Tetoviranje -John
No, se ne hecam, mislim resno, povedal mi je en prijatelj, ko sem rekla, da si mislim narediti tatu.Rekel je naj malo premislim kje,ker da je bilo na inf.kliniki veliko pozitivnih na ta virus in so ugotovili, da so se vsi tetovirali.
Nisem pa zasledila nikjer v časopisih, zato sprašujem tu.Pa neumesnih komentarjev res ni potrebno….
Men se zdijo prov smešni tipi in ženske, ki si dajo tetovirat škorpiona na ramo, češ da boste vedeli, kakšna seksulja sem (škorpioni naj bi bili najbolj strastni ljubimci v omari z dvanajstimi predalčki, ki se ji pravi horoskop). Srečo glede tega imajo še denimo levi, po kitajskem pa tigri, zmaji, saj se iz teh motivov tudi da narediti mikaven tatu. Le kdo pa bi si prosim vas tetoviral kozo, ali pa zajca?
Dobro, saj imamo razne hudičke, pa tud bikca si lahko nadenete, saj oni tudi menda na seks asociirajo. Pa tudi razni ornamenti so zelo seksi, nekateri celo kaj pomenijo. Na primer seks po aztežko, ali pa vsesplošni nadhipervrhunski orgazem po turško, brano od desne joške proti levi.
Sem bila pa navdušena, ko sem slišala za sledeči tatu: nekdo je imel na riti tetovirano miš in mačko, ki jo preganja. Ko je stisnil ritnici skupaj, je s tem skril miš, da jo mačka ni”mogla ujeti”. Srčkano, ne?
Forum je zaprt za komentiranje.