Terme 3000
Vem, že večkrat odprta tema, sem kar nekaj našla z iskalnikom, ampak so vse bolj splošne zadeve.
Mene pa zanima konkretno.
In sicer za počitnice gremo za par dni v Terme 3000 (v te terme gremo prvič, prav tako gremo prvič tako, da ne kuhamo sami – apartma) preko agencije nastanitev v bungalovih Term 3000 (kriti s slamo). Greva dva odrasla + 10 letni otrok, namestitev s polpenzionom. Zanimajo me konkretne izkušnje tistih, ki ste že bili, in sicer:
– gužva, huda najbrž med praznikih, kdaj je najmanj navala
– bungalov, kaj vzeti s seboj, kako je z dodatnim ležiščem za otroka (ne zagotavljajo 100%)
– hrana v hotelu Termal: kakšna je, ali je kaj važno kdaj greš na večerjo oz. zajtrk (če greš pozno, je že vse “prebrano”?? ali skrbijo, da je ok skozi)
– praktični nasveti (izkušnje)
– kakšna pametna trgovina in gostilna (picerija) v okolici – kje, katera??
Hvala vsem, ki si boste vzele čas in mi odgovorile.
Mi smo bili dve leti zapovrstjo v Termah 3000. Hčerki sta zelo uživali. Drugače smo še malo na Madžarsko skočili, si ogledali park dinozavrov, …
Hrana je bila odlična. Bungalov je bil super. Gneča je bila, ampak ni bilo tako moteče, da ne bi bilo za zdržat. V katerokoli okoliško gostilno boste odšli bo hrana odlična, sicer pa so mnenja različna, kakšni okusi vam ustrezajo.
Pa tudi pešpoti za sprehode so fajn.
Prepričana sem, da boste uživali.
Forum je zaprt za komentiranje.