Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tetoviranje-obrvi???

Tetoviranje-obrvi???

A si je dala katera, “narisat-pobarvat-potetovirat obrvi!

Zdaj je nekaj novega, da ti ubistvu narise cist take drobne dlakice? Je to res? A ve mogoce katera za dober kozmeticni salon, kjer to delajo!

Lepa hvala za odg.!

To je za kretene…, premisli.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

To si je dala naredit moja frizerka. Zgleda zelo dobro, ne opaziš, da je kaj narisano.

Mi smo se v šoli učili, da napišeš vprašaj, če nekaj sprašuješ.

Joj oprosti, res je!

???????? Se opravicujem!

Joj oprosti, res je!

???????? Se opravicujem![/quote]

Prehitro tipak, pa se zatipkam…:-)

Zakaj pa bi to kdorkoli želel početi? A nimaš obrvi?

Družinska prijateljica si je dala. Leta in hormonske težave so povzročile, da so ji izredno izpadali lasje in obrvi, ki jih je imela le še za vzorec. Tako si je dala potem odstranit še tisto nekaj malega obrvi in tetovirat nove. Naredili so ji izredno lepo, res se ni opazilo, če nisi vedel. Ker ni živela v sloveniji, ti žal ne morem dat priporočila za salon.
bmw, prehitro obtožuješ.

Tukaj si malo poglej, zgleda super, jaz sem tudi že razmišljala, da bi si dala narisat črtico nad očmi.

http://www.salon-ajna.si/permanentni-make-up.html

Jaz imam parmanentni MU obrvi že 10 let. Grem vsake 3 leta na korekcijo, ker zbledi. Meni je krasno, ker imam svetlejše obrvi in sem zelo zadovoljna. Hodim pa v Kr v studio MA.

Bila v salonu Ajna, obnese se prima…v Ljubljani

Zato, ker se tudi obrvi razredčijo in razno raznih vzrokov. Moje so se sedaj v meni. Poleti jih dorišem, potem se spotim in se to rado zbriše. Razmišljam o tem…

Poznam eno, ki praktično ni imela obrvi. Šla je v Rogaško v kozmetični salon v zdravilišče, kjer imajo za to certifikat. Super so naredili, zgleda čisto naravno. Je pa tudi starejša gospa.

Veliko se jih odloči za takšen permanent tudi zaradi kemoterapije.

LEPA HVALA VSEM ZA INFO…

Super ste:-)

Imam tetoviranje obrvi in izgleda čisto naravno. Moraš pa res k strokovnjaku in ne k kakšni čefurki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close