Terme Olimia
Zdravo.
Konec tedna gremo v Terme Olimia. Je kdo bil pred kratkim (junija) in mi iz prve roke lahko pove, če so že odprli samopostrežno restavracijo v Termaliji?
Ali je tista mala trgovina zaprta? Smo bili enkrat lani in ne vem ali je bila slučajno zaprta ali je to za stalno, isto tudi pekarna.
Nastanjeni bomo v apartmaju in bi želela te osnovne informacije.
Je bil kdo v Aparthotelu Rosa? Trenutno imajo še vedno objavljene omejitve (vstop 2x – zjutaj in zvečer, vmes za hotelske goste in dnevne obiskovalce, za goste apartmaja pa žal ne). Sicer upam, da se tudi to sproti. Ali se je komu uspelo dogovoriti, da so vam vmes dali 1 vstop za Aqaluno?
Ker od 12h do 18h je (sploh mlade družine) praktično pol dneva, ko ne moreš v bazene…
Hvala in lep dan vsem.
lp
Pozdravljena!
Bila sem prejšni vikend v Soteli. Restavracija v hotelu deluje tako, da ti natakarji nalagajo, kar jim naročiš. Trgovine pa že nakaj let ni več, je pa 5 min s kolesom stran Tuš. Bazene za 1 uro zaprejo 2x na dan zaradi čiščenja. Orhidelia je odprta non stop. Ne vem, pa kako je s kopanjem, ker sem bila smo v Orhideli.
Popoldan ko se ne boste kopali, imate veliko poti za izleti, če le ne bo prevroče.
urša930, 21.06.2021 ob 11:17
Pozdravljena!
Bila sem prejšni vikend v Soteli. Restavracija v hotelu deluje tako, da ti natakarji nalagajo, kar jim naročiš. Trgovine pa že nakaj let ni več, je pa 5 min s kolesom stran Tuš. Bazene za 1 uro zaprejo 2x na dan zaradi čiščenja. Orhidelia je odprta non stop. Ne vem, pa kako je s kopanjem, ker sem bila smo v Orhideli.
Popoldan ko se ne boste kopali, imate veliko poti za izleti, če le ne bo prevroče.
Hvala za vse informacije iz prve roke! Kaj pa tista samopostrežna restavracija v Termaliji, je še vedno zaprta? Če ste slučajno bili pozorni…
Ja, vem kje je Tuš in Jager – leta nazaj je bila v vasi Lipa še tista mala trgovina, za kaj na hitro kupiti. Saj če ste bili v hotelu (in imeli vključeno hrano), verjamem, da niste pogrešali. 🙂 V apartmaju je vseeno malo drugače…
Hvala tudi ostalim
lp
Forum je zaprt za komentiranje.