Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tenerife

tenerife

Zanimajo me Kanarski otoki, otok Tenerifi, jug. Ali je bil kdo tam in kaj predlagate, katero agencijo, hotel ali apartmaje… Zanima me druga polovica septembra. Palma ga ima v ponudbi. ALi ima kdo kakšne izkušnje s Palmo in njenimi predstavniki?

Bili smo decembra na Tenerifih in je bilo super! Prebrala sem vse možne strani in na koncu smo se odločili za jug in nam ni bilo niti malo žal.
Smo šli tudi na sever pogledat, je tudi tam lepo. Le z vremenom mogoče malo več tvegaš.

Mi smo plačali v agenciji Sonček, ostalo smo pa itak sami raziskovali, tako da nimamo nekih izkušenj z njihovimi predstavniki.
Priporočam, da najamete avto in pogledate cel otok, ker je res lep!

Apartma ste najeli, al kaj? Hrana je menda tam poceni? Ali ima sonček lete iz Ljubljane?

Bili smo v hotelu 4* POL in je bila hrana super (vse samopostrežno).

Decembra še ni bilo letov iz Slovenije, mi smo šli iz Gradca. Koliko sem videla, je sedaj tudi iz Ljubljane.
Cene hrane so podobne kot pri nas. Ampak smo imeli hrano vključeno, tako da po gostilnah kaj dosti nismo hodili. Imajo pa npr. tam tudi Špar in so cene pijače npr. tudi ceneje kot pri nas. Kakor kaj, ni pa velikih razlik.

Jaz sem takrat tudi gledala za apartma, pa se nikakor ni splačalo – cene so bile skoraj iste kot v hotelu.

Kaj pa gledate, kateri predel?

let iz lj je preko agencije Palma, ampak samo do konca aprila

Odvisno, kaj želite. Na južni strani (govorim za playa del amaricas) so hoteli v vsaj 10 vrstah in v hrib. Hodit na plažo je preklemansko težko. Če pa boste hodili okoli, je tudi OK.

Cene hrane so primerljive, je pa rzlika, ali kupujep v majhni trgovinici pred ali v hotelu ali pa v večjem shopping centru na vrhu naselja. Nujno najamite avto in se vozite okoli, splača se pregledat ponudbo na netu, ker je razlika v ceni lahko zelo velika.

MIdva sva bila konec septembra, pa je bil še zelo toplo, lahko pa piha in potrebuješ dolge rokave. Le redki hoteli imajo notranje bazene, pa tudi ogrevana vode v bazenih ni povsod.

Noben hotel nima svoje peščene plaže, plačuje se najem ležalnikov in senčnikov, pobirajo jih ob 18.00 zvečer.

Topsy,
Nasvet prosim še meni, ker vidim, da se spoznaš.

Midva bi šla na poročno potovanje sredi septembra.
Rada bi šla nekam kjer
– ne piha in ni valov,
– rajši bi takšno plažo kjer je bela mivka,
– kjer se kaj dogaja (ampak, da ni kakšnih študentov in pijane mularije)
– polpenzion ali AI 4*

Sem zahtevna ja, ampak res ne bi rada, da bi me zeblo in da bi mi kaj pokvarilo ta prelep dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close