Najdi forum

težave z mejli

še enkrat odpiram to temo, saj sem se morala registrirat, da lahko pripnem sliki. slika gmail – tako naj bi blo … slika gmail 2 – sporočilo je odrezano, s puščico se moram premikat levo desno, da ga lahko v celoti vidim. kaj naj naredim, da bi to nevšečnost odpravla? da lahko vidim celo sporočilo (nekoliko pomanjšano), ne pa da je razvlečeno čez cel zaslon. rada bi, da bi bilo videt tudi tiste stvari na levi strani (prejeta, poslana pošta itd.), medtem ko prebiram ali pišem novo sporočilo. da se mi ne bi blo treba premikat …

Zapri priljubljene – klineš na tisto nesrečo od X pa boš
imela priljubljeni gmail čez cel ekran

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

kako zaprem priljubljene? kakšen X???
fora je, da ne želim imet gmaila čez cel ekran – ni v tem problem, tudi prej ni bil čez cel zaslon; gre se samo zato, da mi sporočila odreže in jih ne morem cela videt (prej sem jih, pa ne čez cel zaslon, bila so manjša, ampak vidna v celoti, ni bilo potrebno s puščico hodit levo, desno)

Tebe zeza besedilo v prvi vrstici, tisti silni f-ji, ki jih je več kot tisoč…
Poglej sliko!

snežko, ne ne. tiste f-je sem napisala jaz, samo za foro, ker se mi ni ljubilo pisat smiselnih stavkov. poskušala sem, kaj bo, če bo sporočilo še vedno odrezano. sploh ne vem, kaj naj naredim!! :((

aja, tisto f-ji naj bi bili odgovor na sporočilo (reply). s to sliko sem želela pokazat, kako mi sporočila odreže (zato f-ji tu sploh niso relevantni).

mogoče tako, da malce stisneš priljubljene – glej slikco

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close