Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Terme Ptuj-mnenje

Terme Ptuj-mnenje

Pozdravljeni,

za konec tedna bi odšli v terme Ptuj,bivanje v bungalovu, polpenzion v restavraciji Zila,pa me zanima kako izgledajo terme, notranji bazeni, čistoča, voda (topla ali mrzla?), hrana v restavraciji-samopostrežna ali ne, kvaliteta hrane itd.
Za vsako mnenje že v naprej hvala

voda je topla, hrana je dobra, čistoča na nivoju oz. odvisna od kopalcev

Bedno je tam…

NI slabo, le med počitnicami je GROZLJIVA gneča, niti na tleh ni prostora za brisačo, kaj šele na ležalniku. V vodi ljudje natlačeni kot ribe. Sveža izkušnja…

A res? Kaj točno je pa tako bednega tam? Bila sem že marsikje, pa je v Termah Ptuj zares lepo! Mi sicer nismo bili v bungalovih, ampak v hotelu. Če se hotelska restavracija imenuje Zila, ne vem. Mi smo jedli v hotelski restavraciji, samopostrežni zajtrk in večerja, hrana res dobra, na nivoju, ogromno izbire. Hotelski kompleks bazenov in savn čist in urejen, voda topla.

Na nasprotni strani od hotela čez cesto je Termalni park in tudi tam je luštno, urejeno, topla voda. Otrokom bo gotovo všeč, naši so uživali!

Nam ni bilo vsec. Hotel je lep, tu se ni kaj za pritozevati. Hrana podpovprecna, ostanki od prejsnjega obroka se veckrat znajdejo pri naslednjem v predelani obliki ali celo tudi ne. Mi smo imeli polni penzion in take stvari hitro opazis, pa smo si vzeli samo tisto, za kar smo vedeli, da ni ostalo od prej. Ljudje s polpenzionom te moznosti niso imeli. Okusnost hrane lahko opisem kot kvecjemu povprecno, ce sem zelo prizanesljiva.

Osebje … Tja, ti povem en primer za ilustracijo. Medtem, ko smo bili nekoc na vecerji, je pocila vodovodna cev blizu nase sobe. So nas o tem obvestili, ko smo prisli v sobo in prosili, da se preselimo, ker bodo morali do pocene cevi priti skozi stene sobe. Do sem vse OK. Z malim otrokom smo se ob osmih zvecer sami selili v drugo sobo, ne da bi kdo od osebja vsaj pro forma vprasal, ali rabimo pomoc. Ja, bi jo rabili, pa je ni bilo. Poleg tega so nam hoteli podtakniti slabso sobo, kar sem takoj ugotovila in vljudno prosila za priblizno taksno kot smo jo imeli do takrat. So jo dali, brez opravilcila za poskus “podtaknitve” in sploh za vse sitnosti, ki smo jih s selitvijo imeli. Veliko smo po hotelih in ko se je enkrat nekaj podobnega pripetilo drugje, so nam tam ponudili pomoc pri selitvi in dali boljso sobo za isto ceno z opravilcilom za vse nevsecnosti. Tako se to dela. Ampak ne v Termah Ptuj. Pa bile so se druge, manjse stvari, ki pustijo slab okus,

Ne vem, ce imajo se ista pravila kot pred leti, ampak takrat nisi smel z obuvali hoditi okrog bazenov. Govorimo o natikacih, ki so bili izkljucno za rabo za ta namen, da se razumemo in ceste ali trave niso nikoli videli. Morali smo se sezuti. Ni bil pa noben problem, ko so ljudje bosi hodili okrog bazenov in potem bosi na WC, pa hop nazaj v bazen. To je bilo pa zanje cisto OK.

bungalovi so že videli boljše čase (beri: da vsaj od zunaj izgledajo precej prepuščeni sami sebi), restavracija Zila je v sklopu Term (nasproti hotela Primus), hrana je povprečna, boste pa morali čez cesto do tja. Voda je ok, običjano je med počitnicami res gneča.
Jaz bi raje šla v hotel, verjetno imajo sedaj kakšne akcije, tam je bazen v sklopu hotela, kjer je po moji oceni bistveno lepše in manj gneče, lepo urejene savne, …
Lp,d.

Mi smo bili v začetku septembra. Če se da, se odloči za Hotel Primus. Mi smo hoteli v bungalov, ker imamo veliko športne opreme in ne maramo hotelov. Bungalovi so tudi od znotraj prepuščeni sami sebi. Saj počistijo, ampak je vse v skoraj razsutem stanju. Da o tem , da bi posedel pred bungalovom raje ne govorim. Hrano je v restavraciji, v sklopu Term. Ni bilo veliko izbire, je pa bila okusna. Bazeni nekje na srednjem nivoju čistoče. Če bi imeli rezervirano več kot tri dni, bi se verjetno preselili iz bungalov v hotel. V glavnem za ta denar, ki ga imaš v načrtu za te bungalove, lahko dobiš drugje veliko več.

Res je, bungolovi so bolj bogi, bazeni niso ravno blizu, mi smo se vozili, ker je bila ravno zima, hrana v restevraciji nič posebnega, mislim da ni bila samopostrežna. Bazeni nič posebnega, pa savne tudi ne.

Bili dve leti nazaj, sicer v enem sindikalnem app, tako, da glede bungalovov in hrane ne vem.

Kar se pa tiče bazenov notri je pa tako, če imaš malo večje otroke, jim ne bo ne vem kako všeč. Je en večji (olimpijski)bazen z dokaj hladno vodo – v njem ni bilo gužve, pa smo bili prav na praznike ob 1. novembru. Potem en manjši (terapevtski) bazen, je voda fajn topla. Obstaja en tobogan (zaprt) , od znotraj se pripelješ ven, samo je nepraktično ker zunanji bazen ni povezan z notranjim in se hodi po mrazu ven. Savne so zastonj, džakuziji so tud eni trije. Čistoča kar ok.

Če imaš večje otroke pojdite raje v Terme 3000, po moje zna biti v njihovih bugalovih še kaj frej. Za ceno 35 € na dan imaš polpenzion, en otrok zastonj, malo poguglaj. Sicer tudi tam bungalovi niso ne vem kaj, ampak ok za 2-3 x prespat preživiš, hrana je v hotelu Termal. Hrana je bila meni ok, dovolj izbire, samo motilo me je obnašanje ljudi – kot pujsi. Bazenski kompleks je sorazmerno velik, tako da se gužva malo porazdeli. Ampak gužva je, zdaj za praznike povsod, tu ni kaj. Sploh v toplicah, ki nudijo kakšen tobogan več.

Rajši poglej na http://privoscite.si/ imajo ponudbo 3 dni – 2 nočitvi s polpenzionom za 2 osebi v Termah 3000 Moravske Toplice – bungalovi za 139,90 €
Prej pokličite na recepcijo vprašajte če majo prosto!

Najboljše terme in boljše od term Ptuj kjer je beda!

Se opravičujem, vendar moram napisati svoje mnenje.
Do prejšnjega leta smo skoraj vsako poletje, občasno jesen in tudi zimo dopustovali v Termah Ptuj. Vedno je bila kakšna pomanjkljivost, npr. da so se sesula drsna vrata tuš kabine, potem naslednje leto ni delala kalorifer v kopalnici (hladna kopalnica pozimi), vrata terase se niso mogla odpreti, itd. Vse to se je dalo tolerirati, ker je hrana bila super, osebje prijazno, okolica je bila idilična, bazeni odlični, vendar to leto smo zelo razočarani. Najbolj nas je odbilo to, da so v restavraciji Zila nad hrano letele muhe, ki so tudi bile na njej in to so nekateri gostje jedli, nam je šlo na bruhanje. Kar se tiče osebja, predvsem na recepciji se izredno ponosni, ker so kao ful ugodni glede na to kaj vse nudijo, glede napak v bungalovih smo sporočili, pa ni bilo nobenih popravil, včasih se je treba zazreti znotraj in pogledati sploh kaj se nudi, četudi je cena kao ugodna. Raje plačam malo več in dobim kvalitetno kar se tiče cene. Smo že bili tudi po drugih zdraviliščih, tako slabih higienskih pogojev še nismo vidli, sploh pa v vrelci so eno in isti ljudje, natrpano, v savnah nobenega reda in nadzora. Slabo, slabo, res za zjokat se. Toliko poberejo denarja od gostov, v prenovo in kvaliteto pa ne vložijo skoraj nič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close