Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Terme Čatež

Terme Čatež

Ojla, moja žena je odšla na rehabilitacijo v Terme Čatež. Ta teden ima namen rezervirati in doplačevati svojo sobo, da lahko pridem jaz k njej na daljši obisk. Slišal sem, da se je že veliko ljudi na ta način “šlepalo” in, da naj ne bi bilo nobenega problema. Me pa skrbi, glede na to da ima ona pokrite stroške vseh obrokov in glede na to, da gledajo številke sob pri kosilu in večerji, če mogoče kdo od vas ve, ali njim piše na listu koliko oseb je v sobi, ali pa obstaja možnost da bi zase plačal vse obroke v dnevu brez nastanitve?
Lepo prosim za odgovore,

Lep pozdrav

Kreten.?

Slepal se bos bolj tezko, pa tega se tudi jaz ne bi sla, ker ce te dobijo, se lahko zgodi, da zeni prekinejo zdravljenje, pa se obema bodo zaracunali. Lahko pa se pozanimas, ce imas kot spremstvo kaksen popust, v nekaterih toplicah ga dajo.

Normalno se prijavi v hotel v njeno sobo in doplačaj obroke…

Ženino bivanje in terapije časti država, a to ni dovolj? Ne bodi rit in se prijavi ter plačaj, kar boš koristil. Ti ne bo pod častjo se prerekat v jedilnici, ko te ne bo na seznamu gostov?

Pri kosilu in večerji preverijo in zabeležijo št.sobe.Sem bila oktobra v Čatežu na rehabilitaciji.Samsko sobo sem si doplačala za vse dni.Bilo jih je kar nekaj,ko je bil eden od zakoncev zraven za družbo.V očke mi je padel par mož na rehabilitaciji,žena pa je imela nočitve z  polpenzionom,saj mu je kosilo prinesla na mizo in zapustila jedilnico.

Sram te je lahko,da pomisliš nato,da bi se šlepal in hodil jesti ne da bi to placal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close