Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Testiranje PCT

Testiranje PCT

Se mi zdi, da ste ravno tukaj par mesecev nazaj pisali o tem, da vam recimo test, ki ste ga naredili zjutraj za službo ni veljal isti dan popoldne recimo za k frizerju ali zdravniku.

Ali obstajajo različna testiranja? Ne vem, da recimo test, ki ga imate za trgovske centre, ne velja za zdravnika (isti dan)? Ker nisem nič zasledila, da recimo za trgovino je dovolj hitri test, za zdravnika pa PCR? Kako je s tem?

Hitri test HAGT ti naredi medicinsko osebje, pri odvzemu gre s palčko globoko v nos, kot pri ta dolgem testu. Tak test vam velja 48 ur za v trgovino, k zdravniku, k frizerju ipd

Drugi hitri test namenjen za samotestiranje, v šolah, službah. S palčko vzames vzorec sam cca 2 cm v notranjosti leve in desne nosnice. Tukaj tudi nimate zraven potrdila zato vam ne velja za v trgovino.

Tretji test je pa ta,, pravi,, diagnostični, ko imate že sum na okužbo.

Odgovor na objavo uporabnika
Mnenje139, 09.11.2021 ob 15:08

Hitri test HAGT ti naredi medicinsko osebje, pri odvzemu gre s palčko globoko v nos, kot pri ta dolgem testu. Tak test vam velja 48 ur za v trgovino, k zdravniku, k frizerju ipd

Drugi hitri test namenjen za samotestiranje, v šolah, službah. S palčko vzames vzorec sam cca 2 cm v notranjosti leve in desne nosnice. Tukaj tudi nimate zraven potrdila zato vam ne velja za v trgovino.

Tretji test je pa ta,, pravi,, diagnostični, ko imate že sum na okužbo.

realno medicinsko strokovno DIAGNOSTIČNI TEST NI NOBEDEN… TUDI PCR NE – ampak je tudi pcr presejalni test…  je pa pcr izrabljen v diagnostične namene, kar je huda strokovna napaka medicine. če smo že pri tem popolnoma natančni.

Danes sem opravil test zastonj pri podjetju MCL, ki ima zato postavljen kontejner zunaj. Dobil sem potrdilo brez QR kode. Kaj lahko s takim potrdilom naredim?!

To me je zanimalo ja. Hvala ti.

Odgovor na objavo uporabnika
testiranje, 09.11.2021 ob 16:37

To me je zanimalo ja. Hvala ti.

Odgovor za “Mnenje139”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close