težave z nohti
Dobrodošla med nami nesrečniki!!! Svetujem ti da si kupiš kristalno pilo (pride okoli 790,00 sit) – ampak ti ne sme na tla pasti, ker je pol fuč in pa lak za nohte s kalcijem – oboje je od firme Yoida – v modrih škatlicah – dobiš pa v drogeriji – ne v Dm-u. Lak pa stane okoli 1.300,00 sit. Ampak moraš se zavedat da ne bo učinka takoj drug dan – moraš bit potrpežljiva. Jaz imam to že dober mesec in mal učinka je že – prodajalka mi je rekla, da je porabla tri stekleničke laka preden je imela lepe in trne nohtke.
Velik potrpežljivosti in sreče.
Lp
Micro 2000 (se mi zdi, da se mu reče), je utrjevalec nohtov (prozoren lak za nohte), ki ga prodajajo v Mullerju in sta ga mi dve sodelavki toploo priporočili. Resnično ti lahko rečem, da imata sedaj trde in lepe nohte, tako, da je res očitna razlika (pa smo vsi sprobali vse živo proizvodov), samo jaz nikoli ne uspem priti do tja in ga kupiti, oz. ga zadnjič niso imeli. Je pa utrjevalec v prozorno modri in prozorno zeleni barvi. Pravijo, da je boljši tisti zelen.
Pozdravljeni,
ker imam ze nekaj casa tezave z nohti in mi do sedaj se nihce ni vedel pomagati, se obracam na Vas. Predvsem imam tezave s sredincem in prstancem desne roke. Nohta ze izrasteta cudne barve (rumeno do crne), vendar ne po celotni povrsini, temvec le na levi strani; tam nekje do 1/5 nohta. Izgleda nič kaj lepo. Koza pod obema nohtoma pa je vecinoma otekla in pordela. Vcasih tudi boli. Ne vem, kaj bi lahko bilo. Sem bila ze pri osebni zdravnici, ki me je zdravila z razprsilom Mycospor in se neke tablete mi je dala. Ni pomagalo. Nato sem sla cez nekaj casa, verjetno po pol leta spet k njej in mi je dala napotnico za v Maribor. V Mariboru so me napotili na kirurski oddelek, ker so presodili, da gre za vrascena nohta. Po kirurskem posegu (ni se mi zdel ravno strokovni, saj so se na mojih nohtih ucili pripravniki), sem odsla iz bolnisnice, kot da bi mi manjkalo pol roke. Nato sem hodla na preveze itd. Trdili so, da bi naj po ca. 6 mesecih zrastel lep zdrav noht. Pa temu ni tako. Stanje je isto, mogoce se celo nekoliko slabse.
Pa me zanima vaš nasvet oz. vaše mnenje.
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
Andreja
Forum je zaprt za komentiranje.