Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Težave po cepljenju, a gre še po en odmerek

Težave po cepljenju, a gre še po en odmerek

Poslušal zadnjič kolega. 10 minut razlaga kakšne vse tegobe so ga pestile po prvem cepljenju. Omotice, hude bolečine v glavi, modrice po nogah, tromboza, ni da ni. Sem ziher, da se cepil ne bo več. Eh, gre še od po en odmerek, ker bi radi šli konec aprila v Španijo. Pa jebote pamet nora ej!

Odgovor na objavo uporabnika
ojoj437, 07.01.2022 ob 09:15

Poslušal zadnjič kolega. 10 minut razlaga kakšne vse tegobe so ga pestile po prvem cepljenju. Omotice, hude bolečine v glavi, modrice po nogah, tromboza, ni da ni. Sem ziher, da se cepil ne bo več. Eh, gre še od po en odmerek, ker bi radi šli konec aprila v Španijo. Pa jebote pamet nora ej!

Dovolj cajta je meu, da je pozabu kk hudo je blo in je v vmesnem cajtu našel prikladne izgovore, da balonček nazaj napihne.. za zdravje gre.. Španija je zakon!

Nekateri prav izzivajo usodo.

Ce se ne bi cepil, bi bil ze 2 metra pod zemljo !

Ikrra, 07.01.2022 ob 09:23

Ce se ne bi cepil, bi bil ze 2 metra pod zemljo !

Ja ne.. ni druga?

kdo bi razumel take… ampak jaz pravim za take, njihova svobodna odločitev, njihovo telo, pa naj gre…

samo povedala bi mu svoje mnenje, da naj pazi pri odločitvi,da se ne bo zgodilo, da potem španije lahko zares ne bo videl… bog ne daj da bi videl prehitro  drugo stran mavrice… naj tudi to možnost vzame v obzir pri sprejetju svoje odločitve.

Jaz sem bil v šoku. Pa to tip z dvema malima otrokoma, osnovna šola. Sem ga vprašal, če se mu res zdi pametno in ne bi mogoče raje počakal, da ta cirkus mine pa gre potem v Španijo. Ne, eh, on bi šel zdaj.

Tak je tudi moj mož. Po drugem cepljenju je začel kašljati in ni nehal tri tedne. Dobesedno je skoraj izkašljal pljuča. Jaz sem se preselila v drugo sobo na drugi strani hiše, če sem želela vsaj malo spati. A on se ne da. Takoj, ko je bilo mogoče iti na poživitveni, je šel.

In zdaj ga boli koleno, rama, kašlja, vročino je imel 5 dni. Ampak on bo šel še na 4. odmerek.

ene nič ne izuči, 07.01.2022 ob 09:50

Tak je tudi moj mož. Po drugem cepljenju je začel kašljati in ni nehal tri tedne. Dobesedno je skoraj izkašljal pljuča. Jaz sem se preselila v drugo sobo na drugi strani hiše, če sem želela vsaj malo spati. A on se ne da. Takoj, ko je bilo mogoče iti na poživitveni, je šel.

In zdaj ga boli koleno, rama, kašlja, vročino je imel 5 dni. Ampak on bo šel še na 4. odmerek.

Strah ima velike oči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close