Temu naročanje, plačilo
Za paypal račun moraš imeti elektronski naslov. Registriraš se na spletni strani paypal.com, kjer vneseš podatke o kartici. Paypal je samo en posrednik med kupcem in kartico. Da se bolj zavaruješ, da ti ne kaj ukradejo s kartice. Vnašanja podatkov o kartici direkt na temu pa ne priporočam, ker so že bile zlorabe. Pač nočeš, da kitajci hranijo podatke o tvoji kartici.
1962 anonimno, 11.03.2024 ob 17:54
Hvala vsem za nasvete. To je prezahtevno za mene. Sem mislil, da prinese poštar, jaz plačam, on pa mi izroči naročeno. Pa to ni možno. Ne bom nič naročal, ne bi rad na stara leta ostal brez vsega. HVALA, vsem.
Mah lej. Pojdi na petrol in reci naj ti dajo neko predplačniško kartico. Na to naloziš denar. Več ga ne moreš ponucat, kot imaš naloženega. Potem ob nakupu vpišeš številke kartice in kar zahtevajo od tebe.
Pri naročilu označiš plačilo po povzetju ali pa plačilo z gotovino in ti bo poštar prinesel na dom ali pa greš nato iskat na pošto in plačaš z gotovino ali kartico na pošti, brez skrbi! Tudi po povzetju je plačilo možno, vem, ker tako ves čas naročam jaz. Le naroči, imajo veliko razno raznih zadev po ugodnih cenah, kvaliteta pa niti ni tako slaba!
Forum je zaprt za komentiranje.