Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tereza Vuk ima novo knjigo

Tereza Vuk ima novo knjigo

Tereza Vuk, najbolj znana (nekdanja) slovenska odvisnica od trdih drog je baje izdala že tretjo knjigo. Jo je kdo bral, v prejšnjih dveh ali tej? Se splača prebrat? Meni ona malo odbito deluje, pa to pisanje v slengu, ne morem verjet, da je to izdala čisto resna založba. Če ne bi bila sestrična Alje Brglez, dvomim, da bi dobila takšno priložnost.

Pred leti sem občasno bral njen blog, jo je Mitja Kunstelj reklamiral,  potem ga je pobrisala in izdala to v knjigi.

Mah, danes že vsak džanki izda knjigo. Kam smo prišli.

Zakaj ima moj hudič krila je nova knjiga?

Pa prej Creepyatrija in Koluminiatrija.

Vse tri so na Biblosu.

Nisem še prebrala nobene. Hvala za idejo.

License Server Communication problem mi napiše v ADE.

Vedno imam težave s tem ADE, pa me potem mine vse.

Folk je voajerski, vse prebere, sploh če kdo kurči in pizdi in če je zastonj. Če je treba kaj plačat, pa že premislijo ali bi al ne bi. 27 evrov za njeno kurčenje? Ne vem če

Hja, ljudje so pripravljeni v povprečju plačat okrog 12 € za knjigo.

Na biblos2 aplikaciji pa dela.

Creepyatrija me ne potegne nekaj. Prebrala par strani. Ni mi všeč.

Sem prebrala en ali dva bloga in nisem potem več. Toliko kletvic, grdega govorjenja in slenga človek težko prebavi že v blogu, kaj šele v knjigi. Verjetno ima res to povezavo, da je Alja spremljevalka slovenskih politikov in da tako lahko pomaga svoji sestrični.

Ona kao fura neki lajf marginalca, pa skozi ima poln gobec, koliko je ona izkusila v lajfu, v resnici pa baba pri 46 nedorasla svetu. Rodila se je s polno ritjo vsega in kaj je naredila? Kot vsak froc iz ta boljše familije pristala na igli, potem pa se gonla po dragih, plačljivih komunah po tujini. Starci so skozi za njo govno pucali, ona pa tipična jebivetrka, jim skozi delala sramoto. Zdaj glumari kako piše ob piru in gandži, pa da se ji ne da več žurat po Metelkovi. Ej, baba, skor boš 50, odrasti že in nehaj firat lajf razvajene tinejdžerke.

Mogoče si folk res to želi brat, ne vem, jaz si ne. In tudi ne razumem založbe kot je Beletrina, da gre izdajat tako sranje, ki niti v nekem normalnem jeziku ni napisano in nima niti repa niti glave. tudi Crnković jo je dal za kolumnistko na tisti njegov portal.  Potem se pa čudijo, da nihče več ne jemlje resno medijev. Če je vsak zadrogiranec lahko kolumnist in neki velecenjeni pisatelj, potem res ne!

Tale zadnji komentar jo pomoje realno opisuje. Sem brala nekaj na hitro njenih zapisov,  ženska ne zna pisat nič druzga kot o seb. Čeprav razumem, je vse kar dela pizdi, kako je vse v kurcu, doma pa predvidevam nabita vsak dan. Ne razumem zakaj bi to sploh bilo zanimivo nekomu ? Tukaj je ,,kvaliteta ” zgolj zaradi kletvic. Vse ostalo je voarizem. Aja, še iz premožnejše družine je ? Bog pomagi,.

Ona že na fb vse kar napiše je JAZ, JAZ, JAZ  in samo JAAZ. NA JETRA MI GRE TAK FOLK, še poesebej pa ena taka zadeta pijana baba, ki sam naklada.

Moti vas, ker piše o sebi, o svojem življenju, če bi pisala o čem drugem, bi piz.dili, da naj se zase raje briga.

Sicer je pa za večino vas, bebavih slovenčkov, največji “literarni” domet Harry Potter.

Je imela zdaj ko ima novo knjigo en promo intervju za Beletrino, to šerajo po FB, pa je prišla s kapo z umetnimi lasmi. WTF? Pa skozi piksne pira odpirala med pogovorom pa un voditelj ji ni mogel niti enega vprašanja postavit do konca, mu je skozi skakala v besedo. LOL

Odbitega tipa še nekako prebaviš, zavoženo žensko je pa res težko gledat…

Kuga ??? Še na intervjuju ne more brez alkohola ? Vau, pa ne mi rečt, da cel dan samo pije ? Dva pira je spila med celim intervjujem ??! Bog pomagi, to moraš bit fuknen. Ne upa biti trezna, čustveni invalid je, samo na tak način se odpre.

Odgovor na objavo uporabnika
Marjetica475, 27.01.2023 ob 01:30

Kuga ??? Še na intervjuju ne more brez alkohola ? Vau, pa ne mi rečt, da cel dan samo pije ? Dva pira je spila med celim intervjujem ??! Bog pomagi, to moraš bit fuknen. Ne upa biti trezna, čustveni invalid je, samo na tak način se odpre.

Pa kaj pol?

A je ona hčerka Barbare Drnač?

Pomoč rabi, tole je hardcore alkoholizem.

Sploh ne veste kok ste jo zadel v nulo,sam jo osebno poznam(nazalost) in je porazno,k bi lahko usaj naviju mal za “frendico” za njeno pisanje itd,ne mors ker je ženska tak narcis da te samo glava boli

Lahko kaj več o tem ? Preveč o sebi razlaga , al kajp ?

Neberljivo.

Itak901, 26.01.2023 ob 05:59

Moti vas, ker piše o sebi, o svojem življenju, če bi pisala o čem drugem, bi piz.dili, da naj se zase raje briga.

Sicer je pa za večino vas, bebavih slovenčkov, največji “literarni” domet Harry Potter.

Bebava Slovenka  je očitno ona, pa tisti zraven, ki jo hvalite.

Pomilovanja vredna založba, ki izda tak drek. S trdimi platnicami.

Če ne bi bila sestrična Alje Brglez, ne vem če bi se kdo ukvarjal z njo.

Skozi naklada in poudarja, kako je zmagala na nekem proznem mnogoboju. Na račun tega si domišlja, da je ona boljša pisateljica od vseh pisateljev, ki so študirali primerjalno in ne vem kaj.  Ko ji je Crni dal za pisat kolumne, ji je sploh zrasel greben. Ona, ki ima končano samo osnovno šolo, večja carica od vseh. V njeni zadeti glavi. Domišlja si celo, d a je preveč inteligentna za  šolo. Vsaj tako piše, kako se v nobeni od žnj srednjih šol ni obnesla.

Piše neke mesidže, potem ji to ne pretipkava v knjigo. Vsi se ukarjajo s to knjigo, samo zato, ker je nekaj posebnega, da džanki nekaj napiše, šokira, je underground, ni pa to nek literarni presežek. Prek akritas varianta.

Veliko, oz preveč kletvic, nobene vsebine.

jelena101, 10.03.2023 ob 00:50

Veliko, oz preveč kletvic, nobene vsebine.

In kaj zate pomeni – vsebina?

Nekaj na pamet, 10.03.2023 ob 04:33

In kaj zate pomeni – vsebina?

Vsebina pomeni to, da sem prebrala par strani njene knjige Creepypartija, pa sm si rekla, ta , ki tole piše je resno moteno bitje, le zakaj, bi nekdo toliko pisal o sebi, kAko si se je mesece in mesece ubijal vsak dan, kako ,,se mu jebe za vse “, le zakaj bi pisal o tem ? Ker je  preveć narcisoiDno bitje kot avtorica sama, vsak dan zadeta in pijana, tipično slovensko, čustveno zaostalo, bruke res, SRAMOTA.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close