Najdi forum

Terme Dobrna

Prosim za izkušnje, če je že bil kdo v termah Dobrna, kako se mu je zdelo. Kakšni so bazeni, koiko jih je ipd., ker na njihovi strani namreč o tem nič ne piše.

Živijo,
jaz sem bila v Dobrni…
Veš,koliko krat se smejeva s partnerjem na ta račun…
NIKOLI VEČ!!!!!!!
Nisem vedela kako je tam,..bila v hotelu,pri obrokih sami penzionisti(stara sva 28.let),ki so kašljali,se dušili s hrano,itd.Bazen,majhen smrdelo vse po urinu.Tako da pol sva kolesarila in še to nimaš kam kolesarit.Edino hotelska soba bila v redu.
Sva s Primorske in ti povem rajši pojdi v TERME OLIMIA!
JAVI SE…SREČNO!

Ups:))) hvala, samo mal prepozno. Greva namreč jutri. Bom poročala.

terme dobrna imajo od letošnjega poletja tudi zunanji bazen / pred hotelom vita /
vendar bazene praznijo enkrat na mesec.

v topolšci jih vsak dan , po urinu ne smrdi , je manj penzionistov kot v dobrni , tudi zato ker je to center za multiposklerozo.v topolšci se opazi tudi kakšno gospodično , ki je sama.kar za dobrno ne morem trditi.

vodne masaže so srednjega ranga , niso tako močne kot v banovcih , kjer te kar kakšen meter odnese.v topolšci lahko plavaš in se namakaš ure in ure , edina psoledica je prijetna utrujenost!
pa še plavati se da bolje kot v prenizki vodi banovškega bazena.

v termah warmbad beljak je podobno.je sicer samo en notranji bazen , a je polovica nad 2 meatra , tako da se da po polovici lepo plavat.zunanji pa ima čez 2 mestra , izhod in vhod iz notranjega , potem iamjo še 3 jakuzije , vodno reko in tobogan.

prijetno je tudi v hotelu park na bledu , voda čez 2 metra, termalna , se da lepo plavat.izjemen učinek vode na počutje !

lep pozdrav

lordwales

reportaža topolšice :

http://users.volja.net/magicni/topolsica.html

Kora čisto si se mi vsedla v srce. Na negativen način namreč. Dobrna je termalno zdravilišče z zelo dolgo tradicijo.
terme in ostala klimatska zdravilišča so zato, da po hudi bolezni ali operaciji, se bolnik pod strokovnim vodstvom in klimatskimi pogoji prej povrne v stanje pred traumo.
To ni zabaviščni park – in konec koncev tudi Terme Čatež ima svoj zdraviliški del in del namenjen zdravim zabave željnim.

Bila sem v Dobrni ( na srečo samo kot spremljevalka ) in ti povem, da tako prijaznega osebja in zdravstvenega tima že dolgo ne.

Za zdrave je pa okolica fantastična – Paški Kozjak – ni mi uspel sicer ampak…..

Še nekaj Kora glede penzionistov, pa ne mislim težit – bi ti bilo ugodnejše če bi bili 28 letniki na dodatnem zdravljenju? Malo bremzaj svojo mladost – prehitro mine.

O osebju Dobrne pa še enkrat vse lepo.

No naj povem, da sem bila ta vikend v Dobrni in bilo je prav lepo. Bili so tudi mlajši, bazen zunaj je večinoma prazen, ker starejši nočejo ven, pa tudi notri ni gužve. Sobe so fajn, tako da..jaz sem se mela krasno.

Pohajačka,nimam nič proti penzinistom,če mi verjameš ali ne imam vsak dan opravka v dobrem z njimi.Ampak ko sva šla tam sva šla seveda prvič in pričakovala kot so Terme Olimia,Čatež,…Glede osebja nisem rekla žal besede.Zelo so nam bili na roko,tudi maserke,pa v jedilnici,na recepciji,…Sem opazila da so ljudje bolni,na rehabilitaciji,ampak treba ali naredit še kakšen bazen,ker v tako majhnem bazenu toliko ljudi …mi je žal…ma ne gre!!!Škoda,ker te ni bilo tisti dan tam…ampak tisti bazen mi ni deloval čist.
Zapomni si,ljudje ki so tam niso nič krivi,ampak če je to zdravičišče,zame bi moralo biti boljše urejeno.Spoštuj moje mnenje.Ne delaj se tako nedolžno,ker sigurno tudi ti v svojem življenju si doživela kako negativnost na dopustu.
SREČNO 2005!!!

vidim da uživaš mika.si spoznala kakšnega v dobrni.kakšnega postavnega receptorja?

Tudi jaz sem bla od vseh slov. zdravilišč najbolj razočarana nad Dobrno, kar na vratih (bazena) sem se obrnila, na srečo sem nameravala le dnevno kopanje… Karkoli, mislim, da je to za starejše, bolne ljudi.. za mlade pa bolj kakšna Topolšica, Zreče so tudi super, savna vas tam je božanska .. Nikoli več pa ne grem v Žusterno, ker sem od tiste vode v 10 minutah tako alergijo dobila, da kaj takega pa še ne! Očitno morska voda s klorom zame niti slučajno ni ta prava varianta:)

Ta vikend bila v zdraviliscu Dobrna. Bazeni nic kaj prida. Nov savna svet, ampak se vseeno se ne more primerjat s savnami v termah Olimia.

Sem bla z dragim, zato sem se tut mela krasno. Se pa strinjam, da cel teden v tistem malem bazenu nimaš kaj počet. Za sprostitev čez vikend je pa v redu, boljš kot doma:)

Za veliko noc sem obiskal terme Dobrna in moram povedat da sem bil kar razocaran.Prva stvar bazeni smrdijo ,druga stvar pa v odvodih, tam ko voda tece je ogromno listja in dlak.Resevalci sedijo v zastekljeni kabini surfajo po internetu a italijani in ostali gostje hodijo ne da se bi skopali pre pod tusem v bazen, pise v 4 jezikih obvezno tusiranje,a bazeni so premajhni Na recepciji se klanjajo nemcem do tla samo ko se jim rit ne vidi Sobe so kolikor tolikor dobre Vstarem bazenu za pitno vodo so mi hoteli naplacat termalno vodo .Pri ejdi tudi s em iskal navadno vodo iz pipe pa mi je niso dali so mi hoteli dat vodo iz steklenic Bogi kelnerji poskakuujejo okrog nemc ko da so na fudbalskih tekmi Posode smrdijo po ribah .Druga stvar sem hotel medu kupit -vedno v avli ga kupujem pri recepciji. To leto en nema medu Sem vparsal enga doamcina veni ostariji za kaj vec ne rastavljajo recimo kot v zrecah gospod pravi od kakor je prisel srb za podirektorja ne mores vec tam nic rastavljat vse prepovedal on sam pa s epravi vrti direktorja okrog malega prsta – mend ag aPahor osebno postavil.Tudi sam sem opazil gospoda ki gubi cas po restervaciji voha ko pes in gleda kkao bi koga od delavcev dol dal in pripelal koga iz republike srpske na njegovo mesto Edino kar tam vela je narava naimaciaj slaba zelo tudis em opazil d as etujcem klanjajo nam Slovencem pa si mislijo jebite se z akaj ste sploh prisli. Recimo Zreco so zakon za njih pa so samo 15 km stran OPazil sem tudi komunikacija zaposleni gostje 0000 recimo gospodicna ki vodi telovadbo v bazenu pride n epozdravi samo zacne skakt kot opica tudi ko gre ne pozdravi – kaj pozdrav moras placat.

Človek ne more verjet, kakšno skrpucalo so nekateri sposobni skupaj spravit. Kronska je pa tista s Pahorjem, ki osebno postavlja direktorje, hahaaa!
Moja izkušnja na Dobrni je bila pa čisto v redu, krasne savne, sobe čisto v redu, prijazno osebje, solidna hrana… Edino bazen je res bolj za upokojence, tako da če kdo želi kakšne vodne atrakcije in podobne zadeve, je res bolje, da gre kam drugam.

Si ti prijatelju srb da branis srba ali pa srpsko smece Najbolj vedo situacijo tam domacini ki so mi povedli si nisem jaz tega zmislil

Terme Dobrna heh…lahko si zamislite da ste tam bodite pa raje doma ker boste imeli več prostora v vaši kopalni kadi kot v njihovem bazenu. Res je da se slinijo okrog Nemcev in Italijanov. 90 % ljudi se res sploh ne stušira pred vstopom v bazen ni čudno da je takšna voda. Osebje!!! odvisno nekateri so jezni sami nase. V bistvu nimaš kaj za videt in za počet.

Ti si slovenc???? Pol sn jaz Pakistanec mona ej…

Sem bila letos poleti bolj nenačrtovano v termah Dobrna. Samo na kopanju, brez nočitve. Ne vem od kod ta negativizem v komentarjih. Smo peljali otroke že marsikam – terme 3000, terme Olimje, hotel Balnea v Dolenjskih toplicah, terme Čatež, terme Snovik, itd., pa so mi terme Dobrna totalno simpatične. Ja, nimajo nobenih ekstra vodnih atrakcij, in res je veliko starejših ljudi na rehabilitaciji (so pa tudi otroci), ampak bazenski kompleks (notranji in zunanji bazeni) je pa fajn in simpatičen, otrok se nikamor ne izgubi, ni ti treba tekat za njim, vse imaš na očeh, krasen razgled z bazena na dvignjenem nivoju, Glavni hotel je lep, sodoben in okolica s parkom je čudovita, z veliko sence. Terme so bile zame eno prijetno presenečenje in tudi otroci so se imeli fajn, kljub temu, da ni bilo nobenih posebnih toboganov in drugih čudes. Skratka, prijetno, simpatično, dobro vzdušje, zelo prijazno osebje.

Sem si lahko ogledala še sobe v vili Higiea – za hotel s štirimi zvezdicami so se mi zdele precej osnovno opremljene, nič posebnega, ampak ok, za prespat je v redu. Terme kot takšne pa res – sem se počutila boljše kot v večini drugih na veliko opevanih term.

Tudi midva s partnerjem sva letos preživela en vikend na Dobrni, v Park hotelu. In sem se tudi jaz počutila bolj prijetno kot v kakšnih velikih termah. Tu je vse bolj majhno in na dosegu roke, zdraviliški park je prečudovit, v tisti poletni vročini je bilo prav prijetno posedet na kakšni klopci, malo sva se sprehodila še naokoli, povsod lepo, urejeno. Ljudje prijazni, hotel čisto ok, hrana zelo dobra, tudi izvenpenzionske cene v hotelu Vita zelo ugodne za kaj pojest ali popit … Edino v bazenu, je bilo pač poleti in vroče, je bila res gneča, ampak kopanje nama itak ni bil glavni cilj. Sva kljub temu našla malo stran od bazena miren kotiček z ležalniki in senčniki, kjer se je dalo v miru zabušavat.
Skratka, za vikend res fajn izbira.

Ravno sem se vrnila iz term DOBRNA in reči moram, da sem razočarana ponovno 3 tjič. Dvakrat sem bila tam na zdravljenju in sem rekla. da ne grem več.Letos so mi otroci za novo leto podarili bon lepo je biti upokojenec. Vse kar je na Dobrni v redu je narava in termalna voda. Hotel Vita nikakakor ne zasluži 4 zvezdice. Opreme v sobah je zastarela, v sobah ni signala za mobitel, tako da moraš pozimi stati na balkonu, da lahko telefoniraš. TV spored je eno besedo grozen. Ni niti enega programa slovenskih komercialnih televizij, dobite pa ruske, francoske in celo kitajske. Če se odpravljate na dopust nikar ne začni gledati nadaljevanke na POP tv, ker je na dopustu ne boste mogli spremljati.Osebje na recepciji je zelo malo razgledano in neprijazno.Ena delavka se je celo spustila v debato, kar je bilo zelo žaljivo. V restavraciji si ne smeš privoščiti, da greš še po eno jed, ker ti med odnesejo krožnik in mogoče tem že sedi drug gost. Zdravniški pregled, ki mi je pripadal je bil dober dan in nasvidenje -manj kot minuto Bazeni so premajhni za tako množico ljudi.Edino savne so v redu

Ja, se strinjam s predhodnim mnenjem – hotel si ne zasluži 4 zvezdice. Sobe majhne, preproste, slaba organizacija kadar so polno zasedeni, raje kam drugam.

JOJ,ste me kar oplašili z Dobrno ,z možem greva naslednji vikend v hotel vita, rezervirano imava tudi kopel za dva, nisva zahtevna gosta,v petek in soboto imajo tudi ples, kaj res ni za zdržat?

V hotelu dobrna se jim gre samo, da cim vec pokasirajo. Pred 3 tedni sem bila tam s prijateljico. Bazen nabito poln o kaksnem lezalniku lahko samo sanjas. Savne katastrofa. Polno, da smo bili stisnjeni kot sardele v konzervi. Tudi tu je bilo nemogoce dobiti lezalnik. Ko pa prosis gospoda, ki dela v savni, ve lahko prinese se kaksen lezalnik, dobis zelo aroganten odgovor v smislu. Ja predraga gospa, kam vam ga pa lahko odlozim? Vidite morda kje kaksno luknjo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close