Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Teoretično iščem sodelavca

Teoretično iščem sodelavca

Zdravo,

upam da me Primož ne bo po prstih “kresnil”, ampak bom tukaj malce napisal kaj bi rad.

Torej iščem sodelavca za redno službo in sicer so pogoji naslednji:

– samski
– mlad
– priden, delaven
– da dela kadar se dela (prazniki, ponoči) in zna tudi zabavati
– šole niso potrebne, ampak so zaželjene
– izkušnje presneto zaželjene, več ko jih je bolje bo
– MS certifikati zaželjeni, niso pa potrebni
– mu ni težko iti v tujino

Znanja:
– strežniki – windows 2000, windows 2003 (Advanced Windows..), cluster sistemi
– MS-SQL baze
– linux znanja
– znanje networkinga (povezave, VPN, WAN, in še mnogo stvari)
– routerji, požarni zidovi (Cisco PIX….)
– znanje protokolov (TcpIP)
– poznavanje Windows XP zelo podrobno
– pa še kaj

Če ne znaš vsega, te naučim, več ko znaš – bolje bo

Delal boš totalno samostojno, pod mojim ostrim očesom.

Ostalo po dogovoru.

Če koga zanima – pusti tf. cifro, pa te pokličem.

Klemenxx

Oglas je mišljen samo in zgolj teoretično, samo da vidim odziv

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

50% od tega obvladam, znam tud skuhat špagete in kompot…

Meni je vseeno, ali je to punca, ali fant.
Glavno je da obvlada rač. posel in zna delati.

Torej – se javiš ??

lp

Jeb…. ga, mlad nisem….

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero ni mlad, drugi pa nismo samski LOL

Le zakaj samski??? Če gre za zaposlitev na dolgi rok, je to – da rečem grobo – brezvezen pogoj. Saj menda ne pričakujejo, da se bo kdorkoli zavezal ostati samski?

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Ja to je pa zato, ker pač teoretično jaz lahko pošljem sodelavca tujino
npr. za eno leto – gre tja delat, ima stanovanje, hrano, avto..

torej če je samski – ni težav,

če pa ni samski – so pa – ali niso težave :))

in sedaj ??

Po mojem skromnem mnenju bi nekateri poročeni šli še rajše, khm, khm…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

:))) ja itaq, ampak npr. da je to cca. 7.000 km daleč seveda govorim teoretično, vem da se sliši nesramno in oh in sploh – pa bi lahko
brez težav šlo skozi – eno leto, potem se vrneš domov npr. za mesec ali dva in nato zopet nazaj za eno leto ??

lp

He, jaz ne spadam med tiste nesrečnike…moja me mora vsak dan videti, drugače zboli.

Hja, če bi mojega poslali za kako leto v tujino (zagotovljeno stanovanje, avto kot praviš), potem bi zame to bil zagotovo izziv, in bi šla zraven. Saj kjer je prostora za enega, je tudi za dva, kaj praviš?

Nudila bi mu podporo (v vseh pogledih), da bi lahko še boljše delal…. In seveda bi tudi sama izkoristila ta čas … če ne drugo za učenje jezika in zagotovo bi se še kaj našlo.

Hmmm, če prav razmislim…. a lahko kar mojega prijavim ? (hahaha) Saj razen samskosti ustreza vsem pogojem (tudi tistim, ki niso obvezni – formalna izobrazba, certifikati….), glede vezanosti pa sem tako ali tako obrazložila, da bo to prej prednost, kot problem.

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

Če je to območje letov EasyJeta/Ryanaira sploh ni problem razdalja. Sta lahko vsak mesec skupaj.

Kaj pa ženske ne pridejo v poštev????

Štajerke smo sploh zelo podjetna vrsta :-))))))))))

LP
Senka

P.s.: prenosnike še vedno samoooooooo gledam….

hah, teotretično je to cca 8-9 ur leta iz slovenije, pa teoretično je tudi zelo drag let, pa še kaj :))

Seveda dekleta/ženske pridete v poštev, brez razlik..

Ti le kar glej še prenosnike – pa ko bo šansa – kar po njem..

lp

-mlad…če se šteje po srcu…checked
-samski…če se šteje, da nisi poročen…checked
-ostalo nas naučiš al pa itaq že znamo…checked

Edino nisi povedal, če bi lahko med službenim časom teoretično lahko po MONu surfal :))

Ne samo če bi lahko – z Internet-om bi bil obremenjen takole:
– delovno mesto – obvezno internet 10 ur na dan
– v stanovanju – brezžični internet za preverjanje delovanje sistema
– v avtu – satelistski internet

Te vzamem koj – plača je pa itaq ta prava 😉

lp

A je to še zmerej vse samo in zgolj teoretično? 😉

Odvisno – saj veš – če se pojavi pravi 😉

Vem 😉 Sem ravno 2 tedna nazaj malo teoretično začel iskat kako drugo službo – saj veš – če se pojavi prava, tko da teoretično… 🙂

In če prideš k meni, te takoj spokam nekaj tisoč km stran delat – sam svoj gospod, jaz sem ti nadrejen (= – bi šlo ??

lp

Upam, da ne na območje ptičje gripe 🙂

Drugač pa, teoretično bi šlo. Praktično pa…hja saj veš, če je ponudba taprava je marsikaj možno.

Teoretično zelo zanimiv oglas. Sprememba bi dobro dela, kravžljanje možganov z novimi znanji pa tudi.

Ker je to še samo teorija se tudi jaz prijavljam če ne zaradi drugega pa zato da ti malo statistiko povečam 😉

Sem samski mlad in bol kot ne sovražim slovenijo zato mi nebi blo problema odit v tujino. Pa še bolše za moje počutje bo ;). Zabavat se tudi znam delal sem v prejšni službi tudi po 13+ ur na dan na terenu po štajerski regiji.

znanja kot si rekel tako učiš tako da tukaj nebi smel prevelik problem ali 😉

jeziki v kolikor sta angleščina pa nemščina nebi smela biti prevelik problem 2-3 tedne v državi pa bi moral govori tekoče (razumem jih tako že zdaj) za kakšen drug jezik bo pa težka 😉

Kaj pravzaprav ponujaš? 🙂 Ob pravi ceni bi človek morda celo razmišljal, pogojem pa itak ustrezam. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close