Test: ali hoče bejba zorabiti tipa
Saj sem dal varne v narekovaje ravno zaradi tega…..
Enako pa bi lahko napisal tudi za vazektomijo, o stranskih učitkih (psiholoških) na moškega se tebi niti ne sanja….
Ampak seveda, ti boš trdila da to ni res 🙂
Poglej, jaz sem vsaki dejal, da zaradi cen kondomov, se ZNA ZGODIT, da bova seksala manj, oz bova uporabla drugačne načine (jezik, prste, blowjob ipd) meni ni bil nikdar to problem….. ampak če ga pa hoče v sebi večkrat kot mam jaz budget za kondome, pol bo pa morala jemat tabletke…. žal.
Saj nenazadnje je tudi seks za njo ne samo za mene kajne?
Lahko pa ona plača kondome 50% :)[/quote]
Fifty-fify…..tako se govori :-)))
BTW – kakšne kondome pa ti uporabljaš, da za njih rabiš BUDGET ???? Ali pač hočeš “neopazno”
in “skromno” namigniti, da toliko seksaš, da delaš samo še za kondome? LOL
Ja, sej. Res se nabere :-)))) En kondom cca 50 cetov, pa desetkrat na dan vsak dan….lepa cifra
:-))))))
(Ne bom trdila nič za vazektomijo – vem, da ni čisto hec, ampak če je kdo paranoičen, da ga hočejo
ženske okol prenašat z kontracepcijo , je samo to ziher , to je vse kar pravim)[/quote]
Jah glej, če ti lahko ali želiš samo 1x na dan pol je ok pa še takrat je 15€ za kondome mesečno, več kot porabim za telefon recimo 🙂
2x na dan sva že pri 30€ mesečno to pa je že 5% minimalca oz. več kot porabim za recimo higieno kot je tuš gel, britvica/nastavki ipd na mesec…… 🙂
In če je to za tebe malo oz ni ”budget” potem pa naj bo tako, za mene to predstavlja relativno velik strošek…. medtem ko so tabletke 0% stroška če odštejemo da moraš it po njih v Lekarno, ampak saj kondome moraš enako kupit 🙂
Da ne omenjam koliko bolj praktične se tabletke za ”quickiya” izven doma ali kje drugje 😉 😉 😉 😉 ker kondom moraš met sabo, saj ne da je težki ampak lahko ga pozabiš medtem ko tabletko vzameš doma 😉
10x na dan pa dvomim da zdržim 🙂
Fifty-fify…..tako se govori :-)))
BTW – kakšne kondome pa ti uporabljaš, da za njih rabiš BUDGET ???? Ali pač hočeš “neopazno”
in “skromno” namigniti, da toliko seksaš, da delaš samo še za kondome? LOL
Ja, sej. Res se nabere :-)))) En kondom cca 50 cetov, pa desetkrat na dan vsak dan….lepa cifra
:-))))))
(Ne bom trdila nič za vazektomijo – vem, da ni čisto hec, ampak če je kdo paranoičen, da ga hočejo
ženske okol prenašat z kontracepcijo , je samo to ziher , to je vse kar pravim)[/quote]
Jah glej, če ti lahko ali želiš samo 1x na dan pol je ok pa še takrat je 15€ za kondome mesečno, več kot porabim za telefon recimo 🙂
2x na dan sva že pri 30€ mesečno to pa je že 5% minimalca oz. več kot porabim za recimo higieno kot je tuš gel, britvica/nastavki ipd na mesec…… 🙂
In če je to za tebe malo oz ni ”budget” potem pa naj bo tako, za mene to predstavlja relativno velik strošek…. medtem ko so tabletke 0% stroška če odštejemo da moraš it po njih v Lekarno, ampak saj kondome moraš enako kupit 🙂
Da ne omenjam koliko bolj praktične se tabletke za ”quickiya” izven doma ali kje drugje 😉 😉 😉 😉 ker kondom moraš met sabo, saj ne da je težki ampak lahko ga pozabiš medtem ko tabletko vzameš doma 😉
10x na dan pa dvomim da zdržim :)[/quote]
In pol se čudite, da ženske hočejo moške z denarjem :-)))
Tok kompliciranja in škrtarjenja sam okrog kondomov…. 30 evrov ti je škoda….za pir pa nikol ni škoda
denarja….
10x na dan pa dvomim da zdržim :)[/quote]
Tok kompliciranja in škrtarjenja sam okrog kondomov…. 30 evrov ti je škoda….za pir pa nikol ni škoda
denarja….[/quote]
Če bi pir imel substitut v pivu na recept ki je zastonj bi preusmeril € v kaj drugega in tako naprej in tako naprej…..
Tudi za fitnes mi je škoda denarja ker obstaja cenejša varjanta ki se imenuje laufanje zunaj na svežem zraku, kolesarjenje, delanje sklecov delanje na vikendu ipd…..
Enako je s kondomi in tabletkami 🙂
denarja….[/quote]
Če bi pir imel substitut v pivu na recept ki je zastonj bi preusmeril € v kaj drugega in tako naprej in tako naprej…..
Tudi za fitnes mi je škoda denarja ker obstaja cenejša varjanta ki se imenuje laufanje zunaj na svežem zraku, kolesarjenje, delanje sklecov delanje na vikendu ipd…..
Enako je s kondomi in tabletkami :)[/quote]
Tud u redu
Fifty-fifty pol 🙂
Enako je s kondomi in tabletkami :)[/quote]
Tud u redu
Fifty-fifty pol :-)[/quote]Skela problem nastane, ko bi ti reskirala tistih 30€/mesec on pa ne bi zmogel…. 😉
Pol bi pa spet jokal, da ga želiš samo izkoristit…. :)))))))))
Skela problem nastane, ko bi ti reskirala tistih 30€/mesec on pa ne bi zmogel…. 😉
Pol bi pa spet jokal, da ga želiš samo izkoristit…. :)))))))))[/quote]
Ali pa bi mu sponašala tistih 30 € in bi moral revež sekat drva da bi jih odslužil.. pa smo tam :)[/quote]
Hja, ali bi moral biti pa tako dober v postelji, da mu častim tiste kondome 🙂
Vse se da, če se pove kaj hočeš in kaj nočeš ane? Stvar komunikacije :)[/quote]
In talenta. ….(da ne bi zdaj spet začel, da on zato ni dober, ker jaz slabo komuniciram) :-)))[/quote]
No prav, pač ne bom tega izpostavil 🙂
Sicer pa je za doooober seks potrebno oboje.. tip s talentom in bejba. S kakršnim koli talentom za seks, ker če je tip dober, njen talent sploh ne igra vloge. Kot pri plesu ane?
In talenta. ….(da ne bi zdaj spet začel, da on zato ni dober, ker jaz slabo komuniciram) :-)))[/quote]
No prav, pač ne bom tega izpostavil 🙂
Sicer pa je za doooober seks potrebno oboje.. tip s talentom in bejba. S kakršnim koli talentom za seks, ker če je tip dober, njen talent sploh ne igra vloge. Kot pri plesu ane?[/quote]
ča ča ča….
🙂
Me razumejo, o ja. ampak imajo vsaj tri razrede oš….
Pogoj, kaj češ…[/quote]
Ja za razumevanje moraš imet višjo izobrazbo… Samo dve leti oš imaš? Wauuu si pa daleč prilezla :)[/quote]
No vidiš. Za zaostale imamo pa poseben program z karo papirjem in voščenkami.
“Imajo”…..pomeni nekaj čisto drugega kot “imam”….premisli, jutri bova šla pa lepo počasi naprej…..
Za en dan imaš preveč informacij, se ti že feclja…
Ja za razumevanje moraš imet višjo izobrazbo… Samo dve leti oš imaš? Wauuu si pa daleč prilezla :)[/quote]
“Imajo”…..pomeni nekaj čisto drugega kot “imam”….premisli, jutri bova šla pa lepo počasi naprej…..
Za en dan imaš preveč informacij, se ti že feclja…[/quote]Pa še komunikacijske sposobnosti mu pešajo, ker tebi ne gre očitati… :))))
Za en dan imaš preveč informacij, se ti že feclja…[/quote]Pa še komunikacijske sposobnosti mu pešajo, ker tebi ne gre očitati… :))))[/quote]
No, pa saj je on trdil, da je pri seksu važna komunikacija….pol se ni za čudit….sploh…
Pusti zdaj teoretične računice. Zračunaj raje zase, kolk je dejansko. 1€ na mesec? 🙂
Čemu se ni za čudit sploh? Čemu? :)[/quote]
Men bo voščenk zmankal :-)))
1) če ti komunikacija peša
2) če je pri seksu važna komunikacija
3) ti peša tudi seks
;-)[/quote]Bemu…. Entip, če bi bil tiho bi bolje skozi prišel tako pa….. Čist te je slekla 😀 😀
Čemu se ni za čudit sploh? Čemu? :)[/quote]
3) ti peša tudi seks
;-)[/quote]
In to naj bi seveda veljalo zame?
To je tvoja računica za drugi razred oš.. ko boš, če boš, prišla naprej, boš spoznala pa že kaj novega 🙂
Do takrat pa… ja kar naj tako ostane. 🙂
3) ti peša tudi seks
;-)[/quote]
In to naj bi seveda veljalo zame?
To je tvoja računica za drugi razred oš.. ko boš, če boš, prišla naprej, boš spoznala pa že kaj novega 🙂
Do takrat pa… ja kar naj tako ostane. :)[/quote]
Kul, jest sem za.
Forum je zaprt za komentiranje.