Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Temu

Temu

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 16.08.2025 ob 17:59

firbčna825, 16.08.2025 ob 17:35

modrivrag, 16.08.2025 ob 17:12

firbčna825, 16.08.2025 ob 16:50

Jaz sem iz firbca naročila neke manjše zadevice, tako da je skupaj naneslo nekaj malega prek 10 evrov, kar je bil pogoj za brezplačno poštninoa. Prispele so pra dni preden je bilo napovedano, vse točno tako kot na slikah, ampak …material obup, plastika, guma, še kamenčki so iz neke umetne mase. Kar je bilo navedeno kot bombaž (mala torbica) je tudi zares bombaž. Za firbec je v redu, ne bi pa tvegala s kakšnimi čevlji na primer. Sem nato malo pofirbcala še po Amazonu in poglej, točno iste stvari kot sem jih naročila na Temu, le da je cena namesto 2 evra na Amazonu 22 evrov + še dodatna poštnina. V realnosti sta bila še tista 2 evra preveč za “kvaliteto” materiala (dizajn je pa lep). Danes je treba biti zelo previden kaj in kje kupuješ prek spleta …

Če si tumpasto. Moras gledat kaj naročaš, ne samo da je pod 1 ur. Enake ribiške rokavice za soma, ščuko, pri nas niso izpod 25. Pohodne palice. Poglej cene pri nas. Ta na temu je ena 17, torej dve sta  35,  res kvaliteta karbonska povsem lahka. Pri nas jih izpod 80 ali več eur ne dobiš. Marela, močna avtomatska, velika, še v življenju nisem imel take. Vzel še eno, eno že imam….☝️?

Screenshot 2025 08 16 17 03 01 82 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

Screenshot 2025 08 16 17 01 12 72 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

Jaz sicer kupujem tako, dam v košarico več tega in potem še dva dni izbiram, brišem, dodam drugo…tako tako tako ja.☝️?

Ja v redu, jaz pač ne lovim rib in ne potrebujem nekih mrež in delavskih rokavic – verjamem, da so te stvari dovolj kvalitetne in poceni, plastika, guma in žica pač nimajo česa zgrešiti 🙂  Vseeno je najbrž ista roba na Amazonu 10x dražja kot na Temu. In zato pravim, pazljivo – enaka roba, enaka kvaliteta, ZELO različne cene na različnih portalih. Danes je treba vse preveriti.

Ni res. Ne drži. Na Temu imaš enake izdelke slabe in dobre kvalitete, ker več proizvajalcev proizvaja enako stvar. Ni mus da to kupuješ kar jaz. Samo potem, če je kvalitetno, spet ni tako poceni, še vedno je pa ceneje kot pri nas. To sem ti hotel pokazat.

Kar zadeva Amazona je isti šmorn. Tudi moraš gledat, da ima izdelek veliko recenzij in jih tudi prebereš. Sicer se lahko hitro opečeš.

Ja saj vem, in nisem nič kritizirala, kar sem naročila, celo pohvalila sem hitrost dostave in brezplačno poštnino, jevse skupaj  povsem uporabno za kar je namenjeno, samo to pravim, da sicer izgleda lepo, material je pa tak, da ne bo dolgo zdržalo oziroma ostalo lepo. In seveda, da se potem iste stvari prodajajo na drugih platformah za vsaj 10x no ceno – torej, ljudje preverite, kaj in kje kupujete. če je na Temu 2 evra in na Amazonu ali v kakšni trgovinici 20 evrov ali več, izgleda pa povsem isto, še slika artikla je popolnoma ista, to tudi je. Torej koliko boste raje plačali? 🙂

prevaranti. Je kdo prejel tablico za nič evrov? Jaz je nisem. Pa sem kliknil na njihov link in prenesel TEMU aplikacijo.

Vsekakor je treba počakati na promocijo claim credit ali pa 6 free gifts, ki ga dobijo vsi, ki ne vračajo izdelkov. Pa pri claim credit (pa ne tistega, kjer se zbira kovance, pri tem je treba zapravit preveč) ne pozabiti en teden vsak dan potem vzeti kredita in potem še price adjustment en mesec po naročilu. Res pa, da so naredili tako, da jih čim več pozabi na ta kredit, en dan pozabi in je konec, še več pa jih sploh ne najde strani za to 😀

Meni so razpadli čevlji narejeno v Španiji, EU kvaliteta blabla. Oni s Temuja se pa še kar držijo skupaj, tako da ne vem…

crazyfrog, 16.08.2025 ob 21:12

modrivrag, 16.08.2025 ob 20:18

crazyfrog, 16.08.2025 ob 20:03

modrivrag, 16.08.2025 ob 19:58

Evo recimo primer dveh navidez enakih izdelkov. Prvi močan debel, drugi tanek.

IMG 20250816 195437

Screenshot 2025 08 16 19 53 47 27 df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336

Pri nas, nekaj vmes med tema dvema, le priznana znamka natisnjena, najnižja cena 14 eur.

Ja daj še primere PRISTNIH komentarjev. Sigurno je sosed gor, da veš iz prve roke.

Eh. Ne bluzi in se ne delaj pametno. Lej primer, če jih deset napiše. da se je vrh klešč  odlomil pri prvi resni obremenitvi, potem ne bom šel tega kupovat, pa da se tako lepo izgledajo. Če jih deset napiše, da baterija vzdrži le 15 minut dela, potem tega ne bom kupil. Določenih izdelkov recimo sploh ne bom kupil, če ni preverjena znamka. Ampak vse ni tako. Zakaj pa ne bi marele kupil na temu, če se vidi, da je močnejša od vseh naših ki so nad 50 eur v trgovini? (edino težka je pa tud za dve tri navadne marele?). In seveda se ljudje realno pohvalijo, da je izredne kakovosti. Ne pohvalijo pa vsega.☝️?

Tebe bolj žuli, ker se nočm zmer tumasto delat in ti ugajat v vsem. Js sm v bistvu napisala komentar čist v smeri kot ti pišeš, edin glede komentarju sm ti kontrirala, da ni to pristno od ljudi. In pa napisala sm tut, da so kljub vsemu v pomoč, saj pa vsaj mi smo pisali na način, da izpade pristno in realno. Pa si dobil sam besedilo, kjer si iz petih stavkov poljubno čaral. In zdaj vlečeš tule nekaj in prcaš na sveto, kot da si d kitajcu res sosed. Zategu si in bv mutljaš .

Vse v redu s tabo?☝️? Razumeš vsaj to, da niso le pozitivni komentarji?? Evo primer.

IMG 20250817 042606

In ja, tudi sam oddam občasno oceno in komentar in tam ostane, ga lahko vsak prebere. Ne pa vedno in za vsako malenkost. Bo šlo??

Anonimno 4945, 17.08.2025 ob 03:12

Vsekakor je treba počakati na promocijo claim credit ali pa 6 free gifts, ki ga dobijo vsi, ki ne vračajo izdelkov. Pa pri claim credit (pa ne tistega, kjer se zbira kovance, pri tem je treba zapravit preveč) ne pozabiti en teden vsak dan potem vzeti kredita in potem še price adjustment en mesec po naročilu. Res pa, da so naredili tako, da jih čim več pozabi na ta kredit, en dan pozabi in je konec, še več pa jih sploh ne najde strani za to 😀

Meni so razpadli čevlji narejeno v Španiji, EU kvaliteta blabla. Oni s Temuja se pa še kar držijo skupaj, tako da ne vem…

Klinc. Sem nabral, mislim da 24 eur novega dobropisa ob nakupu, mi je izpisalo spodaj. Vendar, ker sem plačal z dobropisom 50 eur, ki sem ga prejšnjič nabral, so mi dal samo 50 centov za naprej in se to bi moral 7 dni zapored potrjevat cente. Saj ne morem rečt, kar nekaj povrnejo, ampak jaz bi še več.☝️? Veliko ljudi se pa res ne znajde kot poveš in ne koristijo ničesar.

Ok, če mi lahko kdo po točkah pojasni, kako do tega dobrisa. Ker tega nisem vedela, pa kar precej kupujem. Thanks.

Ne trdim, da so sami negativni komentarji.. ehh.. to se sploh ne splača komunicirat. Tvoje al pa nč.. ? in ne ni blo dežja včeraj!

Modri vrag, pust dons Žabo pri miru, očitno je našpičena (ker ni bla ponoč napičena? al pa ker ima pms). Žaba se hoče kregat s tabo, a ne vidiš?

En nasvet, 17.08.2025 ob 07:28

Modri vrag, pust dons Žabo pri miru, očitno je našpičena (ker ni bla ponoč napičena? al pa ker ima pms). Žaba se hoče kregat s tabo, a ne vidiš?

A seveda. Registriraj se in potem povej. Pa pazi na pritisk. Verjetno bo na drugi strani pms, saj se nism js obesla na komentar, ampak svoje mi v gkavo tiščat pa ne bo šlo. Tk obsedena pa nism z nikomur!! Tut z igralci ne!

A ti še js pomagam anonimne pisat, da ne bo pritisk zmedlo??! Ehh!

pls, 17.08.2025 ob 07:10

Ok, če mi lahko kdo po točkah pojasni, kako do tega dobrisa. Ker tega nisem vedela, pa kar precej kupujem. Thanks.

Poglej teme na monu. V eni od prejšnjih o temuju sem podrobno opisal in print screene dal. Ne da se mi ponovno.

Žaba, brezveze. Zdaj imaš že preganjavice, da vse jaz pišem. Mi je pa znano to pri marsikateri, da je super, dokler se ji prikimava in nič ne reče….eeh.

Žabi se ne lubi za pamža skrbet in se s tabo ukvarja. Mogoče ji je še zvočnik crknil, zato se obnaša otročje.

Še enkrat, nism js popravlala vraga, on je mene in sm pč vztrajala pr svojem kdor zna brat vidi temo. O pamžih, glasbi in ostalem ste že dost natrosli in mejte veselje. S tem zaključujem svoje komentiranje tu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close