težave z erekcijo pri 44ih…
žalostnaaaa, 07.04.2015 ob 11:33
Začelo se je pred dvema letoma….da je mož imel težave z erekcijo…na začetku spolnega odnosa vse ok, nato vmes pa uplahnitev uda….
ravno takrat je imel stresno menjavo službe, začel z nočnimi…in se mi ni zdelo nič posebnega, sva se občasno pogovorila, sme ga potolažila, da ni nič takega…. žal je šlo samo še navzdol…..trenutno skorajda ni mogoč odnos, da bi jaz kaj čutila, on sicer nekako konča z izlivom….
in namesto da bi si zbral informacije, ki jih je cel kup na spletu ali pri zdravniku, on pride z idejo, da je to od premalo seksa…..ker je pač on že ves čas imel nekoliko večjo željo po seksu kot jaz….
jaz pa seveda pri večini podatkov o težavah z erekcijo najprej vidim, da omenjajo zamašene žile…pri njegovo družini imata oba starša težave s pritiskom in zamašenimi žilami, domači suhomesnati izdelki pa so vsakodnevno na mizi….
tudi možu so lani že ugotovili povišan pritisk……
žal mi je, ker je najlažje za svoje težave najti krivca drugje, namesto šteti težavo kot opozorilo telesa, da je treba nekaj narediti za svoje zdravje 🙁
POznate sicer kakšno naravno metodo, ki pomaga proti zamašenim žilam in hkrati poztivno vpliva na erekcijo?
.
premalo seksa 🙂
Naskoči ga vsak dan vsaj 1x , pa da vidimo
Forum je zaprt za komentiranje.