Najdi forum

terme Olimia

Ste že bili, kako ste bili zadovoljni, kako je kaj urejeno-poskrbljeno za otroke, kakšna je kaj čistoča…
Hvala!

Bili decembra. Super – predvsem za otroke. Najbolj sta uživala v zunanjem bazenu, tudi ko je deževalo.
Imajo tudi igralnico, ob določenih urah so delavnice.

Skratka, mi že načrtujemo naslednji obisk.

Upam, da boste tudi vi uživali.

LP

Meni je tam svetovno. Bazeni sicer niso ne vem kaj, a naša uživa. Ponavadi gremo pod šotor, kjer ni tako vroče in nobene gužve ni. Savne pa so meni osebno v Olimju najboljše daleč naokoli. Čistoča je OK. Hotel Sotelija pa je itak zakon.

super,res!

O hvala….evo že pišem ponudbo…šli bi seveda poleti za 1 teden, pa smo mislili iti v terme Čatež, pa je vse tako svinjsko drago…Potem sem pa po naključju odkrila apartmajsko naselje v temah Olimia…
Super, hvala še enkrat za odgovore!

Odvisno, koliko stare otroke imaš. Malo večjim je že dolgčas. Dokler je bil naš mali, smo vsako jesen hodili v Olimie, zdaj pa je star 7 let in mu je brezveze, ker sta samo dva bazena in nobenih toboganov in drugih atrakcij. Tako, da smo bili zdaj dvakrat v Čatežu.
Bili smo pa v hotelu Čatež in je bilo res poceni … neka akcija za 5 dni al nekaj takega.

Ja, se strinjam!
ko so bili mlajši je bilo super. Zdaj jim je pa doolgčas.

Ampak je res tudi to, da polet so zunanji bazeni odprti. uni so pa spet super.

Točno tako, kot pišejo predhodnice, ki imajo že malo večje otroke. Za majhne je notranji bazen ok, za malo večje 4 leta in naprej pa dolgčas.

Mi smo šli lani poleti v Terme Olimia prek njihove ponudbe v apartma, dobiš tudi karte za Aqualuno al kaj je že tisto kopališče maj nižje s tobogani. Tam sta lansko leto res uživala (stara 4 in 11 let).Bilo je res super. Prej smo bili 14 dni na morju, imeli slabo vreme + zboleli. Pet dni v Termah Olimia je nadoknadilo vse, tako sta bila zadovoljna. In midva z možem seveda še bolj.

Pozimi oz. spomladi, jeseni, ko še ni za zunanje kopanje v celoti pa v Čatež. Tam je vsaj tistih par toboganov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close