težave ford fokus
Upam,da bom dobila kakšen pameten odgovor,saj sem že ubupana od vseh mehanikov.Imam forda focusa 1.8 td.Pred nekaj meseci mi je NAGAJALA BOSCH PUMPA IN SEM JO DAKA OBNOVITI.nEKAJ ČASA JE BILO VSE VREDU Z AVTOM,SEDAJ PA MI AVTO MED VOŽNJO ENOSTAVNO UGASNE.pOČAKATI MORAM NEKAJ MINUT IN SPET NORMALNO VŽGE.pREDNO AVTO UGASNE SE PRIŽGE RUMENA LUČKA ZA SVEČKE.zGLEDA KOT AVTO NE BI DOBIL DOVOLJ NAFTE.vČASIH LAHKO NAREDIM Z AVTOM 100 KM,PA JE VSE VREDU,VČČASIH PA SE PELJEM SAMO 10 KM PA MI VMES TRIKRAT UGASNE.A IMA KDO IZMED VAS KAKŠNO IZKUŠNJO S TM KAJ BI TO LAHKO BILO.
DRRR gre se za Focusa 1.8 TD. Se pravi, da je dizel, zato nima ne lambde ne vžigalne tuljave. Pa tudi alternator ne more biti problem, če avto med vožnjo ugasne. Če avto ne bi vžgal, potem bi bila to ena izmed možnosti.
Sandra71: ste avto mogoče priklopili kaj na tester? Pomojem mora biti kakšna napaka v računalniku oz. lahko je tudi kakšen senzor. Čeprav je po mojem kriv računalnik, če se prižge lučka za svečke. Svečke pa so samo za pozimi, da ogrejejo zrak, ki ga motor potegne vase, da ni premrzel in da lažje vžge, tako da svečke nimajo poleti nobene funkcije.
lp
prosio bih za pomoč mam fokusa 1.4 zetce in mi se vužge luč od motorja pač daje nekaj narobe s motorjom jast sam dal dol kleme s akulumatora in ga resetiro in dva dni se ni pojavljivala pa se spet danas užgala sam klico ta prvega lastnika in pravi daseje in njem vužigala pa izginila pravi daje peljo na tehnički in da je mu povedo da nemogu otpraviti težave lp pozdrav