težave z erekcijo pri 44ih…
hahha a mlahavcu bi morale ženske še ornk mrho rihtat? Komaj čakajo ornk mrhe, da se bodo matrale z enim onemoglim in ostarelim….[/quote]
Prej bi reku da bi se babe orenk zasekirale če bi takrat ratala macola…in tega se bojijo…[/quote]
hahaha nekdo , ki ene ne more, misli, da bi dve zmogel. ženska naj si najde enega zdravega za zraven.
Prej bi reku da bi se babe orenk zasekirale če bi takrat ratala macola…in tega se bojijo…[/quote]
hahaha nekdo , ki ene ne more, misli, da bi dve zmogel. ženska naj si najde enega zdravega za zraven.[/quote]
HAHAHA..pa kva ti misliš da nam, tipom vstane ob vsaki nagravžni / zašpehani / zanemarjeni / hladni babi??? Ko bo baba pokazala vse svoje čare, šele takrat lahko upravičeno pokaže s prstom na desca…če jih ni sposobna pokazat, je pa že u štartu problem ona, ne on…
Če te nobeden noče kresnt, potem je po vsej verjetnosti nekaj narobe s tabo. Nobeden se ti ne bo opravičeval, ker si neuporabna. Zate bi bil dildo še najbolj primeren.[/quote]
Sem že dolgo poročena gospa z zdravim spolnim žvljenjem. Zate velja pa tole: pezdetska reva pa zvrne na žensko
Pa ni treba nickov spreminjat, saj vemo, kdo si.
hahaha nekdo , ki ene ne more, misli, da bi dve zmogel. ženska naj si najde enega zdravega za zraven.[/quote]
HAHAHA..pa kva ti misliš da nam, tipom vstane ob vsaki nagravžni / zašpehani / zanemarjeni / hladni babi??? Ko bo baba pokazala vse svoje čare, šele takrat lahko upravičeno pokaže s prstom na desca…če jih ni sposobna pokazat, je pa že u štartu problem ona, ne on…[/quote]
Frajerčki, govorimo o seksu. Se pravi, ko se zadeve že lotiš, pa te korenjak ne uboga. Se pravi, debela zašpehana baba je dobra za imet pri hiši, očitno je dobra, da je poskusite podret, ko pa vojak ne salutitra, je pa taista ženska kriva, ker vas ni dovolj v hlačah? Pezdetki, pezdetki in še enkrat pezdetki.
Če te nobeden noče kresnt, potem je po vsej verjetnosti nekaj narobe s tabo. Nobeden se ti ne bo opravičeval, ker si neuporabna. Zate bi bil dildo še najbolj primeren.[/quote]
Sem že dolgo poročena gospa z zdravim spolnim žvljenjem. Zate velja pa tole: pezdetska reva pa zvrne na žensko
Pa ni treba nickov spreminjat, saj vemo, kdo si.[/quote]
Tudi jaz vem, kdo si ti in koliko tukaj nakladaš. Zoprna si, ker te noben vosu ne povoha.
Ja, sevede. Ker alkohol ne poslabša erekcije sploh. Če žre sranje in ima žile zaštofane, naj začne bolj zdravo jest in malo športat, pa še kakšno plavo tabletko, pa bo. Tu ne more ženska nič.
Če mu sredi odnosa pade, je nekaj fizioliško narobe. Če bi bilo z žensko kaj narobe, niti začela seksat ne bi, ker njemu ne bi bilo. Čisto njegova krivda je, išče pa izgovore, ker ima prizadet ego. Takšna je situacija tu.
HAHAHA..pa kva ti misliš da nam, tipom vstane ob vsaki nagravžni / zašpehani / zanemarjeni / hladni babi??? Ko bo baba pokazala vse svoje čare, šele takrat lahko upravičeno pokaže s prstom na desca…če jih ni sposobna pokazat, je pa že u štartu problem ona, ne on…[/quote]
Frajerčki, govorimo o seksu. Se pravi, ko se zadeve že lotiš, pa te korenjak ne uboga. Se pravi, debela zašpehana baba je dobra za imet pri hiši, očitno je dobra, da je poskusite podret, ko pa vojak ne salutitra, je pa taista ženska kriva, ker vas ni dovolj v hlačah? Pezdetki, pezdetki in še enkrat pezdetki.[/quote]
Se kr strinjam. Pa poudarim, da pezdetek ni zato, ker bi imel problem, ampak ker krivdo vali na žensko pa ker se ne loti reševanja. Tolk.
Imaš popolnoma prav! Pa sem ženska.
Večina bab postane po poroki…. po otrocih ena sama zatežena gamad. Iz ljubkih ljubic se spremenijo za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Vse sitne, picajzlaste, tečne “daj to, pa to, manjka to, naredi to takoj…. zakaj pa ležiš…, a pelješ otroke v kino…. ne gremo k tvojim….a spet pivo?…..moramo kupit to……glej sosede kaj vse imajo…. moram prej pospravit……ooo ne to pa ne…..!” itd.
S povešeno gofljo, vsa zanemarjena zoprnari po bajti in terorizira. Pa kdo bo tako f.u.ka.l?
Mrš! Vsak komaj čaka, da gre od hiše. Vsak hodi domov samo še spat 🙁 !
Itak! Pa čaka, da bo on dal pobudo, da jo bo on zmasiral, da bo on vse naredu :(!
Ženska, avtorica! Prosi ga, naj ti on pobrije muco. Naštimaj prej dobro musko, kozarec pijače in predvsem sebe zrihtaj! Že čez dan.
Ti ga zmasiraj, obleci se ‘kur.ibš’, pripravi slastno hrano. Ko se on zapali, ne leži kot hlod!!
FAFAJ 100/h, migaj, bodi seksi……. tudi če se umes nasmejeta…….
Poskrbi sama zase!! Imaš urejene zobe? Postava niti ni tok važna – kakšen kilogramček je celo zaželjen. Važno je, da lepo dišiš! In seveda nasmeh in optimizem….
Ne se sekirat! Ker se ne splača. Uživaj lajf.
Počasi se boste moral odločit, a ste pičkice a ste desci.
Če ste prvo – okej, bo erekcija izključno stvar ženske, mora ona poskrbet zanjo, je njena odgovornost 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Kam smo prišli … stalno neko jamranje, da smo ženske cele možače, pa agresivne, pa da vas povozimo … ko imate pa priliko pokazat, kdo je bog i batina (in to zadnje mislim dobesedno!!! kdor me zna z batino, je zame bog!!!), pa slišim samo cvili cvili cvili, ne znam, ne morem, MORA ŽENSKA al pa ne bo nič.
Pejte se solit.
Al pa drugače: obstajamo desci, ki si babo dobesedno vzamemo….ene to prenesejo in celo uživajo, jim paše…ene pa začnejo takoj komplicirat.. marsikej ji ne paše oz. še ni probala in a priori noče probat … če jo hočeš premaknit po svoje, spet ni ok, u rito ni ok, klofutke niso ok, prstki u gobček niso ok, lasanje ni ok, muska ni taprava, svetlobe je preveč, zidovi imajo ušesa, itd itd..ma pejte u peesdo mater..
Al pa drugače: obstajamo desci, ki si babo dobesedno vzamemo….ene to prenesejo in celo uživajo, jim paše…ene pa začnejo takoj komplicirat.. marsikej ji ne paše oz. še ni probala in a priori noče probat … če jo hočeš premaknit po svoje, spet ni ok, u rito ni ok, klofutke niso ok, prstki u gobček niso ok, lasanje ni ok, muska ni taprava, svetlobe je preveč, zidovi imajo ušesa, itd itd..ma pejte u peesdo mater..[/quote]
Sicer imam občutek, da ti navališ ko svinja u buče, da se človek komaj reši. Ampak za moje pojme, pravi moški žensko pripravi do skoraj vsega.
Jaz sem, kar se tega tiče, ukročena … Samo da bi bila pa moja odgovornost, a se bo njegovemu visočanstvu zdelo vredno dvigniti al ne. A-a, tega si pa ne dovolim predavati.
Stvar perspektive. Več pa raje ne napišem.[/quote]
Tako je, ena perspektiva za pičkice, ena perspektiva za desce, kot sem že napisala.[/quote]
:-)))) Tudi prav. Samo še tole, ženske dobite, kar zaslužite. Nič več in nič manj.
Al pa drugače: obstajamo desci, ki si babo dobesedno vzamemo….ene to prenesejo in celo uživajo, jim paše…ene pa začnejo takoj komplicirat.. marsikej ji ne paše oz. še ni probala in a priori noče probat … če jo hočeš premaknit po svoje, spet ni ok, u rito ni ok, klofutke niso ok, prstki u gobček niso ok, lasanje ni ok, muska ni taprava, svetlobe je preveč, zidovi imajo ušesa, itd itd..ma pejte u peesdo mater..[/quote]
Sicer imam občutek, da ti navališ ko svinja u buče, da se človek komaj reši. Ampak za moje pojme, pravi moški žensko pripravi do skoraj vsega.
Jaz sem, kar se tega tiče, ukročena … Samo da bi bila pa moja odgovornost, a se bo njegovemu visočanstvu zdelo vredno dvigniti al ne. A-a, tega si pa ne dovolim predavati.[/quote]
Lej, konc koncev, še zmeri je boljš navalit, pa mal Roccota kopirat, kot pa neki experimentirat iz trač cajtungov, pa na konc izpast za en drek pri babi in butl pri samem sebi…
Ampk če je njegov pimpek samo njegova stvar, je potemtakem tvoja pipika izključno tud samo tvoja stvar…s tvojimi orgazmi vred , itd…samo ne pol desce krivit če ostanete brez njih ..
Forum je zaprt za komentiranje.