Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek testiranje btc

testiranje btc

Se je že kdo testiral tam(HAT) ? Poteka podobno, kot drugje? Je več gneče?

Mislim, da je v BTCju več točk za testiranje. Jaz sem se poleti pri Cityparku in je pač bila vrsta, ampak gre kar hitro. Zadnjič pri Aleji je tudi bila vrsta, pa se kar premakne. Ne vem, če je kakšna blazna razlika med testnimi točkami.

Odgovor na objavo uporabnika
Mislim825, 01.12.2021 ob 08:55

Mislim, da je v BTCju več točk za testiranje. Jaz sem se poleti pri Cityparku in je pač bila vrsta, ampak gre kar hitro. Zadnjič pri Aleji je tudi bila vrsta, pa se kar premakne. Ne vem, če je kakšna blazna razlika med testnimi točkami.

Sprašujem zato, ker imam nek nujen opravek tam. Sedanji test bo ravno potekel. Baje je nekje blizu tržnice tudi ena točka.

Pod kolosej pojdi, nobene vrste, takoj, pa še potrdilo dobiš zelo zelo ekspress…

Lunca836, 01.12.2021 ob 09:28

Pod kolosej pojdi, nobene vrste, takoj, pa še potrdilo dobiš zelo zelo ekspress…

V garažo?

testiranje, 01.12.2021 ob 09:21

Sprašujem zato, ker imam nek nujen opravek tam. Sedanji test bo ravno potekel. Baje je nekje blizu tržnice tudi ena točka.

Blizu tržnice je kiosk na parkirišču, Fabjan, 7 eur je treba plačati nobene gužve, zastonj je pred Citijem in v Kristalni palači.

Pod Kolosejem ni nobenega testiranja. Jaz vem za Halo 6

Testiranje, 01.12.2021 ob 10:22

Blizu tržnice je kiosk na parkirišču, Fabjan, 7 eur je treba plačati nobene gužve, zastonj je pred Citijem in v Kristalni palači.

Ni več za plačat.

vse na kupu, poleg city parka, še tržnica btc in hipermarket mercator šmartinska, kjer se lahko tudi cepiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close