Tenis
Če povem po pravici, me res mal zanima ta šport, ki ga btw nisem igral že od osnovne šole. Prakse nimam nič, mam pa moč v rokah od uteži pa sklecev, pa kondicije mam skor tok kt Mladen Rudonja v najboljših letih. Sm pa iz Ljubljane tko da nebo šlo, na žalost.
Greš na igrišče, kjer se igra in pogledaš, kdo bi ti lahko ustrezal po kvaliteti in ga po tekmi prosiš za kak match. Tako je mene en zahaklal in od takrat igrava redno že ene 5 let, potem se je spoznal še z ostalimi in danes nima težav z iskanjem soigralcev.
Marko, to ne deluje. Sploh ne, če si začetnik. Hodim vsak dan tam okrog in nisem še nobenega ujagala. Hodijo pa redno v parih, imajo soigralce. Vidiš potem, da so že par let uigrani in da ne iščejo soigralca-začetnika. Žensk pa je sploh bolj malo. Raje bi namreč soigralko, ker moški so ponavadi predobri :).
Za začetnike je res malo težje. Mogoče kak začetni tečaj v skupinah, kjer se spoznate.
@tenisžogca mene pa zanima iz kje si? ker jz sem bolj ko ne začetnica (igrala sem par let nazaj,zdaj pa postopoma notr prihajam). Trenutno igram z bratom..ampak je jasno,da je on zame predober 😀
Forum je zaprt za komentiranje.