Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Testa ne rabiš plačat

Testa ne rabiš plačat

Včeraj sem šel na polikliniko in sem sem se testiral zunaj pred vhodom zastonj, kot vsi ostali. Zakaj širite laži, da si je treba test plačat sam 12€?

ker so debili, kateri cele dneve jokajo preko interneta in si v žile brizgajo heroin, da lahko potem po slovenskih cestah iščejo madžarske policiste

Odgovor na objavo uporabnika
Test, 09.10.2021 ob 12:27

Včeraj sem šel na polikliniko in sem sem se testiral zunaj pred vhodom zastonj, kot vsi ostali. Zakaj širite laži, da si je treba test plačat sam 12€?

Zato ne hodimo tja, ker ti tam porinejo uno palčko čisto do možganov, da te še dva dni boli glava. Raje plačam in ni nobenih bolečin.

O kakšnih bolečinah ti to? Običajen test, nobenih bolečin. Kaj govoriš bedarije, če nisi bila tam.

Mene najbolj razkuri to, da se govori in piše tisto kar ni res.

Prosim vas za dodatne informacije.

Naročena sem na polikliniki, na nevrologiji naslednji ponedeljek, ta teden pa sem zaradi zdravstvenih pregledov že 2 krat plačala testiranje in 2 krat vožnjo v LJ in mi že denarja zmanjkuje.

Kaj ste rekli varnostniku in sestram, da so vas tam testirali brezplačno???

Mene so na ORL že pri vhodu vprašali, če sem cepljena ali testirana, potem pa sem mogla kodo pokazat, da jo je poskenirala, šele potem sem lahko šla noter.

Marjanca851, 09.10.2021 ob 15:00

Prosim vas za dodatne informacije.

Naročena sem na polikliniki, na nevrologiji naslednji ponedeljek, ta teden pa sem zaradi zdravstvenih pregledov že 2 krat plačala testiranje in 2 krat vožnjo v LJ in mi že denarja zmanjkuje.

Kaj ste rekli varnostniku in sestram, da so vas tam testirali brezplačno???

Mene so na ORL že pri vhodu vprašali, če sem cepljena ali testirana, potem pa sem mogla kodo pokazat, da jo je poskenirala, šele potem sem lahko šla noter.

Marjanca nihče ne skenira kode pred polikliniko, zakaj se zmišljujete prozorne finte?? Kaj imate od tega?? Resno.

Resnica888, 09.10.2021 ob 16:56

Marjanca nihče ne skenira kode pred polikliniko, zakaj se zmišljujete prozorne finte?? Kaj imate od tega?? Resno.

Na ORL- preberite kaj sem napisala.

Sem cepljen.   Nisem ovca, da se bom non stop testiral..

Morda so se ob vse večjem pritisku javnosti brezobraznega odnosa do bolnikov in zavarovancev razmere pričele odvijati na bolje in organizirajo ponekod,seveda ne povsod, brezplačne teste.

To se ni zgodilo v primeru štiriletnega opecenega dečka, včeraj v Celju, ko je v hudih bolečinah bil zavrnjen in je moral v peklenski bolečinah čakati in delati test.

Preiskava dogodka je v teku.

Zurnal 24.

Pfuj in pfej.

In to odnos zdravnika do opecenega otroka.

Marjanca851, 09.10.2021 ob 17:54

Na ORL- preberite kaj sem napisala.

Vse kar spada pod UKC se naj ne bi skeniralo. Spet odvisno kdo zahteva! Nihče vam nima pravice pogojevat pri zdravstvu. Tudi sama sem nekje cirkus naredila, pa so potem popustili. Ampak sem se vseeno drugje naročila. Pa to je zločin kar delajo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close