težave z word-om in excel-om
podatke (excel in word datoteke ,slike s fotoaparata….) sem kopiral s CD-ja na hard disk
poizkusal sem preko help.a resiti problem, tisto kar mi je help ponudil mi nic ne pomaga ker npr.: ce je potrebno umakniti nek protection (katerega nisem jaz nastavil ali morebiti slucajno) ne morem , ker ko grem v npr. tools/protection – mi pokaze opcije vendar se jih ne da uporabiti, isto je tudi če bi šel npr: FILE SAVE AS ( če bi hotel umakniti nek protection) isto vidim FILE SAVE AS vendar se neda uporabit
hvala lp
Ja spoštovani kolegi računalničarji. Zdaj sem pa jaz prišel do tega. Tukaj se mi mučimo s stvarmi in prečujemo cele noči za računalniki in knjigami, da smo prišli do enega faksa, sedaj pa svoj trud, ki smo ga drago plačali razdajamo zastonj okro. Ne rečem, da to ni lepo, ali da tega ne bomo delali še naprej. Vsaj jaz bom. Ampak zdravnik je tudi doštudiral, v službi dela za plačo, popoldan pa drago računa svoje nasvete. Po tem te pa itak pošlje v svojo redno ordinacijo. Ni samo z zdravniki tako. Če kličeš električarja naj ti pride zamenjat varovalko ti bo to računal, enako centralnar, pa vsi serviserji itd. RES NISEM POMISLIL, DA OFFICE lahko ni registriran. Pol si pa crack zrihtaj pa bo šlo.
Office je registriran mpak ni AKTIVIRAN. Tako da crack tukaj nič ne pomaga.
Drugače je pa danes moderno drugačno razmišljanje, ne da dopoldan delaš v službi, popoldan menjaš varovalke za majne pare. Danes male stvari delaš zastonj in ko vidijo da stvar obvladaš, potem velike stvari delaš popoldan (za velke pare :))
Forum je zaprt za komentiranje.