Najdi forum

Terme Snovik

Kr že bil kdo od vas v termah Snovik??
Zanimajo me vaša mnenja kako je,ste bili zadovoljni?

Bila sem tam na kopanju, pred leti. V vodi me je zelo zeblo, zrak je bil hladen.
So edine terme, ki jih ne obiščem več.
Morda se je medtem kaj spremenilo. Ne vem?

A je voda se vedno mrzla?

Meni je voda ena toplejsih, posebno pa jakuzi ki ima skoraj 40 stopinj. Ne ne gre samo za moje mnenje, vidi se vsakemu na obrazu ko stopi vanj, da je vroce. Marsikje v jakuzzijih me zebe, npr. Thermana.

Problem v Snoviku so ljudje. Jakuzzi ma 8 šob, gnete se jih pa 16 notr. Torej kljub temu da ni nobena šoba frej, ljudje kar prihajajo in se stiskajo vmes med enim in drugim ki sta na sobah. Iz tega razloga se zacnew ze kar stiskati kot v konzervi, ne mores se pretegnit, nekdo zraven z rokami opleta teb pred obrazom, “nenamerni” dotiki pod vodo, itd. To je glavni razlog zakaj mene ni vec tja.

Jaz ne vem, na ulci se ne dotikas nikogar, a ce smo v bazenu je pa kar OK, da nekdo sili notr (ceprov ni placa) in so pol ti dotiki

Poleti je fino, samo notranji bazen pa ni nič posebnega, mene moti,daje pot do wc zelo hladna
Jaz imam 2 uri snovika dosti.
Če pa greš na dopust, da greš še malo naokoli zna biti pa lepo

Doma sem blizu Snovika, pol ure stran.Tudi meni je voda tam prehladna.Všeč mi je bilo pa v Podčetrtku in v Topolšici, pa tudi v Laškem.Povsod je dovolj topla voda.Mislim tudi, da je v Topolšici še najceneje.Je pa zame oddaljen kraj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close