Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Težave s psom

Težave s psom

Gospodicna kokeršpanjelka ze cetrti vecer zapored spi na moji postelji. Ampak ne dol pri nogah. Gospodicna zdaj spet spi gor na povštru,  jaz pa lezim dol na robu postelje in cakam kdaj se misle zbudit in it drugam. Dva dni nazaj kar na hrbtu spala z glavo na povstru, k en clovk.

Ko si zvecer v dnevni in delas na racunalniku, pes pa izkoristi in gre v spalnico pa spi tocno tam gor k ve da clovk spi.

Ja ma kje ti vidiš težavo? Počaka te in potem gresta ajat.

Lepo, da si se pohvalila, da te ima tvoja psicka rada.

Lepo, da sta tako povezana.

Ja, res lepo da svojim psom dovolite, da vas izrinejo iz položaja vodje krdela.

Odgovor na objavo uporabnika
Esyn, 22.08.2025 ob 00:20

Gospodicna kokeršpanjelka ze cetrti vecer zapored spi na moji postelji. Ampak ne dol pri nogah. Gospodicna zdaj spet spi gor na povštru,  jaz pa lezim dol na robu postelje in cakam kdaj se misle zbudit in it drugam. Dva dni nazaj kar na hrbtu spala z glavo na povstru, k en clovk.

Ko si zvecer v dnevni in delas na racunalniku, pes pa izkoristi in gre v spalnico pa spi tocno tam gor k ve da clovk spi.

Pa kaj delate s psi?  Moji so vsi vedeli, kje spijo in to ni bila postelja namenjena ljudem!

Naša se še s kovtrom pokrije. Ko pridem se včasih nerada umakne, potem pa se stisne k meni ali k možu.

To je še dobro. Moj maček spi meni na glavi oz. se stisne nad mojo glavo in se ovije okrog moje glave. Počutim se, kot da imam 5 kilsko kučmo na glavi. Če mu kaj rečem, samo začudeno gleda in nikakor noče dol z moje glave. Nekaj časa je trajalo, da sem se navadila. Maček me pač komandira, kaj čem. :))

Hja, če ji dovoliš, potem pa prav…. Pri nas ni šans, da me pes zrine na rob postelje, kar naj spi na svojem ležišču.

Mene moja razume, ko rečem da se mora umaknit?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close