Tereza Vuk ima novo knjigo
jelena101, 11.03.2023 ob 06:44
Nekaj na pamet, 10.03.2023 ob 04:33
jelena101, 10.03.2023 ob 00:50
Veliko, oz preveč kletvic, nobene vsebine.
In kaj zate pomeni – vsebina?
Vsebina pomeni to, da sem prebrala par strani njene knjige Creepypartija, pa sm si rekla, ta , ki tole piše je resno moteno bitje, le zakaj, bi nekdo toliko pisal o sebi, kAko si se je mesece in mesece ubijal vsak dan, kako ,,se mu jebe za vse “, le zakaj bi pisal o tem ? Ker je preveć narcisoiDno bitje kot avtorica sama, vsak dan zadeta in pijana, tipično slovensko, čustveno zaostalo, bruke res, SRAMOTA.
Hahahahaha, kakšen odgovor. Vrhunec inteligence! si se že prijavila na Poroko na prvi pogled? Tam boš lahko zvezda, Tereza Vuk ti bo lahko samo zavidala.
Ah ja, 11.03.2023 ob 08:40
Saj sem tudi jaz začela brat Creepyatrijo, pa me je minilo po par straneh.
Zakaj zdaj nekdo to knjigo zagovarja? Naj jo preberem celo, da se prepričam, da je zanič?
Tvoji stavki tudi niso vrhunski. Kritizirat zdolgočaseno zna vsak. Kako ne znaš v celem življenju nič zanimivega napisat?
Jaz sem bral blog pred leti. Mislim da sem prek bloga Mitje Kunstlja prišel do nje, se ne spomnim točno. Priznam, da me je zadnja knjiga malo razočarala. Všeč so mi deli, ki jih namenja svoji nečakinji. Upam, da bo mala nekega dne, pa ne preveč zgodaj, to prebrala in da bo Tereza Takrat še živa. Priznam, da mi njeno pisanje ni ne vem kakšen presežek. Je pa za prebrat. Cenim tudi to, da se je nekje našla, da se je kolikor toliko izvlekla iz največjega sranja. Upam, da najde moč in motivacijo, da malo bolj zdravo zaživi. Škoda jo je.
Kot bi rekla, zdaj žal že pokojna, Tereza: ” pa napiši sam boljše.”
-
Samo, da pljuvate po nekom, pa ste, kaj pravzaprav ? Srečni? Da napišem po vaše: dandanes pač vsak za anonimnost jo skrit Nihče lahko piše komentarje. Samo, da so dovolj zlobni….in bognedaj, da le niso pisani v slengu. Ker to bi bil pa poden, ali ne?
obupna je, 26.01.2023 ob 00:39
Ona kao fura neki lajf marginalca, pa skozi ima poln gobec, koliko je ona izkusila v lajfu, v resnici pa baba pri 46 nedorasla svetu. Rodila se je s polno ritjo vsega in kaj je naredila? Kot vsak froc iz ta boljše familije pristala na igli, potem pa se gonla po dragih, plačljivih komunah po tujini. Starci so skozi za njo govno pucali, ona pa tipična jebivetrka, jim skozi delala sramoto. Zdaj glumari kako piše ob piru in gandži, pa da se ji ne da več žurat po Metelkovi. Ej, baba, skor boš 50, odrasti že in nehaj firat lajf razvajene tinejdžerke.
Mogoče si folk res to želi brat, ne vem, jaz si ne. In tudi ne razumem založbe kot je Beletrina, da gre izdajat tako sranje, ki niti v nekem normalnem jeziku ni napisano in nima niti repa niti glave. tudi Crnković jo je dal za kolumnistko na tisti njegov portal. Potem se pa čudijo, da nihče več ne jemlje resno medijev. Če je vsak zadrogiranec lahko kolumnist in neki velecenjeni pisatelj, potem res ne!
Tako. Sramota od drzave kaj nagrajuje za Kresnika celo. En mormalen stavek ni skupaj spravila. Btez pakunge pira ni hotela vstati iz postelje. Pa igla, heroinska odvisnica, kronicmi alkoholik, sizofrenija. …koliko gorja naredijo tako ljudje, samo to znajo.
O M G, 11.03.2023 ob 13:45
Čeprav so drugi že vse napisali moram dodati, da tole propadlo razmaženo derište novogoriškega purgarskega jet seta ni za nikamor. Njo in vse njej podobne poslati delat v rudnike kobalta v Kongu, pa da vidimo če bi imela kaj za povedat. Po tisti izkušnji bi morda imela, sicer ne.
Unicevala je sebe in vse okoli sebe. Na kratko.
krneki191, 18.06.2024 ob 12:46
Mislim da sem jo kakšna dva tedna nazaj videl v parku nasproti bolnice Petra Držaja v katastrofalnem stanju. Mislim da je bila to ona. Čisto na tlek, v razpadu. Tega nikomur ne privoščim, zgodba takih ljudi je zgodba o samoti, zapuščenosti, prepuščenosti samemu sebi.
Iz bogate familije, podarjenem stanovanju od zlahte, podarjenim denarjem iz meseca v mesec za droge in alko in zavajanjem starsev. namernim samounicevanjem sebe in drugih je kvecjemu za obzalovat starse. Nje nikoli.
Mogoče bi, namesto pljuvanja, raje prebrali njeno pisanje in na ta način pridobili uvid v dojemanje življenja s strani odvisnika? Ah, ne, seveda, je dovolj prebrati eno stran in veste vse, tudi tisto, kar je povedano med vrsticami celotne knjige 🙂 Blagor nam, da imamo tako zelo sočutne in dojemljive ljudi v naši deželici, ampak le kako to, da niso vsi srečni in sijoči, da je toliko zasvojencev z vsem mogočim, od alkohola do trdih drog?
hej pametnjakoviči, 18.06.2024 ob 13:19
Mogoče bi, namesto pljuvanja, raje prebrali njeno pisanje in na ta način pridobili uvid v dojemanje življenja s strani odvisnika? Ah, ne, seveda, je dovolj prebrati eno stran in veste vse, tudi tisto, kar je povedano med vrsticami celotne knjige 🙂 Blagor nam, da imamo tako zelo sočutne in dojemljive ljudi v naši deželici, ampak le kako to, da niso vsi srečni in sijoči, da je toliko zasvojencev z vsem mogočim, od alkohola do trdih drog?
Zakaj bi ji kdo namenjal pozornost? Če sama noče zdravo živeti?
KrEna2024, 18.06.2024 ob 14:22
Tereza, počivaj v miru. Nepogrešljiva si v sicer pretezno zagrenjeni in jokavi slovenski sodobni literaturi. Ljudem na robu si dala glas in obraz. Čestitke Beletrini in Crnkoviču, da so si drznili podpirati izjemno talentirano in obenem pozitivno kontroverzno umetnico s težko usodo.
Slava ji.
?
Forum je zaprt za komentiranje.