Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Temu naročanje, plačilo

Temu naročanje, plačilo

Pozdravljeni. Če kdo ve kako je s plačilom izdelkov. Baje, da plačilo po povzetju ni mogoče, samo s kartico. Ne vem kako je to mišljeno? Ko ti poštar prinese, da daš njemu kartico, da skenira, ali kako. Boijm se zlorabe. Če bi kdo vedel kako je s tem plačilom.

Plačaš direkt; vneseš podatke kartice ali preko paypala. Svetujem slednje.

glede na vprašanja, ne kupuj preko spleta, če ne veš, kako to poteka

Hvala vam za odgovore. Res je, sem starejši in res ne vem nič o tem. Sem slučajno videl reklamo za Temu, pa sem videl zelo ugodne cene za moj žep. Pojma pa nimam kaj je paypal, kako se to nakaže. Ne bom se s tem ubadal. Škoda, ker ne znam. Hvala vam vseeno za odgovore.

Res, najprej sprobaj nakup v kakšni domačin preverjeni spletni trgovini, da se naučiš,  kitajcev pa se tudi kasneje na široko izogibaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Čebela_adela, 11.03.2024 ob 17:39

glede na vprašanja, ne kupuj preko spleta, če ne veš, kako to poteka

Vsak je moral enkrat nekje začet. Tudi ti, ki se imaš za vsevedo.

Za paypal račun moraš imeti elektronski naslov. Registriraš se na spletni strani paypal.com, kjer vneseš podatke o kartici. Paypal je samo en posrednik med kupcem in kartico. Da se bolj zavaruješ, da ti ne kaj ukradejo s kartice. Vnašanja podatkov o kartici direkt na temu pa ne priporočam, ker so že bile zlorabe. Pač nočeš, da kitajci hranijo podatke o tvoji kartici.

Ma daj no, kje jih jemlješ ?

Popravek: *prodajalcem in kartico.

Hvala vsem za nasvete. To je prezahtevno za mene. Sem mislil, da prinese poštar, jaz  plačam, on pa mi izroči naročeno. Pa to ni možno. Ne bom nič naročal, ne bi rad na stara leta ostal brez vsega. HVALA, vsem.

Poštarju daš noge narazen, da potegne kartico čez.

Odgovor na objavo uporabnika
1962 anonimno, 11.03.2024 ob 17:54

Hvala vsem za nasvete. To je prezahtevno za mene. Sem mislil, da prinese poštar, jaz  plačam, on pa mi izroči naročeno. Pa to ni možno. Ne bom nič naročal, ne bi rad na stara leta ostal brez vsega. HVALA, vsem.

Mah lej. Pojdi na petrol in reci naj ti dajo neko predplačniško kartico. Na to naloziš denar. Več ga ne moreš ponucat, kot imaš naloženega. Potem ob nakupu vpišeš številke kartice in kar zahtevajo od tebe.

Ne. Placas vnaprej z kartico. In potem dobiš paket.

Pri naročilu označiš plačilo po povzetju ali pa plačilo z gotovino in ti bo poštar prinesel na dom ali pa greš nato  iskat na pošto in plačaš z gotovino ali kartico na pošti, brez skrbi! Tudi po povzetju je plačilo možno, vem, ker tako ves čas naročam jaz. Le naroči, imajo veliko razno raznih zadev po ugodnih cenah, kvaliteta pa niti ni tako slaba!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close