Najdi forum

Tenis

Če je kdo iz dolenjske, ki bi čez poletje igral/a tenis se lahko javi. Sem bolj povprečen igralec.

Jaz pa rabim enga igralca-ko za občasno igranje tenisa na primorskem;
če je kdo, naj pusti mail, pa se kaj dogovorimo.

Lp

Jst bi pa nekoga rd udaru z loparjem po glavi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ha ha, če rabiš najprej prakso udarjanja po žogici, se pa javi; z glavami bi šemalo počakali :))

Če povem po pravici, me res mal zanima ta šport, ki ga btw nisem igral že od osnovne šole. Prakse nimam nič, mam pa moč v rokah od uteži pa sklecev, pa kondicije mam skor tok kt Mladen Rudonja v najboljših letih. Sm pa iz Ljubljane tko da nebo šlo, na žalost.

No saj če imaš toliko moči v rokah, potem pa ne rabiš nobenega loparja za kakšnega po glavi kresnt :))

Škoda členkov za take smrade.

Skratka bolje ostati pri “navadnem ” tenisu z žogico, pa še malo shujšaš, če imaš srečo 🙂

Škoda členkov za take smrade.[/quote]

[youtube]AoWgkxdJjYU[/youtube]

Ja ja, samo tole je pa že drugačna tehnika tenisa; mogoče kdaj kasneje ko bo že mal več vaje na
tem področju… ha ha

Jaz tudi iščem soigralca/ko. Samo nisem z Dolenjske, ne PRimorske, ne LJ.
Kako pa ostali iščete soigralce? Je kak uporaben forum, portal za te zadeve? Jaz nimam nobene ideje kje iskat. Med znanci ni uspeha, zato med neznanci, samo kako in kje iskat.

Greš na igrišče, kjer se igra in pogledaš, kdo bi ti lahko ustrezal po kvaliteti in ga po tekmi prosiš za kak match. Tako je mene en zahaklal in od takrat igrava redno že ene 5 let, potem se je spoznal še z ostalimi in danes nima težav z iskanjem soigralcev.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, to ne deluje. Sploh ne, če si začetnik. Hodim vsak dan tam okrog in nisem še nobenega ujagala. Hodijo pa redno v parih, imajo soigralce. Vidiš potem, da so že par let uigrani in da ne iščejo soigralca-začetnika. Žensk pa je sploh bolj malo. Raje bi namreč soigralko, ker moški so ponavadi predobri :).

Za začetnike je res malo težje. Mogoče kak začetni tečaj v skupinah, kjer se spoznate.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Že opravila tečaj. Žal so bili sami taki, ki niso bili zainteresirani za druženje. So že imeli soigralce.
Verjetno, če že obvladaš, je lažje najti soigralca. Za začetnika je pa res nerodno.

Tule ni pravi kraj za šport, tu so sami nešportniki.

Zakaj ni tukej pravi kraj za šport!? Redno igram tenis dvakrat na teden, pa tud redno seem uletavam.

Popay, šport samo 2x na teden, to ni nič.

+1

Pa to, da igraš proti babici ne šteje.

Hehe, jp, šport je prisoten vsak dan, tenis je samo en od športov in ta je pač 2x na teden, navsezadnje tud ni tako pocen, da ga bi nabijal vsak dan. Drugače pa moj primarni šport 4x na teden. Sadni ….. hehe, ta babica te bi šetala po igrišču nič bat, če nisi reden igralec.

@tenisžogca mene pa zanima iz kje si? ker jz sem bolj ko ne začetnica (igrala sem par let nazaj,zdaj pa postopoma notr prihajam). Trenutno igram z bratom..ampak je jasno,da je on zame predober 😀

od kje pa si,tenisžogca? 🙂

Tudi jaz sem za tenis, tudi začetnica, okolica Celja.
Če je kdo za. Soigralce je težko najti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close