Tepec ki piše kilometrske citate
zanimivo, kako je praktično vse slabše v vseh pogledih na tej novi sceni kot je bilo na stari sceni.
Tud ljudje kot je ta krele s tem kilometrskim sranjem, se dobesedno vprašaš, pa od kje se najdejo takšni norci in kaj se jim dogaja v glavi, od kje jim ta bolana inspiracija, saj so kot ene vrste marsovci. Tud teme in komentarji so kot iz drugega sveta, vse bledo in pusto, skratka čista žalost. Ko misliš, da pa je kakšna tema ok., aktualna, pa pogledaš datum in vidiš, da je stara skoraj 20 let, jebat ga..
Tepec, debil, psihopat…
Od kje vam ta ideja, da je moški? Ni mi jasno? Sej sem vam že večkrat napisu gdo je. Js si z njo že mesece pišem tu gor(uporabljala je različne vzdevke a isto retoriko in fore), včeraj pa sva imela spet daljši pogovor pod njenim vzdevkom(slikca pingvina) v temi KO BO MEN ENKRAT MOJ KOKOŠJI PISKER DVIGNILO… (mate temo na strani dve, pogovor pa se začne na koncu prve strani teme in se razvleče na drugo stran teme) tam je nekaj malega napisala…
Pol se je pa še VIHARNI pod skritim vzdevkom umešu.
Tko da js sem edin z katerim komunicira, napište ji kj mogoče bo tud z vami
kokoši, 30.06.2021 ob 09:41
Tepec, debil, psihopat…
Od kje vam ta ideja, da je moški? Ni mi jasno? Sej sem vam že večkrat napisu gdo je. Js si z njo že mesece pišem tu gor(uporabljala je različne vzdevke a isto retoriko in fore), včeraj pa sva imela spet daljši pogovor pod njenim vzdevkom(slikca pingvina) v temi KO BO MEN ENKRAT MOJ KOKOŠJI PISKER DVIGNILO… (mate temo na strani dve, pogovor pa se začne na koncu prve strani teme in se razvleče na drugo stran teme) tam je nekaj malega napisala…
Pol se je pa še VIHARNI pod skritim vzdevkom umešu.
Tko da js sem edin z katerim komunicira, napište ji kj mogoče bo tud z vami
1 nasvet: ne hrani pingvinov!
no povej, 30.06.2021 ob 21:43
Kokoško, boš odgovoril ali bo treba forum razsuti da bo mir? Več kot očitno si največji trolček ti.
Js sem se imenoval isto. Pisala je pod brezveznimi vzdevki, dostikrat vzdevek ni bil poimenovanje, ampak začetek stavka in podobno. Ampak sem vedel, da gre zanjo saj je imela iste fore, očitke in način pisanja. Pisala sva si v tisoč temah, katerih se ne spomnim naslova ker si jih nisem beležil, ponavadi me je poiskala ona. In iz neznanega razloga so jo moderatorji branili(ironično glede na to kako jim je uničevala in blokirala forum) in meni brisali citate, čeprav niso bili kaj posebaj žaljivi.
Sicer si pa spregledal/a, da sem danes ne dolgo nazaj odprl temo kako se je začelo in kako vem da je to ona; “IMAM DOKAZE KDO JE PINGVINKA MANIĆNI CITATOR!!!”
Forum je zaprt za komentiranje.