Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Testenine s krušnimi drobtinami

Testenine s krušnimi drobtinami

Verjetno je že kdo izmed vas pripravljal, jedel to jed. Ker bi danes naredila to jed, ker je popolnoma simpl, mesa imam vrh glave; me zanma, kako pripravite to jed ? Ok, testenine skuham )…..drobtine pa se zabeli na olju, masti? ali še kako drugače?
Hvala za kak namig in dober tek.

Jaz prepražim drobtine na olju in dodam vegeto 🙂

jaz na maslu prepražim drobtine, gor vržem kuhane testenine, najraje široke rezance, potem pa obilno potresem s parmezanom.. Zraven mi najbolj sede kumarična solata.

In to jem sigurno 1 x na teden.

Na mešanici masla in olja prepražim krušne drobtine, dam na testenine in to je to.

Tud jaz na maslu…pa kompot zraven…

Pri nas je to sladka jed torej gre cukr na vrh 🙂

Pri nas tudi cukr in še cimet. Če pa imam čas, pa gre čez polivka iz zmrznjenega sadja. Boljše kot meso:-)

Jst tega nisem marala, pa še cukr zraven.
Mogoče kupi Zdenko sir (pač enga za mazanje), kupi plesniv sir, pa sladko smetano za omako, tud kle ni dost dela. Če ti je sirasto všeč.

Rada imam spagete z olivami, pa z drobtinami prazenimi na olivnem olju…s parmezanom in petersiljem, yummy…

Maslo,par kapljic ol.olja,drobtine na hitro popražim,vržem gor makarone,premešam,odstavim,potresem s parmezanom.Zraven jemo solato.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close