Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Teorija ljubezni

Teorija ljubezni

Si ti čorav? Trdiš, da ima tisti, ki se vpikuje v druge, probleme? Ti se tukaj v druge vpikuješ največ. Razmisli enkrat za spremembo o svojih problemih.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tisti, ki je nagnjeni k samopomilovanju, so vedno “žrtve”, vsi jih “obsojajo”, medtem ko se imajo oni za tako “dobre”. Senza ji je le nastavila ogledalo z dokazi, da zdaleč ni iskrena oseba, za kakršno se ima, kar jo je zbodlo. Obsojanje bi bilo nekaj, kar bi bilo neupravičeno in neresnično, da bi ji delala krivico. Prevelik odmerek resnice, je za takšne ljudi takoj obsojanje.[/quote]
Saj ne pravim, da ne more bit resnica, ampak sodba je še vedno. Sodba ni nujno nekaj slabega.[/quote]

A se samo meni zdi, da je med sodbo in obsodbo razlika? Ker ja, jaz sem na podlagi prebranega presodila, obsodila pa ne.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bilo je v kontekstu debate, če tega nisi dojel, to ni moj problem. Za to, a mi ti verjameš ali ne, mi je pa vseeno.[/quote]
Tak kontekst se tu vsak dan pojavlja. Za tiste, ki redno seksamo, nam je seks podobno kot jesti, piti,…Nekaj vsakdanjega torej.

Saj ne pravim, da ne more bit resnica, ampak sodba je še vedno. Sodba ni nujno nekaj slabega.[/quote]

A se samo meni zdi, da je med sodbo in obsodbo razlika? Ker ja, jaz sem na podlagi prebranega presodila, obsodila pa ne.[/quote]
No, jaz sem narobe napisal. Bila je obsodba, ne sodba. Razlika pa niti ne vem, če je bistvena. Ampak ti si trdila, da ni bila niti obsodba. 🙂 Bila je. Ampak, hej, lahko da ji je koristila.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da še pojasnim…

obsodba obsôdba -e ž (ō) glagolnik od obsoditi: prizadela ga je obsodba, da je len / ostra obsodba takega ravnanja

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Narobe je mogoče to, da se napiše, da je ona kot oseba taka in se jo s tem obsodi, kritizira, se jo poniža kot osebo, namesto, da bi se kritiziralo zgolj njeno pisanje.
Pa velja za vse nas… :/[/quote]

Pa sem mislila, da nam je vsem jasno, da o tem, kakšna oseba je kdorkoli od nas, ne vemo kaj dosti, dokler se ne spoznamo tudi izven foruma. Ko se določene lastnosti v pisanju enega forumaša ali forumašice ponavljajo, jih logično pripišeš človeku, ki ta lik tvori. Vem, da se bo bunil, ker ga nepooblaščeno omenjam, ampak če vzamem za primer NM3w-ja, bom tudi napisala, da je prostaški. Na forumu ja, v reali pa … njegova stvar.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mojster guglanja.

Bilo je v kontekstu debate, če tega nisi dojel, to ni moj problem. Za to, a mi ti verjameš ali ne, mi je pa vseeno.[/quote]
Tak kontekst se tu vsak dan pojavlja. Za tiste, ki redno seksamo, nam je seks podobno kot jesti, piti,…Nekaj vsakdanjega torej.[/quote]

Hahaha… Daj, preberi še enkrat, kaj si napisal…. 🙂

A se samo meni zdi, da je med sodbo in obsodbo razlika? Ker ja, jaz sem na podlagi prebranega presodila, obsodila pa ne.[/quote]
No, jaz sem narobe napisal. Bila je obsodba, ne sodba. Razlika pa niti ne vem, če je bistvena. Ampak ti si trdila, da ni bila niti obsodba. 🙂 Bila je. Ampak, hej, lahko da ji je koristila.[/quote]

Ma, ne samo, da si narobe napisal, tudi narobe si razumel. Ampak ti se vsaj trudiš…

Hahaha…Niti te fore nisi zaštekala…. 🙂

Tak kontekst se tu vsak dan pojavlja. Za tiste, ki redno seksamo, nam je seks podobno kot jesti, piti,…Nekaj vsakdanjega torej.[/quote]

Hahaha… Daj, preberi še enkrat, kaj si napisal…. :)[/quote]
Da seksa vsak dan. Če se sploh še lahko bolj pohvali, kot se je? Je pa hitri izkoristil šanso. :))

Premau rama imate v glavi, skromneži.

V 31min brihta povozi sam sebe

Narobe je mogoče to, da se napiše, da je ona kot oseba taka in se jo s tem obsodi, kritizira, se jo poniža kot osebo, namesto, da bi se kritiziralo zgolj njeno pisanje.
Pa velja za vse nas… :/[/quote]

Pa sem mislila, da nam je vsem jasno, da o tem, kakšna oseba je kdorkoli od nas, ne vemo kaj dosti, dokler se ne spoznamo tudi izven foruma. Ko se določene lastnosti v pisanju enega forumaša ali forumašice ponavljajo, jih logično pripišeš človeku, ki ta lik tvori. Vem, da se bo bunil, ker ga nepooblaščeno omenjam, ampak če vzamem za primer NM3w-ja, bom tudi napisala, da je prostaški. Na forumu ja, v reali pa … njegova stvar.[/quote]
Logično je, da jih pripišeš in to je potem boleče za tistega, ki mu je namenjeno in špetir je tu…
Gre za način izražanja, ko bi lahko povedali nekaj manj boleče pa očitno ne znamo, zmoremo, nočemo….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

https://www.youtube.com/watch?v=Oc-5Ry5tt1w

Pa sem mislila, da nam je vsem jasno, da o tem, kakšna oseba je kdorkoli od nas, ne vemo kaj dosti, dokler se ne spoznamo tudi izven foruma. Ko se določene lastnosti v pisanju enega forumaša ali forumašice ponavljajo, jih logično pripišeš človeku, ki ta lik tvori. Vem, da se bo bunil, ker ga nepooblaščeno omenjam, ampak če vzamem za primer NM3w-ja, bom tudi napisala, da je prostaški. Na forumu ja, v reali pa … njegova stvar.[/quote]
Logično je, da jih pripišeš in to je potem boleče za tistega, ki mu je namenjeno in špetir je tu…
Gre za način izražanja, ko bi lahko povedali nekaj manj boleče pa očitno ne znamo, zmoremo, nočemo….[/quote]

Ojoj, nikoli več Margot ne bom napisala, da je inteligentna, duhovita, pronicljiva itd., ker bo to boleče zanjo – to so namreč lastnosti, ki jih na podlagi njenih zapisov pripisujem njeni osebnosti (tako kot samopomilovanje DS).

Pa v primeru NM3w-ja je čiiisto drugače, če napišem, da rad uporablja grde besede in da rad govori o odklonskih spolnih praksah, a ne?

Gre za način izražanja, ko bi lahko povedali nekaj manj boleče pa očitno ne znamo, zmoremo, nočemo….[/quote]

Ojoj, nikoli več Margot ne bom napisala, da je inteligentna, duhovita, pronicljiva itd., ker bo to boleče zanjo – to so namreč lastnosti, ki jih na podlagi njenih zapisov pripisujem njeni osebnosti (tako kot samopomilovanje DS).

Pa v primeru NM3w-ja je čiiisto drugače, če napišem, da rad uporablja grde besede in da rad govori o odklonskih spolnih praksah, a ne?[/quote]
Ljubi te deda! :)))

Nope, “moj” je mlajši. 😉

Tale Senza ima nekega “svojega” samo v domišljiji. Jaz vam pacientom nič ne verjamem, te svoje zveze samo mimogrede omenjate, da ne bi kdo posumil, da ste samski.

Pa dajte že v reali biti taki, kot na netu zatrjujete, da ste. S tem izvozom nekih fantazij samo neresni izpadete. Glupi. Stvarem, ki jih pišete, bi se smejali še otroci v vrtcu. Dajte enkrat za spremembo v reali dokazovat to svojo zvestovo, resnost, lojalnost in ostalo, s čimer se kitite. Jaz takih ljudi, za kakršne se tu eni predstavljate, ne poznam. Nisem nikoli videl. Ok, avanturisti niste, nikoli ne boste. Dajte potem biti vsaj udeleženci resnih zvez iz ersničnega življenja, ne virtualni udeleženci zvez iz romantičnih komedij..A zmorete..

Jst sem v reali še boljša, za vseh 20 prstov obliznit:))). Spiderčina…itak, da ne srečuješ tovrstnih ljudi, ker sam ne privlačiš. Kaj tebi ni jasno človek…Si magnet za nove probleme in enako težavne ljudi kot si sam.

Ma brava. Super.

Jaz jo mimogrede omenjam zato, ker jo živim. Zato me ne gane, če mi ne verjameš.

Pa kako ti veš, kakšni smo ali nismo, če nas ne poznaš?

Ker pravljična bitja ne obstajajo..Preveč nakladate, preveč samohvale, lažnega moraliziranja..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close