pa še drznejo frlitat.
Sej sej.
Problem je samo ta, da tale “druga pomlad” ponavad ne traja prav dolgo….sledi pa
…khem…jesen, al kako bi temu rekli, ko bi se takle JEBACH še kako rad vrnil k ženki,
da bi ga pedenala še nadaljnih 20, 30 let….obiskovala v bolnici, skrbela da bo zdravo jedel,
masirala lumbago in rihtala tople obkladke…
Pa še poseksat je ne more v zahvalo…
Pomembna je prosta erotična cona
https://www.youtube.com/watch?v=98cKxjA0JqY
Evo, 95let star!! 65let srečno poročen! Pa bi rad še mlado OPLODIL! To je edina normalna stvar, kaj ga bomo v odsluženo luknjo porival al v 20letno polno erotike in feromonov, če imamo možnost ? 43:50-44:45
https://www.youtube.com/watch?v=NHksAUyTKAQ
Naj vam bo ženske to nauk, da skrbite za svoje telo, predvsem za vse svoje luknje, pa boste lahko do 60ega+ še imele može, potem se bodo nekje umirili, hehe. Če ne ste ga pa najebale, delajte na FIT telesu, zdravju, si boste pošteno zvišale možnost. Če pa je telo propadlo, predvsem zaradi vaše krivde, pa kar sebi pripišite zasluga za varanje, ločitev. Vam nobena notranjost ne pomaga, če imate sposobnega potentnega desca z denarjem, v srednjih letih, medtem ko ste same zanemarjene (debele, prekajene, prepite, zakisane, zamorjene…). Think about it.
Forum je zaprt za komentiranje.