Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Testiranje tudi za cepljene!

Testiranje tudi za cepljene!

Cepivo ni nikoli obljubljalo 100% zaščite.

Np, tam nek 60-95%, ravno toliko kot moj lipov čas. S tem, da te od mojega čaja ne bo pobralo, od tega zvarka pa jih je že precej.

So pa obljubljali doživljensko zaščito po drugi dozi, sedaj cepijo že s tretjo, poleg tega obljubljajo nove poživitvene odmerke. Na iglo boš čakal kot džanki na Metelkovi na metadon… Moj lipov čaj nima stranskih učinkov, tudi ne govorim, da je varen, zraven pa to koliko je varen ugotavljam do leta 2025 kot Pfizer…

Odgovor na objavo uporabnika
ni vam pomoči, 31.08.2021 ob 09:16

Cepivo ni nikoli obljubljalo 100% zaščite. Nikoli ni bilo rečeno, da je ta zaščita večna ali da pri vseh ljudeh enako deluje. Človek z oslabljenim imunskim sistemom ne bo razvil toliko protiteles kot nekdo, ki je zdrav. Je pa ravno zato nujno, da se ta oslabeli cepi. in prav tako zdrav, da ne bo kužil oslabelih.  Ne glede na zaščito je jasno, da je po cepljenju prebolevanje  covida lažje. In samo s cepljenjem lahko covid postane “prehlad” za vse, ne samo za tiste, ki so tako trdno prepričani, da jim nič ne more. Čeprav se je že marsikdo uštel in umrl. Necepljen.

Tisto, kar je meni najbolj grozno, je, da poznam kar nekaj recimo temu zdravih ljudi, ki zavračajo cepljenje. A so v rednem stiku starejšimi in oslabelimi.  Kako neodgovorno je to? Kot da komaj čakaš, da jih bo pobralo.

Vseeno mi je, če se ljudje ne cepijo. Dokler jih ni v moji bližini. Ampak ne, takšni bi hodili cele dneve po štacunah, pa po vseh prireditvah, pa otroke v šolo brez mask, pa stokrat na morje, na smučanje in še kam, cepili se pa ne bi! No, to pa me moti!

To da se nekdo ni cepil ne pomeni, da ni zdrav, tako kot ne pomeni da cepljen ne more zbolet. Tebe moti ker necepljeni ljudje potujejo, hodijo v kino, fitnes itd. Vprasaj se zakaj tocno te to moti.? Zakaj te pa ne moti cepljen, ki je lahko okuzen ampak tega ne ve. Razumem razocaranje ker cepivo ne deluje (jaz sem tud razocarana) samo nad ljudmi se znasat zaradi lastnih razocaranj ne gre. Zato podpiram testiranje za vse, ker samo tako lahko vemo si ali nisi okuzen.

NaJ, 30.08.2021 ob 20:55

Kljub temu, da se cepljena ne vidim tezave v testiranju. Celo smiselno se mi zdi. Vsi cepljeni pomeni manj okuzb, manj novih sevov, ki so lahko usodni tudi za otroke. Takrat boste vsi cvilili in nastavljali roke.

Si preverila, če si taApple-ova s serijsko kodo, pa čeprav nimaš Apple naprave?

http://www.youtube.com/watch?v=Quj6prs9znY

http://www.youtube.com/watch?v=qJLAxE7KT6s&t=17s

http://www.youtube.com/watch?v=D79TCmtvERk

Kaj pa če je vse res in ne kaj pa če ni vse res?

V začetku je bilo rečeno, da je cepivo skoraj božji dar. Se cepiš enkrat, dvakrat in si na veke vekov varen, nikakor ne moreš zboleti, ne prenašaš virusa, požvižgaš se lahko na teste, maske, higieno, svobodno lahko potuješ in žuraš od Kamčatke do Patagonija – ni omejitev. Potem pa je počasi prišlo, da cepivo le ne ščiti v tolikšnem procent, kot je bilo rečeno sprva. Nato, da bo potrebna še kakšna doza ali dve, morda celo obnovitvene doze na določen čas. Potem, da te cepivo ne ščiti pred okužbo, ampak le pred težjim potekom bolezni.  Lahko tudi koga okužiš, zato morajo tudi cepljeni nositi maske. Zdaj naj bi se še testirali kljub potrdilu, da so cepljeni. Na Japonskem je že prišlo ven, da naj bi bili v določenih lotih kovinski delci. Glede na trend lahko še marsikaj pričakujemo. Nekateri cepljeni že jezno ugotavljajo, pa zakaj sem se sploh cepil…

Vedno večji dvomi, 31.08.2021 ob 12:55

V začetku je bilo rečeno, da je cepivo skoraj božji dar. Se cepiš enkrat, dvakrat in si na veke vekov varen, nikakor ne moreš zboleti, ne prenašaš virusa, požvižgaš se lahko na teste, maske, higieno, svobodno lahko potuješ in žuraš od Kamčatke do Patagonija – ni omejitev. Potem pa je počasi prišlo, da cepivo le ne ščiti v tolikšnem procent, kot je bilo rečeno sprva. Nato, da bo potrebna še kakšna doza ali dve, morda celo obnovitvene doze na določen čas. Potem, da te cepivo ne ščiti pred okužbo, ampak le pred težjim potekom bolezni.  Lahko tudi koga okužiš, zato morajo tudi cepljeni nositi maske. Zdaj naj bi se še testirali kljub potrdilu, da so cepljeni. Na Japonskem je že prišlo ven, da naj bi bili v določenih lotih kovinski delci. Glede na trend lahko še marsikaj pričakujemo. Nekateri cepljeni že jezno ugotavljajo, pa zakaj sem se sploh cepil…

Ljudje plačujejo svojo neumnost, in kljub situaciji želijo ostati v trendu, glede obiskovanja prireditev, kina, tekem, restavracij, itd…… Svet potrošništva, konzumerizma jih vodi v pogubo, vendar tega niso v stanju dojeti. Zdaj se bo pokazalo, kdo je mentalno močen, da preživi te čase. Izobraženci so najšibkejši člen v verigi, in ponavljajo svojo mantro, da jih ljudje morajo slediti.Enostavno niso dovolj prepričljivi, v ozadju se skrivajo interesi njih samih, in tistih, ki so pognali cel projekt.  Nekateri so spregledali, ostalim enostavno ni pomoči!

Japonska in umik Moderna cepiva:

http://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/svijet/4092008/pronasli-onecisceno-cjepivo-moderne-povlaci-se-cak-163-milijuna-doza-dio-je-vec-upotrijebljen/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR2Kywr7wCnN1m6PqVY2LYmcOBeB95vtVTDUOk0AnqnpMOgCJ9GWsCI9fYU

Pitaj boga, kaj vse še sledi – bo nekdo pojačal signal tistim, ki bo imel neustrezen EMŠO, mu bodo na daljavo skurili telo z EM valovi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close