Težave s puncami
Pozdravljeni,
že v naprej se opravičujem za moj mali “spisek”, pa vendar:
na forum se obračam s prošnjo, če bi mi lahko kdo znal pojasniti sledeče vprašanje oz. zakaj je temu tako. Najprej malo predzgodbe: sem 20-letni fant, povprečnega izgleda, z dobrimi osebnostnimi karakteristikami. Problem pa se pojavi pri puncah. Od množice oseb (ženskega spola) katere sem tekom let spoznal, sem si kdaj pri kateri izmed mnogih poznanih zaželel, da bi mogoče lahko bila ne le znanca ali prijatelja temveč tudi kaj več. Od teh par “izbranih” oseb tekom let, pa se je zgodba zmeraj na isti način zaključila. S prvo tako osebo sem bil povezan, prijateljeval dobro leto pa pol, z njo sem zgradil tudi dober medsebojni odnos in zaupanje. Nekega dne pa sem od drugih izvedel, da ima fanta, da z njim hodi že 3 mesece, skupaj pa sta bila že po dveh tednih poznavanja. Pri drugi punci je bila podobna zgodba, prijateljevanje je trajalo dve leti, zgodba se je zopet na podoben način ponovila kot pri prvi. Po moje sem bil najbolj razočaran pri tretji, s katero sem zopet zgradil res dober medsebojni odnos in zaupanje, tesno prijateljeval z njo cela štiri leta, nakar nekega lepega dne od nje izvem, da ima fanta, spoznala ga je na nekem skupnem druženju neke skupine, da je z njim skupaj že dva meseca, v vezo pa sta vstopila že po prvem tednu od kar ga je spoznala. Sedaj pa se razmišljujoč sprašujem ali imam samo jaz tako nesrečo ali pa je to dogajanje dandanes povsem normalno? Namreč jaz sem v te dobre in tesne prijateljske vezi vlagal veliko svojega časa, denarja, živcev in naklonjenosti, v zameno pa sem bil odtujen oz. bolje rečeno nekako “prijazno odpisan”. Vmes, med razvojem teh prijateljstev sem tudi že nekako nakazal moj namen, kaj si želim, pa od tega ni bilo nič.
Je dandanes že kar navada, da se v vezo skoči že po tednu dni poznavanja neznanca, ki ti je padel v oči – se ti dopade, z nekom, ki ga dobro poznaš, videvaš, se družiš pa ne? Mar nek čas, naklonjenost, spoznavanje, itd. ne štejejo več v razvijanju prave veze iz prijateljstva?
Obenem sem trenutno zopet spoznal osebo, s katero bi spet lahko imel kaj več, vendar sem obenem tako zmeden ter neprepričan v dober potek zaradi preteklih izkušenj. Je najbolje, da sem kar direkten in povem svoj namen ali naj zopet grem po poti spoznavanja, prijateljevanja, dokler bom nekega dne spet iz njenih ust slišal že kar nekajkrat znan stavek: imam (videvam se z nekom) fanta…?
Skratka res bi bil hvaležen nekemu dobro utemeljenemu odgovoru na moja postavljena vprašanja ter morebitnemu nasvetu v nastali situaciji…
Lep pozdrav,
?
Nisem prepričana, če sem razumela.
Zdi se mi, da si imel nekaj prijateljic pa so si našle fanta? Prijateljic, ne partnerk oz. punc? S prijateljicami, če so samo prijateljice, se pač ne seksa in ja, lahko pričakuješ, da si bodo našle fanta.
So te skenslale, ko si našle fanta ali so bile še naprej tvoje prijateljice? Če so te skenslale, je to grdo, je pa precej običajno. Ženske, ko se poparčkajo, pogosto skenslajo prijateljice, prijatelje pa skoraj zmerja. Moški, ko se poparčkajo, skenslajo prijateljice, prijatelje pa ponavadi obdržijo. Grdo, ampak tako je.
Vprašajček, 26.12.2021 ob 19:45
Pozdravljeni,
že v naprej se opravičujem za moj mali “spisek”, pa vendar:
na forum se obračam s prošnjo, če bi mi lahko kdo znal pojasniti sledeče vprašanje oz. zakaj je temu tako. Najprej malo predzgodbe: sem 20-letni fant, povprečnega izgleda, z dobrimi osebnostnimi karakteristikami. Problem pa se pojavi pri puncah. Od množice oseb (ženskega spola) katere sem tekom let spoznal, sem si kdaj pri kateri izmed mnogih poznanih zaželel, da bi mogoče lahko bila ne le znanca ali prijatelja temveč tudi kaj več. Od teh par “izbranih” oseb tekom let, pa se je zgodba zmeraj na isti način zaključila. S prvo tako osebo sem bil povezan, prijateljeval dobro leto pa pol, z njo sem zgradil tudi dober medsebojni odnos in zaupanje. Nekega dne pa sem od drugih izvedel, da ima fanta, da z njim hodi že 3 mesece, skupaj pa sta bila že po dveh tednih poznavanja. Pri drugi punci je bila podobna zgodba, prijateljevanje je trajalo dve leti, zgodba se je zopet na podoben način ponovila kot pri prvi. Po moje sem bil najbolj razočaran pri tretji, s katero sem zopet zgradil res dober medsebojni odnos in zaupanje, tesno prijateljeval z njo cela štiri leta, nakar nekega lepega dne od nje izvem, da ima fanta, spoznala ga je na nekem skupnem druženju neke skupine, da je z njim skupaj že dva meseca, v vezo pa sta vstopila že po prvem tednu od kar ga je spoznala. Sedaj pa se razmišljujoč sprašujem ali imam samo jaz tako nesrečo ali pa je to dogajanje dandanes povsem normalno? Namreč jaz sem v te dobre in tesne prijateljske vezi vlagal veliko svojega časa, denarja, živcev in naklonjenosti, v zameno pa sem bil odtujen oz. bolje rečeno nekako “prijazno odpisan”. Vmes, med razvojem teh prijateljstev sem tudi že nekako nakazal moj namen, kaj si želim, pa od tega ni bilo nič.
Je dandanes že kar navada, da se v vezo skoči že po tednu dni poznavanja neznanca, ki ti je padel v oči – se ti dopade, z nekom, ki ga dobro poznaš, videvaš, se družiš pa ne? Mar nek čas, naklonjenost, spoznavanje, itd. ne štejejo več v razvijanju prave veze iz prijateljstva?
Obenem sem trenutno zopet spoznal osebo, s katero bi spet lahko imel kaj več, vendar sem obenem tako zmeden ter neprepričan v dober potek zaradi preteklih izkušenj. Je najbolje, da sem kar direkten in povem svoj namen ali naj zopet grem po poti spoznavanja, prijateljevanja, dokler bom nekega dne spet iz njenih ust slišal že kar nekajkrat znan stavek: imam (videvam se z nekom) fanta…?
Skratka res bi bil hvaležen nekemu dobro utemeljenemu odgovoru na moja postavljena vprašanja ter morebitnemu nasvetu v nastali situaciji…
Lep pozdrav,
?
Takoj nakaži kaj želiš in ne hodi kot maček okoli vrele kaše. V primeru, da ji nisi dober za partnerja… je tudi ne potrebuješ kot prijateljice, kateri boš (nekoč) zgolj rama za jokanje. ?
Lej.. napako delaš že v štartu.. moraš takoj povedat, da te zanima za več-torej da bi jo rad spoznaval za partnerstvo.. ker če se delaš butastega in prijateljuješ v upanju, da nekoč enkrat mogoče kdaj v neki prihodnosti pa med vama pa bo nekaj več.. ne bo od tega nič! ženska, ki da moškega med prijatelje, večinoma ne bo njen partner-če pa bosta par pa večinoma ne bo med njima fizične strasti. Vsi pa vemo, da za večino moških je ravno strast najbolj bistvena v mž odnosih-pa če jo ne bo imel pri ženi (ekonomski odnosi, nepravilni razvoj čustvovanja kjer loči med devico in kurbo-ena bo žena (ki jo seksat ne more) druga zgolj za fuk, saj za več mu vredna ni…) jo bo pa iskal med ljubicami..
zato po pameti-če ti je ženska že v štartu všeč to povej. če ne drugega boš vsaj na času prišparal-to pa je veliko vredno!!
Pozdravljen!
Očitno še nisi dojel da te modelke vrtijo okoli prsta oziroma si v začaranem krogu kateri sliši na ime friendzone.
Zavedati se moraš da te takoj zavohajo na kilometer v kolikor nisi bogat in nimaš precenjene nemške svete trojice ter ne po možnosti izhajaš še iz premožne obrtniške družine. Očitno ti Andrej Šifrer, Klemen Klemen in ostali niso dali nobene lekcije ter ne razumeš njihovih tekstov. Ples, kino in ostale igrice pozabi. Namesto vsega tega raje nabiraj kilometrino na drugih področjih in se zaposli ter ne misli na neumnosti in ne bodi obseden z demoni. Za začetek si nabavi ROG-ov PONY, Renault 5 in TOMOS A3L ter se zaposli v kateri večji firmi. Potem stopnjuj na večje zadeve. Pa pojdi tja kjer ni kreljotov in širi krog poznanstva v RTV in ostalih vodah. Priporočam ti da si pogledaš vloge dr. Miroljuba Petrovića ter pokojnega dr. Chiropractic Ante Pavlovića. Delaj ture po Balkanu in Baltiku ter ne jamraj. Namesto Kardaširanja imaš ogromno cenejših in boljših športov in alternativ. Spolnost boš v normalnem krogu, verjemi mi, hitro izklopil in počel služiti s pametnimi zadevami ter če boš zadeve primerno vlagal in obračal ti ne bo ničesar manjkalo.
Upam da boš dobro razmislil ter se tudi izselil iz Zokilanda in našel primerno lokacijo na obrobju oziroma selu. Pa ne pozabi na traktor in motokultivator ter njiju priključke. Moraš se zavedati da si zaradi tega o čemer pišeš pod velikim stresom in pritiski, ko boš pa delal na selu in opravljal produktivne dejavnosti se boš odklopil in pozabil na neumnosti.
Pa srečno!
Očitno si puncam zelo nezanimiv, mogoče nekomunikativen, se ne znaš vklopiti v družbo, mogoče ne tako privlačnega videza, kot sam misliš da si. Sicer pa že v startu delaš napako, ko puncam ne poveš česa si želiš in samo čakaš na čudež, da ti bodo same v naročje padle. No tu te pa prehitijo frajerji, ki si upajo. Dokler ne boš začel delati na sebi, se tudi okolje ne bo prilagodilo tebi.
Tretjic ko bosta sla na kavo ji povej da ti je vsec in ce misli da bi bila lahko par.
Pol pa je od nje odvisno.
Ti si 4leta z eno hodu vn.
4leta clovek in cakal kdaj bo tvoja puunca.
A ves ce si ti sam tko mal mimgrede omenil da te zanima .potem pa nic vec .si zamudu.
Gremstavt ce bi te zenske vprasala zakaj niste skup
Bi vsaka rekla
Cakala sem kdaj se bo zjasnu je pa sam neki muckal. Nic direkt.
In koliko časa bi bilo zate normalno da te punca čaka? Če moški ne nakaže da ga ženska zanima jo ima za prijateljico. Kar je tudi super, ampak ti bi pa njej bil prijatelj da je ona teb punca??? Ali obratno??? Bistvo je kakšen je začetni dogovor. Naslednji povej- iščem in želim punco, naslednjih 12 ali koliko let rabiš sva samo prijatelja pol pa par ?
Glej jaz takoj vem ali bi ali ne bi. Energijo, ki vlagaš v punce vloži v sebe, da boš postal zanimiv. Lepše se obleci. Zamenjaj službo. Pojdi na tečaj. Pejt magari delat nočne, da boš imel denar. Pojdi v fitnes. Preberi lnjigo popolni ljubimec, kako pripeljat žensko do orgazma. Vpuši se na tečaj tujih jezikov. Zapeljuj. Preberi ljubezensko zgodbo, kako osvajat. Reci punci, da je lepa. Spremeni karizmo.
Mlad si še pa ne razumeš, ampak se učiš. Prvo spremeni mantaliteto, da jo hočeš podret in to ne na prijatelski način. Skratka začel si razumeti, da so te dobro izkoristle za nabiranje pozornost, pa nekoga ki bo poslušaš zgodbe, in plačal pijačo ali kosilo. Preprosto spoznaš punco malo navezteš stik, jo začneš osvajat in povabiš domov. Verjami punce zlo dobro vejo, ko navezemo stik kaj zelimo, če nisi direkten s komplimenti, objemi, poljub itd, potem končaš kot v frind zone (tu si ze parkat bil, kjer so te dobro izkoristile, in tvoj čas ter denar in čustva). Če te da tam, končas stik in iščeš naprej. Skratka ko razviješ abandet koncept, kar pomeni da če igra igro, ali te hoče kot prijatelja, prekineš stik greš naprej in se ne odziraš nazaj. Če hoče nazaj stik rečeš kdaj imaš čas za zmenek? če ne ve spet prekineš in tako naprej…
Na zalost to ni pravlica, kjer se vse lepo konča, ampak realno zivljenje. Kar pomeni da te bo vsakdo izkoristil, če boš to dopustil. Tudi moraš igrat malo pri osvajanju, ker drugače je slaba vaba.
Skratka za zenske ni nikakšnih izivov tu ker ona ima nadzor nad sex če zeli ali ne, za moške pa je potrebno določene izkušnje preden smo uspešni. In se učimo na napakah.
Forum je zaprt za komentiranje.