Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Težave ri snemanju DivX filmov

Težave ri snemanju DivX filmov

Pri snemanju filmov, ki imajo 1 ali več giga se mi posname v rar končnicah oziroma fajlih. Ko z Winrarom ali Winzipom odprem se mi pojavijo cue in bin fajli namesto avi, ki jih pa potem ne morem odrarati.
Naprimer posnamem film, odprem in potem se mi pojavi
Cd1.cue
Cd1.bin
Cd2.cue
Cd2.bin

Računalnik mi izpiše

Error# 25116

Error: Bad Block.

Če ima kdo kakšno idejo kako tak film usposobiti za delovanje prosim naj me obvesti
LP

ja to kar si napisal so slike filma(to sta dva filma).Odpri nero program in v zgornji vrstici imaš menije klikneš na ”zapisovalniki” izbereš opcijo ”zapiši sliko” in mu pokaži kje imaš to shranjeno in ti jih zapiše na CD ali DVD.Še prej pa moraš če imaš stisnjene z WinRAR to odpret in jih shrani nekam v mapo lahko kar zraven kjer jih že imaš drugače ti jih program za peko nebo prepoznal.Lahko pa tud to odpreš z programom ” Alcohol120%” ti naredi navidezni pogon in lahko tam prebere sliko in ga celo od tam poganjaš film.

Hvala za tvoj odgovor. Bom poskusil. Upam da mi rata.

Danes sem probal na se načine po tvojem nasvetu zagnti film iz alcohol 120% pa na žalost nisem bil uspešen. Kar mi je uspelo nareiti v alkoholu je samo navidezni pogo F. Cue in bin fajli sose mi pretvrili v MDF file. Kako pa zaženeš to zadevo? Oziroma kaj je potrebno storiti, da film pretvoriš v avi file.

Ko sem posnel preko Nerota pa so se mi posnele samo mape

CDI, EXT, MPEAV, SEGMENT; VCD v katerih se nahajoajo LOT_X, PSD_X, AVSEQ01 le teh pa ne morem otpreti.

Če imaš mogoče še kakšno rešitev se ti lepo zahvaljujem
LP

poglej e-mail ,sem ti tam napisal nekaj več o tem,pa mi sporoči če ti je kaj ratalo
LP

Žal nisem dobil maila. Prosim če mi pošlješ še enkrat. LP

poslal,če ga nis dobil pa pošlji drug mail na moj mail-tud nevem kako to da ga nis dobil.

na mail ti posiljam drug naslov, kajti na svoj mail se vedno nisem nic dobil.
Hvala se 1 x

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close