Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem test prve pomoči

test prve pomoči

Živ.
Ali kdo ve kje lahko dobim test prve pomoči oz. knjigo (hči dela izpit za avto in je padla), ker je ta izpit 8.500,00 sit, je kar hudo drag – tečaj 6.000,00 sit. Pa bi zdaj, ko je padla mal pogledala.

Hvala.
Še enkrat

hm, a prej se pa ni nič učila? 🙂

na netu se ziher najdejo kje pole… najzaneslivejši je najdi.si

Ja tud knjige ni pogledala.
Na moje vprašanje če bo kaj prečekirala knjigo?
ODGOVOR: ja kdo je pa še ruknil pp, halo. Še nisem slišala.

No zdaj pa ve da mora vseeino mal pogledat v knjigo.
Hvala

hehe,

v bistvu pr men je blo tako, da sm staršem sam omenu da grem na prvo pomoč pa teste, pa so se spomnili pa dal cekine, da nism svojega denarja za to dal… skrb za čtivo in podobno je bila pa moja skrb.

tak da svetujem, da rečete hčerki naj se mal sama pozanima… če je pa atraktivnega videza pa jo kar k meni napotite. 🙂

Najboljš, da grema mama ali pa oče na izpit, haloooo. Uči naj se, da bo naredila. Ni dovolj samo po polah se naučiti, treba mal knjigo v roke vzet. Če bi na predavanju poslušala, bi zagotovo naredila.
Bojim se, da ne bo hotela še pol CPP. Potem bo pa katastrofa na cest.

Mal pogledat? Mi smo mogli kar orng znat (tudi ustno, ne samo “pole”) in tako je tudi prav!

Denar za ponovno opravljanje izpita pa naj si sama zasluzi, pa bo drugic malo bolj odgovorna. In potem takega srecas na cesti!

pole za prvo pomoci

prosim za teste prve pomoči nujno in čim prej!!!

Kaj pomagajo pole, ko pa se vam lahko zgodi, da boste morali nekaj praktično pokazati 🙂

In kaj, če boste kdaj priča prometni nesreči, pa sploh ne boste znali pomagati??

Žal za nekatere – ampak kar se ceste tiče, ne pomagam pri bližnjicah!

Samo komentar.
Testi CPP so javno na spletu.
Tudi testi prve pomoči bi lahko bile na spletu. Če se vse teste naučiš, tudi znaš celotno snov. Vsi testi namreč zajemajo potrebno znanje prve pomoči v slučaju nezgode.

New Report

Close