TESTENINE ALI KRUH
za debele, 23.09.2021 ob 11:47
Kaj menite, da je boljše jesti testenine ali kruh, da se človek ne bi preveč zredil.
Jaz kruha skoraj ne jem imam pa rada testenine in se ne bi rada preveč zredila.
Ko bi bilo vsaj.možno pogledati kakšno energijsko vrednost ima določena zadeva in potem omejiti dnevni vnos pod porabo, brez da se odpoveš čemurkoli. Kakšno prekletstvo je to!
Obozujem sveži kruh. Jem ga skoraj vsak dan. Vcasih sem sposobna tudi pol struce pojest. Pa ne rabim nic zraven. Ne salame, sira, sploh pa ne raznih packarij… majoneze, kecapa…
Testenine pa 2-3x tedensko.
Sem 170cm in imam 56kg
Sem mnenja da kruh ne redi. Testenine pa pravtako. Poslusajte svoje telo! Vcasih potrebuje nekaj slanega, vcasih sladkega, kislega, grenkega…
Mislim da imam obcasno pomanjkanje B vitamina, takrat mi kruh zelo pase jest
Vitka, 23.09.2021 ob 12:01
Obozujem sveži kruh. Jem ga skoraj vsak dan. Vcasih sem sposobna tudi pol struce pojest. Pa ne rabim nic zraven. Ne salame, sira, sploh pa ne raznih packarij… majoneze, kecapa…
Testenine pa 2-3x tedensko.
Sem 170cm in imam 56kg
Sem mnenja da kruh ne redi. Testenine pa pravtako. Poslusajte svoje telo! Vcasih potrebuje nekaj slanega, vcasih sladkega, kislega, grenkega…
Mislim da imam obcasno pomanjkanje B vitamina, takrat mi kruh zelo pase jest
Pri tvojih kilogramih, se nimaš kaj sekirati, ravnaj se po lastnih občutkih! Če te dobro razumem, je pol problem tistega zraven, ali pa na kruhu in same omake pri testeninah.Tudi sam si težko predstavljam življenje brez kruha, in testenih.Redko kdaj se odločim za varianto brez kruha, za zajtrk, pa tudi testenine so sigurno 3x tedensko na krožniku.
Ce jem kruh, nasploh OH, res jem, ne en koscek, sem vsa zabuhla, natecena, naslednji dan imam nekje 2-3kg vec, moram ta dan veliko vec pit, da prebavim ves ta skrob, pa se to vcasih ne pomaga.
Poznam pa ljudi, ki so jim osnovna hrana OH, spijejo pa glih kozarec ali dva vode, pa se to, ce se spomnijo.
Od OH pojem zjutraj 35g ovsenih kosmicev in za kosilo 40-50 gramov kruha, testenin ali riza, krompirja malo vec in to so moji oh za cel dan.
Forum je zaprt za komentiranje.