Teorija ljubezni
Tisti, ki je nagnjeni k samopomilovanju, so vedno “žrtve”, vsi jih “obsojajo”, medtem ko se imajo oni za tako “dobre”. Senza ji je le nastavila ogledalo z dokazi, da zdaleč ni iskrena oseba, za kakršno se ima, kar jo je zbodlo. Obsojanje bi bilo nekaj, kar bi bilo neupravičeno in neresnično, da bi ji delala krivico. Prevelik odmerek resnice, je za takšne ljudi takoj obsojanje.[/quote]
Saj ne pravim, da ne more bit resnica, ampak sodba je še vedno. Sodba ni nujno nekaj slabega.[/quote]
A se samo meni zdi, da je med sodbo in obsodbo razlika? Ker ja, jaz sem na podlagi prebranega presodila, obsodila pa ne.
Saj ne pravim, da ne more bit resnica, ampak sodba je še vedno. Sodba ni nujno nekaj slabega.[/quote]
A se samo meni zdi, da je med sodbo in obsodbo razlika? Ker ja, jaz sem na podlagi prebranega presodila, obsodila pa ne.[/quote]
No, jaz sem narobe napisal. Bila je obsodba, ne sodba. Razlika pa niti ne vem, če je bistvena. Ampak ti si trdila, da ni bila niti obsodba. 🙂 Bila je. Ampak, hej, lahko da ji je koristila.
Da še pojasnim…
obsodba obsôdba -e ž (ō) glagolnik od obsoditi: prizadela ga je obsodba, da je len / ostra obsodba takega ravnanja
Narobe je mogoče to, da se napiše, da je ona kot oseba taka in se jo s tem obsodi, kritizira, se jo poniža kot osebo, namesto, da bi se kritiziralo zgolj njeno pisanje.
Pa velja za vse nas… :/[/quote]
Pa sem mislila, da nam je vsem jasno, da o tem, kakšna oseba je kdorkoli od nas, ne vemo kaj dosti, dokler se ne spoznamo tudi izven foruma. Ko se določene lastnosti v pisanju enega forumaša ali forumašice ponavljajo, jih logično pripišeš človeku, ki ta lik tvori. Vem, da se bo bunil, ker ga nepooblaščeno omenjam, ampak če vzamem za primer NM–3w-ja, bom tudi napisala, da je prostaški. Na forumu ja, v reali pa … njegova stvar.
Bilo je v kontekstu debate, če tega nisi dojel, to ni moj problem. Za to, a mi ti verjameš ali ne, mi je pa vseeno.[/quote]
Tak kontekst se tu vsak dan pojavlja. Za tiste, ki redno seksamo, nam je seks podobno kot jesti, piti,…Nekaj vsakdanjega torej.[/quote]
Hahaha… Daj, preberi še enkrat, kaj si napisal…. 🙂
A se samo meni zdi, da je med sodbo in obsodbo razlika? Ker ja, jaz sem na podlagi prebranega presodila, obsodila pa ne.[/quote]
No, jaz sem narobe napisal. Bila je obsodba, ne sodba. Razlika pa niti ne vem, če je bistvena. Ampak ti si trdila, da ni bila niti obsodba. 🙂 Bila je. Ampak, hej, lahko da ji je koristila.[/quote]
Ma, ne samo, da si narobe napisal, tudi narobe si razumel. Ampak ti se vsaj trudiš…
Tak kontekst se tu vsak dan pojavlja. Za tiste, ki redno seksamo, nam je seks podobno kot jesti, piti,…Nekaj vsakdanjega torej.[/quote]
Hahaha… Daj, preberi še enkrat, kaj si napisal…. :)[/quote]
Da seksa vsak dan. Če se sploh še lahko bolj pohvali, kot se je? Je pa hitri izkoristil šanso. :))
Narobe je mogoče to, da se napiše, da je ona kot oseba taka in se jo s tem obsodi, kritizira, se jo poniža kot osebo, namesto, da bi se kritiziralo zgolj njeno pisanje.
Pa velja za vse nas… :/[/quote]
Pa sem mislila, da nam je vsem jasno, da o tem, kakšna oseba je kdorkoli od nas, ne vemo kaj dosti, dokler se ne spoznamo tudi izven foruma. Ko se določene lastnosti v pisanju enega forumaša ali forumašice ponavljajo, jih logično pripišeš človeku, ki ta lik tvori. Vem, da se bo bunil, ker ga nepooblaščeno omenjam, ampak če vzamem za primer NM–3w-ja, bom tudi napisala, da je prostaški. Na forumu ja, v reali pa … njegova stvar.[/quote]
Logično je, da jih pripišeš in to je potem boleče za tistega, ki mu je namenjeno in špetir je tu…
Gre za način izražanja, ko bi lahko povedali nekaj manj boleče pa očitno ne znamo, zmoremo, nočemo….
Pa sem mislila, da nam je vsem jasno, da o tem, kakšna oseba je kdorkoli od nas, ne vemo kaj dosti, dokler se ne spoznamo tudi izven foruma. Ko se določene lastnosti v pisanju enega forumaša ali forumašice ponavljajo, jih logično pripišeš človeku, ki ta lik tvori. Vem, da se bo bunil, ker ga nepooblaščeno omenjam, ampak če vzamem za primer NM–3w-ja, bom tudi napisala, da je prostaški. Na forumu ja, v reali pa … njegova stvar.[/quote]
Logično je, da jih pripišeš in to je potem boleče za tistega, ki mu je namenjeno in špetir je tu…
Gre za način izražanja, ko bi lahko povedali nekaj manj boleče pa očitno ne znamo, zmoremo, nočemo….[/quote]
Ojoj, nikoli več Margot ne bom napisala, da je inteligentna, duhovita, pronicljiva itd., ker bo to boleče zanjo – to so namreč lastnosti, ki jih na podlagi njenih zapisov pripisujem njeni osebnosti (tako kot samopomilovanje DS).
Pa v primeru NM–3w-ja je čiiisto drugače, če napišem, da rad uporablja grde besede in da rad govori o odklonskih spolnih praksah, a ne?
Gre za način izražanja, ko bi lahko povedali nekaj manj boleče pa očitno ne znamo, zmoremo, nočemo….[/quote]
Ojoj, nikoli več Margot ne bom napisala, da je inteligentna, duhovita, pronicljiva itd., ker bo to boleče zanjo – to so namreč lastnosti, ki jih na podlagi njenih zapisov pripisujem njeni osebnosti (tako kot samopomilovanje DS).
Pa v primeru NM–3w-ja je čiiisto drugače, če napišem, da rad uporablja grde besede in da rad govori o odklonskih spolnih praksah, a ne?[/quote]
Ljubi te deda! :)))
Pa dajte že v reali biti taki, kot na netu zatrjujete, da ste. S tem izvozom nekih fantazij samo neresni izpadete. Glupi. Stvarem, ki jih pišete, bi se smejali še otroci v vrtcu. Dajte enkrat za spremembo v reali dokazovat to svojo zvestovo, resnost, lojalnost in ostalo, s čimer se kitite. Jaz takih ljudi, za kakršne se tu eni predstavljate, ne poznam. Nisem nikoli videl. Ok, avanturisti niste, nikoli ne boste. Dajte potem biti vsaj udeleženci resnih zvez iz ersničnega življenja, ne virtualni udeleženci zvez iz romantičnih komedij..A zmorete..
Forum je zaprt za komentiranje.