Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Terme Olimia KATASTROFA

Terme Olimia KATASTROFA

Meni so še vedno najboljše terme Portorož.

Da me zebe na bazenu, notranji, termala, ne in ne!

Da me zebe po savnanju, kjer počivam…hvala lepa!

Grem raje oktobra in še novembra na morje, zaplavam v čisti vodi in se potem lepo ogrejem. Na svežem zraku.

odkar ni več počivaka gre samo še dol, mene so izgubili

Odgovor na objavo uporabnika
Nataša230, 29.12.2024 ob 16:29

Meni so še vedno najboljše terme Portorož.

Morda se motiš. Obiskal sem prvič, zadnjič in nikoli več. Voda v bazenu  zelena kot scalnica, v zraku vonj po kloru.

Katere terme pa priporočate? Da je toplo in čisto?

Za na hitro: v Ljubljani je savna Gymnasium.

Anonimno 8834, 29.12.2024 ob 19:22

Morda se motiš. Obiskal sem prvič, zadnjič in nikoli več. Voda v bazenu  zelena kot scalnica, v zraku vonj po kloru.

Solden!

Terme Tuhelj topla voda

Olimia so največji drek! Imajo pa močan marketing! Prodajajo drek zavit v celofan!

Branko754, 29.12.2024 ob 10:06

Vse zanemarjeno in umazano ( pravijo,da nimajo dovolj osebja). Voda skoraj mrzla ( so rekli da zato,ker stroški za energijo so se povečali), hrana kot V najslabši menzi ….cene pa kot V Montecarlu!!!!!! Nikoli več tja!!!!! Je ostala samo bleda senca od tistega kar je bilo do pred 10 leti!!

Tam se že 20 let zbirajo toplovodarji!

Meni so pa terme Topolšica zakon, čista in topla voda, kopanje v ogrevanem bazenu zunaj, dobra hrana in čiste sobe

Kaj pa terme Zreče? Je tam ok? Je Rogla blizu za sprehode po snegu?

sam res vse terme po vrsti so katasrofa …ampak polno pa vse …drage in nabito polne …hm čudno…kdo hodi tja …npr. v Laškem parking nabito poln avtov.avtodomov skratka vse nabito..kvaliteta pa nula lp

Sem že napisala. Solden. Spa v treh nadstropjih. Kvaliteta, čistoča, profesionalnost!

Ostali člani smučajo, jaz letos zaradi okrevanja po poškodbi ne.

Smučanje dopoldan, po tretji uri pa bazeni in vse ostalo. Tudi smučarski del družine. Nočemo nikamor drugam več!

Meni pa je bilo v Olimijah letos ok.

Kaj vas tako moti?

Terme 3000 v Moravcih so čisto fajn. Seveda bi lahko kaj tudi prenovili, ampak nenazadnje je prav v redu, voda topla kot v termah mora biti. Terme, ki bodo zaradi varčevanja začele manj ogrevati bazene, bodo izgubile goste. V terme grem zaradi tople vode, ne hladne oz. premalo tople.

Pred dnevi smo bili v Radencih, tudi v redu. Voda v bazenih dovolj topla, en bazen ima hladnejšo vodo, vendar je plavalni bazen, hrana dovolj v redu (za zajtrk sicer več izbire kot za večerjo), zunaj dovolj sprehajalnih poti.

Terme so mi všeč, grem vsaj 2x letno, jeseni in pozimi. Če naletim na terme s premalo toplo vodo ali s slabo hrano, tja ne grem nikoli več. Za Olimje mi je žal, če je zdaj tako. Včasih so bile to prestižne terme, sploh Orhidelia.

Bližje kot Solden so terme pri Celovcu.

Tja skočim en dan ali v Portorož, tam tudi še nisem bila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close