Težave z vzglavniki
Slabe volje sem. Zbudila sem se spet s trdim, bolečim vratom.
Kup vzglavnikov sem sprobala, noben ni pravi. Najpre anatomsko oblikovan, na eni strani mehak, na drugi trši. Ni šans, da se privadim nanj. Vedno znova boleč vrat. POtem sem kupila takega s pirinim polnilom spet boleč vrat. Zdaj sem nabavila takega, ki naj bi bil oh in sploh super, je pa iz spominske pene. In spet boleč vrat. Sem poskusila večkrat, da bi se mogoče privadila pa ne gre. Bolečine so vedno tu. In te barabe še obljubljajo kako super je ta spominska pena in bla bla bla.
Spet bom pri starem za par evrov, ki je le vreča z narezano peno. Še najboljši, čeprav ves star in pomečkan.
Kaki vzglavniki vam ležijo? Ima še kdo take probleme?
V čem je sploh fora te nesrečne spominske pene in kako lahko obljubljajo vse neke čudeže kako se fajn spi na tem, če to ni res?
Ja, slabe volje sem, ker me boli vrat in glava od tega trapastega vzglavnika.
Fora je v zaslužku pri prodaji in pri ljudeh, ki iščejo izboljšave za bolj kvalitetno življenje v materialnih stvareh. Ok, te razumem, da si menjala vzglavnik, če te je bolel vrat. Ampak, vrat te verjetno ne boli od rojstva, začel te je boleti v nekem določenem trenutku. Se je v nekem trenutku stari vzglavnik (ko te vrat še ni bolel) spremenil? Dvomim.
Fora ni samo v neprimernem pouštru, ampak tud neprimernem jogiju. Ti prav nič ne nuca super anatomsko oblikovan poušter če spiš na premehkem jogiju, da se cela pogrezneš, ko se uležeš.
Poleg tega se na vsak poušter moraš privadit, torej če si nestrpna in po 3 dneh zalučaš poušter v kot, ni kriv napačen poušter, ampak tvoja glava, dobesedno.
Si morda pod povečanim stresom v tem času pa ti je poušter samo priročen izgovor, da slabo spiš?
Ja težave so se začele z novim jogijem. Boleča hrbtenica, utrujenost zjutraj. Pa sem potem menjala še letve in je bolje. Vzglavnik sem pa menjala, ker je bil stari res totalno star, potlačen. In potem so se začele težave z vratom.
Ne po treh dneh, dosti dalj časa sem ga sprobavala. Vsakega. Čeprav je pa res, da sem ga ponavadi sredi noči odrinila, ker je vrat preveč bolel.
Verjetno bom kar zašila eno vrečo iz blaga in notri natlačila peno, da bo tak kot moj stari vzglavnik.
Spim na precej trdem ležišču in to brez povštra že iz otroštva. Občasno verjetno med spanjem si dam pod glavo odejo, vsaj tako se včasih zbujam. Lažje bi spala na tleh kot na premehkem, pravijo, da se dobrega še prej naveličaš kot slabega…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.