Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TenAiBudo je tolk car

TenAiBudo je tolk car

Spoštovani Paco Moralles,

V kolikor še ne veste so specialne enote ne spadajo med elitne enote. Očitno je minilo že zelo dolgo obdobje od tega, ko ste bili v kakšnem stiku z vojsko, v kolikor seveda niste raje opravljali civilnega nabora. Kar me odkrito povedano niti ne bi presenetilo za nekoga kot ste vi. Drugače pa, v kolikor vas smem malce razsvetliti vojska v osnovi pozna naslednjo razdelitev enot:

[list]
[*] Regularne enote,
[*] Posebne enote,
[*] Specialne enote,
[*] Udarne enote,
[*] Elitne enote.[/list]

In navkljub vašemu silnemu poznavanju vojaških ved in znanosti, na osnovi katerega praktično enačite posebne, specialne, udarne in elitne enote, med njimi vendarle obstajajo določene razlike. Zgolj v vednost seveda.

Lep pozdrav,
TenAiBudo

Ljudje, ki nosijo spoštljivost v sebi, ne bodo v odobravanju trepljali po rami tistih, ki bi si nesramno dovolili najuriti nekoga, ki jim je stopil na žulj. Tak odnos, kot ga pričakuješ od drugih, naj bi imel tudi sam. Čeprav zavito v celofan: vsebina ostaja ista.

Ja tole sem si sposodil od drugega, vendar se ne morem bolj strinjati kot se!

Ošabnost, napuh, samovšečnost s primesi osladnega govoričenja, ki v svojem bistvu ne pove veliko, skoraj nič. :/
TenAiBudo kljub vsemu si (zame) precej omejen v svojem razmišljanju in še nimaš empatije niti sočutja do soljudi, vsaj do teh na forumu se nisi izkazal podobno kot prostak NM le da si ti svojo arogantnost zapakiral v neko zaigrano osladnost.

Ko vidiš, da si pogorel se obesiš na neke detajle, ki jih več kot polovica ne zastopi, ker si frajer in pišeš tako da si nerazumljiv za ljudske množice, Tako si pumpaš ego!
Jaz sem svojo specialno obuko odslužil v JLA, ki je imela fantastično teorija, pa toliko slabšo prakso. Kot specialec za diverzantsko delovanje sem gonil lopato, šajtrgo in sadil borovce na Plitvicah.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

povešen On_e — sebe navajaj, si primernejši za primerjavo s tem kljukcem od TenAiBudo
meni ne sežeta niti do podplatov

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

povešen On_e — sebe navajaj, si primernejši za primerjavo s tem kljukcem od TenAiBudo
meni ne sežeta niti do podplatov[/quote]

Ne samo, da si prostak, niti tega ne preneseš, da ti kdo odžira pozornost na forumu. Celo temo, posvečeno temu človeku odpreš. To pa je egocentrizem! Zakaj je človek, ki trdi, kako je uspešen v življenju, tako zelo odvisen od in lačen internetne pozornosti???

meni ne sežeta niti do podplatov[/quote]

Ne samo, da si prostak, niti tega ne preneseš, da ti kdo odžira pozornost na forumu. Celo temo, posvečeno temu človeku odpreš. To pa je egocentrizem! Zakaj je človek, ki trdi, kako je uspešen v življenju, tako zelo odvisen od in lačen internetne pozornosti???[/quote]

tudi, če ti v 3D narišem in opremim z zvočno podlago ne boš doumel/a. Ker pač nimaš dosti in dobro razvitih možganskih celic

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ma mi ni treba ničesar podtikat, sam pišeš nesmisle skozi neko namišljeno prijaznost in pocukrano vljudnost hkrati pa obsojaš ljudi in jim vsiljuješ nekaj kar v resnici niso skozi svoj slog pisanja poleg nekih namišljenih pravil, ki si jih sproti izmišljuješ…..

Postajaš grotesken :/

Spoštovani,

Edino kar je groteskno tukaj je približno 90% uporabnic in uporabnikov, ki ste v teh dneh tako veselo odgovarjali na moje objave ter ki se nemudoma počutite poklicane, da se kot hijene zaženete v nekoga, ki vam zgolj malce nastavi ogledalo in vas opomni na brezpredmetnost vaših tem na tem forumu. Pri čemer pa niste niti sposobni uvideti, da ste bili del dveh eksperimentov, navkljub temu, da sem vam dal več kot dovolj namigov, da bi lahko prišli do tega spoznanja. A po drugi strani me veseli, da niste bili zmožni tega uvideti, saj bi drugače eksperimenti bistveno slabše uspeli.

Moram pa vam tudi omeniti, da ste me nadvse presenetili z vašim večinskim vztrajanjem pri tem, da morajo vse uporabnice in uporabniki tega foruma razmišljati točno tako kot to razmišljate vi. Kakor tudi z vašim doslednim sledenjem psihologiji mase, v kateri se individualnost in svoboda posameznika izgubi v morju somišljenikov. Nadvse zanimiva je tudi vaša neizmerna misijonarska potreba po ‘spreobračanju’ drugače mislečih, katere vse brez razlik zaznavate kot grožnjo. Najbolj absurdno od vsega pa je s kakšno lahkoto je dejansko moč prebuditi vaš strah, v kolikor se srečate z nekom, ki nekaj dejansko ve.

Za vaša sodelovanja se vam tudi najlepše zahvaljujem.

Lep pozdrav,
TenAiBudo

Emm, eno vprašanje, če bomo slučajno imeli kako krvodajalsko akcijo – si ti morda v sorodu s Spiderjem? :))

Nastavil si ogledalo in glej ga zlomka, svojat balkanska vidi le sebe in celo misli po svoje. Smola peklenska smolasta!

A to pomeni, da se poslavljate od nas ?

Jaz sem pa že mislila temo napeljati na psihologijo borilnih veščin. Šmenta. 🙂

It, jaz sem se pa že pripravila na to, da nam bo na naslednjem pikniku skuhal tapravi vojaški pasulj. :))

Spoštovani,
lepo, da si nam razkril svoje bistvo.

Drugače pa je to tipičen komentar, ki izraža obup.

Spoštovani,

Drugače pa je to tipičen komentar, ki izraža obup.[/quote]

Jaz pa ta sestavek ne berem kot neko izražanje obupa.

TenAiBudo
vsekakor daje vtis človeka, ki nekaj ve. Ki veliko ve. Zdaj, zakaj je uporabil tak pristop, kakšen eksperiment je nad nami izvajal, in to celo dva, bo verjetno ostalo nenapisano, ampak da daje vtis izobraženega človeka, res ne bi mogla zanikati.

TenAiBudo,
s stavkom

pa res mislim, da ste zgrešili. Zakaj bi se vas bali oz. zakaj bi z nekim znanjem v nas prebujali strah. Jaz se pač ne bojim. In toliko se poznam, da vem, kdaj se bojim in kdaj ne.

Za pivo pa bi že mi poskrbeli, da bi debata stekla..:)

Eh, kakšen eksperiment….Ni treba vsega verjeti. Namen je bil uporabnike sprovocirati in jim vcepiti občutke nevednosti..

Za pivo pa bi že mi poskrbeli, da bi debata stekla..:)[/quote]

Tudi jaz sem abstinentka. Kaj čem – partibrejkerica. :))) Pa kaj ti misliš, kako bi antilopa izgledala vinjena? 🙂

Tudi jaz sem abstinentka. Kaj čem – partibrejkerica. :))) Pa kaj ti misliš, kako bi antilopa izgledala vinjena? :)[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=XXkbDdUgU5A
Takole približno!

Tudi jaz sem abstinentka. Kaj čem – partibrejkerica. :))) Pa kaj ti misliš, kako bi antilopa izgledala vinjena? :)[/quote]
Odvezal bi se ti jezik in bi bila pravi sogovornik za “Budo”. 🙂

Spoštovani,

Drugače pa je to tipičen komentar, ki izraža obup.[/quote]

TenAiBudo
vsekakor daje vtis človeka, ki nekaj ve. Ki veliko ve. Zdaj, zakaj je uporabil tak pristop, kakšen eksperiment je nad nami izvajal, in to celo dva, bo verjetno ostalo nenapisano, ampak da daje vtis izobraženega človeka, res ne bi mogla zanikati.

TenAiBudo,
s stavkom

pa res mislim, da ste zgrešili. Zakaj bi se vas bali oz. zakaj bi z nekim znanjem v nas prebujali strah. Jaz se pač ne bojim. In toliko se poznam, da vem, kdaj se bojim in kdaj ne.[/quote]Pri nas imamo mnogo izobraženih ljudi, ki nekaj vedo (ali se pa samo delajo pametne 😉 pa kaj nam nuca, če nimajo čuta za soljudi in raje kot, da bi kaj koristnega naredil za skupnost delajo na njih eksperimente…. Seveda nas naslavljajo s “spoštovani” (državljani) v resnici se nam pa hinavsko smejejo v obraz in če se jim kdo postavi po robu odglumijo užaljenost kako so nam hoteli pomagat mi neuki bebci jim pa nismo hvaležni za to…..

S spoštovanjem vas pozdravlja On_
(sedaj pa naj kdo reče, da nisem bil spoštljiv! 😉

Spoštovani TenAiBudo žalim slučaj ipak si preplitki, da bi se z nas hijen norce delal 😉
Kruto spoznanje, mar ne? 🙂

Spoštovani, hvala lepa, da ste nam razkrili namen vaših objav, te dni sem razmišljala samo še o tem, čemu je nas polpismene ignorante doletela tako visoka čast, da nas je nekdo, kot ste samo vi, utegnil vključiti v svoj eksperiment…pa prav nas no…še zdaj ne morem verjeti, in prevzetno je bilo sploh upati, da smo česa takšnega vredni, vašega časa, znanja, ukvarjanja, manipuliranja… še dobro da je šlo za višje cilje preučevanja psihologije množice, sicer vse skupaj že liči na teorijo absurda, ki ji pa menda vi ne bi mogli podleči, ali ne pač…? In ko je eksperiment vendar uspel, mi je še toliko bolj žal, da po vsebini nikakor nisem mogla polemizirati z vami, da so me malenkostni dejavniki, kot so dolžine vaših prispevkov in še bolj svojstven pokroviteljsko ofenzivni stil pisanja toliko premotili, da sem ostala nekje v svojem svetu obrtiško naravnanega naravoslovnega pristopa, zakona akcije in reakcije ter na drugi strani spoštljive ponižnosti pred nekom, ki mi ga nikoli ne bo dano razumeti…ah…
pa vendar čeprav sem od vaših spisov prebrala komaj nekja odstavkov…in imam še namen po malem čitati za nazaj, po možnosti ob kakem pivu, ki mi bo vlilo moči za to…nikoli ne bom več zamenjevala agresivne in ofenzivne drže…
mir z vami,
katenjka

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Žal pač tako je in tu ni česa spreminjati… s tem sem se prvič srečala pri domačem branju vojne in miru, ko pisatelj na tisočpetstotih straneh med umetnostjo in filozofijo razlaga to teorijo posameznika in množice..namreč redki izjemni propade(jo), življenje pa oblikujejo povprečneži…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Se praši..se praši a ne?

Po štireh v treznem in v vinjenem stanju hodite, tako da ne bi bilo razlike. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

TenAiBudo

TenAiBudo,
s stavkom

pa res mislim, da ste zgrešili. Zakaj bi se vas bali oz. zakaj bi z nekim znanjem v nas prebujali strah. Jaz se pač ne bojim. In toliko se poznam, da vem, kdaj se bojim in kdaj ne.[/quote]Pri nas imamo mnogo izobraženih ljudi, ki nekaj vedo (ali se pa samo delajo pametne 😉 pa kaj nam nuca, če nimajo čuta za soljudi in raje kot, da bi kaj koristnega naredil za skupnost delajo na njih eksperimente…. Seveda nas naslavljajo s “spoštovani” (državljani) v resnici se nam pa hinavsko smejejo v obraz in če se jim kdo postavi po robu odglumijo užaljenost kako so nam hoteli pomagat mi neuki bebci jim pa nismo hvaležni za to…..

S spoštovanjem vas pozdravlja On_
(sedaj pa naj kdo reče, da nisem bil spoštljiv! 😉

Spoštovani TenAiBudo žalim slučaj ipak si preplitki, da bi se z nas hijen norce delal 😉
Kruto spoznanje, mar ne? :)[/quote]

On_, tako si plemenit in vljuden, da so se mi orosile oči. :)) Na naslednjih volitvah te volim, samo izbiraj – evropske ali lokalne. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close