teža – višina
Moja najstnica ima 183 in 63kg, pa je prej suha kot normalno hranjena, misic pa itak soloh nima kljub temu, da trenira vsak dan. Starejsa je podobnih dimenzij, kaksno kilo manj ima, stara 16, njej se pa 2 treninga dnevno ze poznata na misicah, a v sirino cisto nic, to bitje je suhcano suhcano.
Ce si ti moski, ki je par cm celo visji od mojih punc in imas isto kilazo, si ena sama kost in koza.
Razumem, da clovek pac nic ne more, si tak, kakrsen si, samo je treba biti realen in ne sanjat o neki postavi, ce si pac koscen ali pa debel, nima veze, samo ne si delat utvar.
teža – višina, 05.02.2022 ob 18:03
Zdravo,
imam 27 let (moški) in sem aktiven športnik (tek, kolo, plavanje, kajak, pohodi). Pri 188 cm imam 62 kg. Dame, kako padate kaj na suhe in mišičaste moške ?
Taki me spominjajo na palicnjake.
Žal. Verjetno pa ima 100 drugih žensk 100 drugačnih mnenj
Pri 188 cm in 62 kg pa res ni mišičasto za moškega -to je anoreksična postava za moškega .
Sem ženska, pri 180 in 62 kg sem bila videti kot okostnjak ja, sem se ukvarjala z manekenstvom takrat); sicer mere 91-61-92, ampak ključnice, ramenske kosti lopatice, pogačice in kolenske kosti, to mi je štrlelo ko taboriščniku, sicer sem imela 6pack na trebuščku, ampak rebrca pa tudi nevarno vidna)… Imam tudi gostejšo/močnejšo kostno strukturo -to se vidi že po obsebu zapestja naprimer.
Imam najstnika, ki je imel ene dve leti nazaj 190cm in 62 kg. Jaz mišic nisem opazila, samo tiste dolge suhe noge. Tudi športnik, tako da je jedel veliko, ampak tudi vse porabil. V času korone je bilo treningov malo manj in zdaj lahko rečem, da zdaj je pa videti mlad fant z normalno težo. Ima od 70 do 72kg. Pa je še vedno bolj kot ne suh.
Če si že dedno nagnjen k suhosti res ne moreš nič zato, imamo takega v sorodstvu, da bi se pa sam trudil vzdrževat tako nizko težo, pa res upam, da ne počneš tega.
to je anoreksično, 05.02.2022 ob 19:17
Pri 188 cm in 62 kg pa res ni mišičasto za moškega -to je anoreksična postava za moškega .
Sem ženska, pri 180 in 62 kg sem bila videti kot okostnjak ja, sem se ukvarjala z manekenstvom takrat); sicer mere 91-61-92, ampak ključnice, ramenske kosti lopatice, pogačice in kolenske kosti, to mi je štrlelo ko taboriščniku, sicer sem imela 6pack na trebuščku, ampak rebrca pa tudi nevarno vidna)… Imam tudi gostejšo/močnejšo kostno strukturo -to se vidi že po obsebu zapestja naprimer.
to pomeni da nisi vitka po naravi ampk debela
po naravi vitki se nam ne vidjo kosti in rebra 163/50
Uff, sploh si ne znam predstavljat tako malo kg na to visino…ce bi jih bilo 10 vec, bi se mi zdel to en minimum. Poznam sportne postave, imela 5 let olimpijca v disciplini kjer je bit lazji prednost, ampak…na tvojo visino pod 80 ni smel. Misice imajo tudi svojo tezo, prav veliko jih ne mores imet.
no, ce si zdrav,vse dobro, ostalo pac stvar okusa. Meni osebno je to precej premalo moškega?
Forum je zaprt za komentiranje.